מה עם המפגש?

One Echoe

New member
ראיתי שציף רשמה שיש לה מקום

אז אני אגיע לת"א ואולי ציף תסיע אותי. או שאני אבוא ברכבת..נראה כבר מה יהיה
.

שלום חן

New member
אתה יכול להצטרף אלי מאשקלון....

אבל זה סופ? לקיסריה? אי אפשר במרכז שיהיה נוח לכולם?

afon

New member
מפגש לפנים

אני כמובן מאשר את השתתפותי. אני אשמח לעזור כל מי שצריך טרמפ מאזור המרכז (מודיעין, ראשל"צ, חולון, ת"א, רמת גן, גבעתיים וכו'...) שידבר איתי. יש לי 4 מקומות פנוים.

avki

New member
(ראבק) נעם, אני אשמח לבוא איתך ../images/Emo13.gif

אבל תהיה איתי בקשר, כי אין לי אייסי או מסנג'ר שלך.

afon

New member
אבקי ותמר

נראה לי שלשניכם יהיה יותר קצר להגיע ישירות לאזור השרון ומשם לקיסריה מאשר להגיע דרומה אלי ומשם שאני יאסוף אותכם. אבל אם זה מסתדר לכם אז בכייף.

new revolution1

New member
יש סיכוי שאני אבוא..

הסדנה במד"א יצא שלוש ימים לאחר מכן.. אבל אני צריכה הסעה.. אוכל להגיע למרכז אם צריך, באוטובוס. יש מתנדב?

וינסנטי

New member
אני מציב לכם אתגר...

לגרום לי להגיע מירושלים הקדושה... ציף, מאאיפה את יוצאת? נעם, יש מצב אולי שתתרחק קצת ממודיעין לכיוון גבעת זאב/ירושלים? זה בערך 10 דקות נסיעה... *פרצוף מתחנן*...

afon

New member
תקשיב

לנסוע לירושלים או לגבעת זאב מוסיף עוד לפחות 40 דקות, במינמום. יש אוטובוס מירושלים למודיעין, אוטובוס אחד. אני כאמור יוצא ממודיעין מערבה.

Queen Of Rain

New member
ווואלהההה אני אומרת

למה לא...? אבל אני יכולה להגיע רק בסביבות אחר הצהריים - ערב מתי שמתחיל להיות מעניין:) אני מאשדוד ואם מישהו בכיוון אז....שלחו לי במסר ואל תתקמצנו אני מוכנה להשתתף בדלק פפפפ...מה עוד..............הממממ אולי אני אביא איתי גיטרות ,יותר בשבילכם מאשר בשבילי < גידלתי ציפורניים:| > ושמישהו יארגן אלכוהול , מצרך חובה הייתי אומרת טוב זה הכל ליל"ט

afon

New member
אלכוהול... בהחלט!

לא כבדים... ככה איזה כמה בירות (אנחנו חייבים לנסות להיות בריטים)

למעלה