מה עם יום עצמאות שמח?

כתיבה וקומזיץ ב-../images/Emo43.gif אנשים

עופר דגן, סופר המדע הבדיוני ומוציאו לאור של הספר "איילנד" יתארח בפורום כתיבה יצירתית ופסיכולוגית בין השעות 19:00-20:00 וישיב לשאלות בנושא תהליך כתיבת הספר "איילנד". אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1477&msgid=97970226
מיכל שיראי - סלונים, מנחת קבוצות מוסמכת, תתארח בין השעות 20:00-22:00 בפורום גרושים צעירים ותשיב לשאלות בנושא התמודדויות בשנים הראשונות שלאחר הגירושין. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1756&msgid=97953155
יום ללא דיאטה בפורום שמנות ויפות ביום ראשון הקרוב יצויין ברחבי העולם יום ללא דיאטה, ופורום שמנות ויפות יוצא לרחוב להסביר לציבור על מהות היום. כל הפרטים על ההפגנה הגדולה בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=399&msgid=98071783
ערוץ האוכל מזמין אתכם לקומזיץ! לרגל ל"ג בעומר, מתכונים מלהיבים וטיפים למדורה: http://www.tapuz.co.il/food
חושבים שהילד שלכם הכי מתוק שיש? תחרות "הכי מתוקים" מחכה לסרטונים שלכם. הכנסו ל: www.Flix.co.il/matok, שלחו סרטון ואולי תזכו ב2000 ש"ח! מדי חודש יוכתר ילד חדש כילד "הכי מתוק".

Digi Lista

New member
מה עם יום עצמאות שמח?../images/Emo13.gif

איפה הברכה והחגיגות?
איך עובר החג? סוף סוף הגיע אחד החגים שאני באופן אישי הכי אוהבת ולמרות שלא עשיתי שום דבר מיוחד בינתיים עדיין המצב רוח שלי טוב בזכות החג הזה
שנתחיל כאן חגיגה משלנו עם תמונות ודיבורים?

Hyde Snow

New member
ההממ... יום העצמאות...

חוץ מחופשה קצרצרה אני אישית לא מי יודע מה מתרגשת מהיום הזה. באופן כללי, אני לא מתרגשת מחגים, כך שזה לא ממש נחשב. באופן עקרוני אתמול הופעתי ביהוד עם הסטודיו. הריקוד הראשון היה בדיוק אחרי הזיקוקין, וחשבתי שיש כל מיני שטויות לפני, אז כמעט ולא הגעתי לבמה בזמן [כלומר, אירחתי. אבל למזלי אני גם ככה הייתי אמורה להיכנס אחרי כולם]. אבל זה היה רע כי הרגשתי רע לאורך כל ההופעה. והריקוד השני צולם ותועד [בניגוד לראשון]. הקהל הריע לנו כל כך שהשלט של "אין לי ארץ אחרת" הורם. אמרו שעכשיו השם שלנו ["אופוריה"] מוצדק.

remundo

New member
כמה אופייני לי..

רציתי לשבת בבית ולראות סרטים מצויירים במחשב כל הלילה לרגל המאורע המיוחל (והוא: יום חופש באמצע השבוע, הידד!) אבל זה לא יצא כי מישהי היתה צריכה לגרור אותי מחוץ לבית. אל תשלו את עצמכם שעשיתי משהו פחות חנני מחוץ לבית: הייתי בערב שירה בציבור עם יהורם גאון ושרהל'ה שרון. אם יש ליום הזה משמעות יתרה על זה שהוא חופש עבורי, אז.. אני נמצאת כרגע במשבר זהות לאומית אומשו.. משבר של - ישראל או אף מדינה/כל מדינה אחרת, כי האמת היא שגם אני עוד לא מצאתי אלטרנטיבה טובה יותר-וזה לא כי ישראל כלכך נהדרת, אלא כי פשוט רוב המדינות גרועות באותה המידה. (ובכלל, בני אדם זה יצורים טיפשיים, לא היו צריכות להיות לי ציפיות גבוהות.. אבל סתם, לחיות בבטחון ובכבוד זה לא הרבה דרישות ממדינה, ובכל זאת לא קיימת אף מדינה שיכולה לאפשר לי את זה.) חשבתי ללכת היום לגאידמק ואולי אני עוד אלך לשם (ואל תתחילו לקשקש על פוליטיקה וזה שהוא קונה את הציבור-יש הופעות ומתנפחים והפיג'מות בחינם, אז הולכים!) חוץ מזה שאין לי שום דבר נגד גאידמק והוא נראה לי בנאדם טוב לב ונחמד (לא שזה יגרום לי להצביע לו או משהו, אבל עדיין אני חושבת שמלכלכים עליו יותר מידי בשביל מי שמסייע לציבור יותר ממה שנראה שהממשל המושחט שלנו דואג..) בקשר לתמונות, יש לי עכשיו מחשב חדש (יאי!) שאין עליו את התמונות, אולי אני אתביית על המחשב המשפחתי יום אחד כדי להעלות לכאן את כל הדיג'ימונים-גם שיהיה לכם וגם.. למקרה חס חלילה לא עלינו ה' ישמור-פירמוט. אז חוץ מעייפות די כיף לי עכשיו, אני מקווה שגם כולכם נהנים מהחג ומנצלים את החופש ושיהיה לכם יום עצמאות שמח, תאכלו הרבה בשר צלוי ועשן וצ'יפס וטחינה וסלט ופיתה ושיפודים ו.. נו, הרבה דגלים ופטישים וסטיקלייטים וסוכר על מקל וספריי חוטים והופעות חינמיות של עברי לידר וכל שאר הדברים הטובים שיש ביום העצמאות ♥~ שנה הבאה מחליפים קידומת!

chi12

New member
גם אני אוהבת את יום העצמאות

בסה"כ הלכתי לבית כנסת (סניף- אבל עזבתי אות אז עכשיו זה רק בית כנסת) והתפיהל היתה מרגשת! היא לקחה שלוש תרבע שעה לתפילת ערבית וכל הניגונים, ומותר לשר גבוה לי להתפדח (בני עקיבא גם הבנים שרים גבוה). למדתי קצת מתמטיקה קצת תנ"ך הייתי בשני פראקים (מהראשון ברחנו מהר כי היה מסריח ועמוס) ובשניהינו שעה (כמובן גם התעקבנו 'שעה' על כל מתקן). והתעיפתי! אני באמת אוהבת אתיום העצמאות. זהו חג שבו אנחנו מצדיעים למדינה! שבאמת תמשיך רק לפרוח ולגדול! הייתי מעדיפה יותר לטייל הארץ ישראל! אבלזה לא יצא. אחרי תפילת ערבית של יום העצמאות, סתם נשארתי בבית ולא הלכתי לשום מקום, כי לא הרגשתי שום צורך לראות סרטים (ומן בסתם גם לעבור עברות) ביום העצמאות או ללכת להרקדה ב"נצח" כי לא היה לי עם מי לרקוד אחרי שעזבתי את הסניף. :( לסיום נצטט קטע מתפילת יום העצמאות: "יהי רצון מלפניך ה' אלקינו ואלוקי אבותינו, שכשם שזכינו לאתחלתא דגאלה, כן נזכה לשמוע קול שופרו של משיח צדקנו במהרה בימנו"

remundo

New member
אין הרקדות שלא קשורות לסניף?

וחברות מחוץ לסניף ללכת איתן? וב נו, יום עצמאות שמח ^_^ (עבר כבר) שבתשלום ^_^

chi12

New member
יש חברות מחוץ לסניף

וההרקדה עצמה לא קשורה לסניף, אבל יש חשש שאני ירגיש תקועה כי כול החברות שלי מדריכות.

remundo

New member
אבל יש שם גם את החניכים?

כי אם לא-אז מה אכפת לך שהן מדריכות?

chi12

New member
כן, יש גם את החניכים שלהן

ואת הצוות הדרכה שלהן..

remundo

New member
הממ, ולא היתה דום הרקדה אחרת? >_<

טוב , לא נורא, העיקר שנהנת גם ככה מהחג ^_^

remundo

New member
, XD

, שום. פשוט ד קרובה מאוד ל-ש במקלדת אז זה התבלבל.. ^^"

meytar

New member
חג שמח!

אני הייתי ברוק עצמאות והיה פשוט אדיר שאי אפשר לתאר במילים. כשחזרתי הבייתה ראיתי פחיות ספריי קצף כאלה וזה היה ממש מוזר, כאילו שכחתי לגמרי בכלל שיש את העניין הזה ביום העצמאות. שוב חג שמחD:

remundo

New member
בשירה בציבור דווקא היו מלא כאלה

מזל שסגרו את הכביש ליד כיכר רבין, ככה יכולנו ללכת מסביב לקרבות קצף האלה. נו, העיקר שנהנת ^_^

מיתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב,מאמי?
טוב,אז אין לי הרבה מה לספר. היה ממש סבבה.בעיקר נחנו והסתובבנו בחנויות באילת.

meytar

New member
נו אל תהיי מאכזבת.

ספרי קצת...את אף פעם לא מספרת כלום.

למעלה