מה עם יום עצמאות שמח?

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר - סיוע והקשבה ברשת דרושים מתנדבים. רוצה להציל חיים? לסייע לאנשים במתן אוזן קשבת? להיות איתם במצוקותיהם? "אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת" סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה נפתחת ב – 7 ביוני 2007. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן לבקר ב : |http://www.sahar.org.il ולמלא את http://www.sahar.org.il/volunteer.asp למתנדבים חדשים. נשמח להיענותך לאתגר! סה"ר.

Digi Lista

New member
יום מוזר../images/Emo152.gif

אני רוצה לשתף במשהו שעבר עליי היום והשאיר אותי עם תחושה קצת צורבת אפילו שהיא נגרמה רק כי אני לוקחת מאוד ללב דברים מסויימים. היום הצטרפתי עם אמא וילד שאני מלווה בהסעה(ועם הנהג שלקח אותנו שהוא הנהג של ההסעה)לטיפול שיניים עבור הילד(האמא ביקשה עזרה איתו שם),הסיפור הזה היה יכול להסתיים בזה אך פה מדובר במשהו יותר מעמיק,האמא הזאת הייתה מלוות ההסעה במשך שנתיים אחרי שכול הזמן היו בעיות עם המלוות(הקו מתנהל כבר 9 שנים,פחות או יותר עם אותם הילדים) והיו במשך כול השנתיים בעיות גדולה בהסעה בין האמא הזאת לילד ולאימא אחרת,הנהג מקורב מאוד לאימא שהייתה המלווה,בסופו של דבר החליטו גם ממניעים תקציביים וגם כדי לשים סוף לכול התלונות והבלאגנים מצד שתי האימהות למנות בת שירות כמלווה להסעה,בדיוק במאי שנה שעברה עברתי ראיון ומתוך כמה מועמדות התקבלתי לתפקיד(ידעתי שהוא יהיה שלי ורציתי אותו בכול ליבי,מה גם שאחרי הרבה בלאגנים בשנה שעברה עם עמותת השירות והמקומות שהציעו לי וביקשתי כולל רכזת שמסכסכת מקומות אחרי שהתקבלתי אליהם היה לי ברור שעל ההצעה הזאת אני לא מוותרת וידעתי כבר בראיון שהתפקיד יהיה שלי והוא יעשה הכי טוב שאפשר כמו שאני עושה תמיד כשאני אוהבת משהו ורוצה אותו),לא ידעתי על הבלאגנים שבגללם החליטו למנות אותי,חשבתי בכלל שמדובר בהסעה חדשה לגמרי,בגלל המלחמה בקיץ והעובדה שעבדתי רצוף עד ה31.8 לא יצא לי לראות את ההסעה ולבחון את ההתאמה עד היום הראשון ללימודים ב1.9,כמובן שביקשתי מידע על הילדים ודרכי התמודדות אישיות עם כול ילד(נתנו לי פרטים מאוד מעטים ולא תמיד מדוייקים),התחלתי את התפקיד ונעזרתי באינטואיציות,במעט מידע שקיבלתי ובנהג בנוגע לילדים ולהסעה,בהתחלה היה לי מאוד קשה כי כולם ציפו ממני להיות כמו האימא שהייתה מלווה או כמו המלווה שהייתה לפניה שאחד הילדים והמשפחה שלו מאוד אהבו וגם לנהג היו מחשבות משלו ולאנשי הביה"ס שאליו אני מלווה(אני מלווה לשני מקומות אבל באחד אני נמצאת גם במהלך היום וככה גם האימא המלווה הייתה עושה),פשוט שיגעו אותי,כאמור לא סיפרו לי כלום על ההיסטוריה של ההסעה ולקח לי זמן להבין למה האמא הזאת של הילד שהייתה מלווה מסתכלת עליי עקום-קלטתי בסוף שמדובר בענייני אגו כי אחרי שמוציאים אותך מליווי (אחרי תלונות ומריבות מצד אמא וילד אחר)ומביאים מחליפה בגיל של הילדים שלך זה באמת לא נעים,זה שלי לא היה צד בעניין זה נושא אחר,כשעברתי מכיתה אחת לשנייה האימא הזאת שמעה עליי דברים רעים ולא נכונים והאמינה להם וכול הזמן הסתכלה עליי בצורה עקומה ולא הבנתי למה ובחגים הייתה דואגת לנהג למתנות וממני מתעלמת כאילו אני לא זאת שבפועל עובדת רוב הזמן עם הילדים בהסעה ובביה"ס,המחנכת בכיתה הנוכחית הדגישה בפניה כול הזמן שאסור לשפוט ומגיעים לי צ'אנסים וגם פירגנה לי כול הזמן ובמהלך הזמן הסתבר שיש עוד מפרגנים,זה התחיל כשאחת האימהות(אומנה) של כמה ילדים עם פיגור עמוק מההסעה הזמינה אותי לבייביסיטר אצלה והמשיך כשפשוט לא היה מה להעיר לי כי הילדים שמחים וחוזרים שלמים ובריאים,אני מלווה לרכיבה טיפולית בכול יום רביעי למשך שלוש שעות ילדים מכול הכיתות כולל האכלות ודאגה לכול הצרכים שלהם כמעט לבד(העזרה שלי משתנה ובגדול אני איש הצוות הקבוע היחיד לרכיבה) ויש לא מעט ילדים מכיתות אחרות שקשורים אליי ואני אליהם כולל לבוא אליהם לאירוח,לבית חולים כשהם מאושפזים וכו'...,בחודשים האחרונים(מסוף דצמבר-תחילת ינואר בערך) היחסים בין האימא לביני התחממו(מה גם שהבן שלה בכיתה שאני נמצאת בה והוא ואני מאוד קשורים אחד לשנייה ולפעמים קל לשנינו לחשוב שאני מלווה צמודה שלו),אנחנו בקשר כמעט יומיומי ואני עושה על הילד בייביסיטר כשצריך(כמו בפסח ששיתפתי פה שלא היה לי הרבה מה לעשות איתו בבית...),בקרוב יהיה להם רכב מתאים לצורכי הילד ואז קבענו שהילד ירד אצלי אחרי ההסעה ואני אטייל ואשחק איתו יומיים בשבוע(בתור התחלה) מה שישאיר למשפחה קצת מרחב נשימה עד שהילד בא הביתה והחיים יסבבו סביבו,מבחינתי עצם העובדה שהאמא כבר מקבלת אותי ומבקשת ממני לעזור לה עם האוצר הפרטי שלה גורם לי להרגיש טוב ולהגיד שהתפקיד עובר בהצלחה(אם רק היו נותנים לי להישאר גם בשנה הבאה למרות שזה יהיה בתשלום רגיל ולא שירות לאומי כי סיימתי שנתיים,הייתי מאושרת). היום היה העניין האמיתי כשהאמא נסעה איתנו מהבוקר(הוא הראשון שעולה הילד שלה) וראתה את ההסעה מתנהלת כמו שצריך(אחרי שסיימנו עם שאר ההסעה המשכנו ישר לבדיקות שנמצאות בערך שעתיים נסיעה נוספות כפי שהתברר לי)גם כשאני המלווה,בהתחלה שמחתי מהקטע בגלל שחשוב לי שהמשפחות ידעו מקרוב שהילדים שלהם בידיים בטוחות,אבל בפועל התברר שמדובר בחוסר נעימות גדולה מבחינתי-קודם ראיתי צביעות שאין כדוגמתה כשהאמא הזאת חיבקה אימא אחרת שהן לפעמים בקשר טלפוני ואפשר להגיד שדיי חברות ובמקביל אמרה לנהג שיתחיל ליסוע כמה שיותר מהר,נתעלם מהעניין הזה ונתמקד בדברים נוספים-האמא הזאת ישבה ליד הנהג ובכלל לא התייחסה לילד שלה שזה נניח בסדר כי אני המלווה אבל אחד הילדים שידוע כפרעה לא קטן רק ניסה להתפרע וכמובן שהשתקתי אותו כמו שאני רגילה אבל האימא החליטה לתת לו סוכריה ובכך להשתיק אותו,היא שאלה אותי אם לתת לו והנהג ענה "מי שואל אותה?"(עניתי לו שלמרות מה שנראה אני עדיין המלווה השנה) וגם הסכים כאילו זה טבעי שככה משתיקים וזה שכשאנחנו לבד הוא לא מרשה לאכול פירור,ובסוף שניהם גם עישנו באוטו וזה לא מצא חן בעיניי(ביום רגיל הוא מעשן רק כשאין ילדים),הנהג גם כול שנייה ניסה לרדת עליי אפילו יותר מתמיד ואיכשהו הצלחתי להתאפק ולא להתרגש,השיא היה שבמהלך כול הנסיעה למרפאת השיניים שערכה כ3 שעות עם מחשיבים את השעה שבה התחלנו את היום באוטו וחירפנה את הילד שבכה וצעק ושום דבר שניסיתי לא עזר ואותי(אני לא מתלהבת מנסיעות ארוכות מידיי)האימא והנהג סיפרו בדיחות פרטיות וכול מיני חוויות בסגנון והרגשתי לגמרי בצד(והאמת שחלק ממה ששמעתי מאוד לא מצא חן בעיניי כי הוא פוגע באנשים שיקרים לי),אני רק מקווה שההסעה בשנתיים האחרונות לא נראתה ככה כי אם כן(ויש לי חשד דיי מבוסס כבר מזמן שכן+כמה הוכחות)היא פשוט נראתה על הפנים וחוסר תשומת הלב אפילו לבן הפרטי שלה הייתה מוזרה,לגמרי על תקן העציץ ולעזאזל אני בסך הכול באתי לעזור(בחינם,אני אכתוב את זה כשעות שירות בגלל שזה קשור להסעה ולילד שבביה"ס שאני נמצאת בו) ולא לעשות את כול העבודה וגם שלא ממש יתנו לי להרגיש בנוח. הבדיקה עצמה ארכה כ15 דקות שבה חיכיתי יחד עם הנהג(הוא לא בא ישר אלא קצת הסתובב) ליד הדלת הפתוחה ובתכל'ס בין מה ששמעתי מפורשות למה שהאימא אמרה שנאמר יש הבדלים גדולים וגם החזרה הביתה נראתה כמו הנסיעה לשם,זה עיצבן אותי כי בחייאת בנאדם בא ומנסה לתת את הנשמה ולעזור ולאנשים פשוט לא איכפת,פעם הבאה אני לא מצטרפת ולא איכפת לי מכלום-מצידי שהנהג שהוא גם ככה עבד שלה(הוא ניקה לה השבוע את הגינה ואישתו אפתה מאפים בשביל אחותה)יטפל בילד כולל האכלה,החלפות של חיתול ובגדים וכו' עם כול האהבה שלי לילד יש גבולות גם לי. חזרתי הביתה בסביבות 12 וחצי שזה כבר הישג בפני עצמו כשאין חופש ואני בבית בשעה הזאת בלי שקרה משהו חריג(זה היום הראשון מתחילת התפקיד שאפילו לא הגעתי לביה"ס בבוקר)אבל התחושה שלי עדיין קשה... אחר כך דיברתי טלפונית עם אימא של ילד אחר שניסינו לדבר כבר כמה ימים ולא הצלחנו והיא ממש שיפרה לי את ההרגשה כי היא כול כך כנה(גם אם זה גובל בתמימות),חמודה,חמה,מעודדת,יודעת להעריך ומפרגנת שזה כיף,ובכול זאת אני עדיין לא רגועה.

meytar

New member
וואו סטטה את נשמעת קצת המומה...

אני מכירה את ההרגשה כזו, שאתה בסיטואציה מסוימת, ומנסה לפענח "מה לעזאזל קורה פה?", באמת מתוך חוסר הבנה. ומנסים לפענח כל משמעות נסתרת של כל משפט ולחבר חלקים... אולי זה לא בדיוק מה שהתכוונת אליו אבל ככה אני הרגשתי את זה. בקשר לנהג, תשמעי אני לא יודעת בקשר לריכולים ולכלוכים וכו', כי זה עניינים כאלה שאין בהם שחור ולבן, אבל בקשר לעישון- זה הגבול! על זה צריך להעיר ולהתלונן. אין שום סיבה שבעולם שהבריאות של הילדים האלה תפגע, בטח כשהם לא כמו ילדים רגילים, אלא יותר רגישים. פשוט מקומם אותי לקרוא על זה!! אמממ...בהצלחה

../images/Emo24.gifחח מאמי!

טוב לראות אותך!פשוט הסכמתי עם כל מילה שאמרת ופשוט ניסחת את זה מצוין,כך שלא היה לי מה להוסיף.

Digi Lista

New member
זה סתם משונה...

כי אוקיי,אני אעבוד מבחינת האכלה,החלפות והרגעה בהסעה אבל אני לא יכולה להחליף את האמא בהרגעת הילד לקראת הבדיקה,היא בכלל לא התייחסה אליו ואני עשיתי גם את העבודה הזאת וזה בכנות לגמרי לא תפקידי,אני אומנם ממש אוהבת אותו אבל אני עדיין לא אימא שלו ונראה לי הגיוני שאם היא באה איתו לבדיקה שתתייחס אליו קצת...בבדיקה עצמה כול פעם טעו בשם שלו ונורא התחשק לי לתקן אותם כי זה חזר על עצמו ואני מאמינה שאפילו שהילד לא יכול לדבר בעזרת הפה(הוא מתקשר עם העיניים ב"כן" ו"לא") עדיין צריך לתת לו כבוד ולבטא את השם שלו נכון אחרי הבדיקה היא החליטה שניתן לו לאכול(היא הציעה במהלך הנסיעה והבהרתי לה שיש גבול ואני ממש לא מתכוונת לעמוד במהלך נסיעה כדי להאכיל,גם לתת לשתות במהלך נסיעה שאני עושה קבוע בגלל שחם והנסיעה ארוכה לא פשוט עם הילדים האלה אז אוכל???),חזרנו למקום שנמצא בתוך מיני קניון ובחרנו מקום מתאים,ברגע שהגענו היא הודיעה שהיא הולכת לטייל בקניון בזמן שאני אאכיל אותו,אני לא יודעת אבל הילד שלך עובר בדיקה ומתנהג יפה למרות הכול,לא מגיע לו קצת פרגונים ויחס אימהי?...לא אהבתי את העישון שלהם בהסעה בעיקר בגלל הילד,ניסיתי להעיר בעדינות והנהג ענה לי בשם שניהם שלא שואלים את הילד והאימא לא אמרה שום דבר נוסף,מה בדיוק אני יכולה כשהאמא בעצמה משתפת פעולה ולא מתחשבת?... כמו שתיארת מיתר בהחלט יצאתי בהרגשה של "מה לעזאזל הולך כאן?" אפילו שלא לגמרי הופתעתי אם לדבר בכנות,פשוט יש הבדל בין לתהות עם עצמי לגביי משהו לבין לראות אותו קורה בצורה עוד יותר קיצונית במציאות... היום בבוקר בהסעה הייתי כלפיי הילד בהסעה קצת יותר מרוחקת(שזה דבר מאוד נדיר אצלי) בגלל אירועי אתמול שהותירו אותי עם טעם רע בפה(גם כלפיי הנהג),אבל אחרי בערך 20 דקות הסתכלתי עליו וכרגיל נמסתי ממנו(מהילדים האלה שאני רק רואה ורוצה להביא להם חיבוק,בדרך כלל אני אכן מבצעת לאורך כול היום וככה זה עם עוד המון ילדים שאני נתקלת בהם...)וברור שהמסקנה הייתה שאסור לפגוע בילד על התנהגות של אמא שלו שלא נעשתה מרוע לב(זה פשוט אופי אצלה ואני בכלל לא חושבת שהיא שמה לב לבעייתיות או שהייתה לה מראש כוונה רעה וזדונית,אני דיי מאמינה שהכול נעשה בלי עודף מחשבה וכחלק מהאופי הכללי שהוא יותר קריר)אז חזרתי לעצמי בהמשך ההסעה והיום כולו והמשכתי לתת לילד יחס בדיוק כמו תמיד-הוא באמת חמוד ואני אוהבת אותו,נראה לי גם שבבית הוא מקבל יחס קריר כזה(חשוב לזכור שאצלי זו עבודה,אצל המשפחות אלה חיים שלמים) ולכן אפילו יותר מתמיד חשוב לתת לו חום ואהבה.
על היחס והתמיכה

meytar

New member
תמיד פה בשבילך../images/Emo24.gif

באמת קצת משונה בעיני ההתנהגות של האמא בבדיקות. בתור אחת שעברה יחסית הרבה בדיקות וכמה אשפוזים אני יכולה להגיד, שאפילו נוכחות של אדם ממש-ממש קרוב, כמו דודה קרובה או סבא וסבתא, היא לא תחליף או משהו שמתקרב לנוכחות של אמא ואבא (למרות שגם הם הרבה פעמים לא יודעים איך להתנהג ומה להגיד.) מצד שני, יכול להיות שבמצב שיש ילד מיוחד במשפחה זה מצב קצת אחר, ובתור מישהי מבחוץ אני לא יכולה להבין את זה ולא יכולה להעביר ביקורת על זה. בקשר לעישון, זו אחת התופעות המעצבנות אותי ביותר. פעם אחת בהסעה של בית ספר בשעה יחסית מאוחרת (זאת אומרת שהיה אוטובוס אחד ומעט אנשים), הנהג עישן ממש בתוך האוטובוס. זה עצבן אותי ברמות שאי אפשר לתאר, ואני פשוט התחלתי לצעוק שם שהיה לי סרטן בריאה ושהוא בן זונה וכאלה. מה שיותר הרגיז אותי, כשפינתי למנהלת בית ספר, היא אמרה שאין מה לעשות, ופעם הבאה לא צריך לצעוק אלא רק צריך להעיר. תלונה? פרטים? נזיפה? משהו? כלום. פשוט כלום. הבן אדם רוצה לפגוע בבריאות שלו? בבקשה, אני לא מטיפה לאנשים שמעשנים. אבל לבריאות שלי ושל כל אדם אחר שיניחו בשקט. לאף אחד אין זכות לפגוע בבריאות של מישהו אחר.

meytar

New member
אנשים אני רוצה לשתף אתכם.

בגלל שיצא לנו לדבר על העניין שרובנו זאבים בודדים וכל זה, אני מרגישה שאני חייבת לשתף אתכם. השנה הכרתי חבורה של כמה אנשים מבית הספר שלי, ולמרות שזה הפתיע גם אותי כי אני ויתרתי מראש, התחברתי איתם וכיף לי איתם. שנה שעברה ביום ההולדת שלי, ארבעה אנשים (לא כולל המשפחה שלי ואתכם) זכרו את יום ההולדת. שניים מהם התקשרו אלי, שניים אחרים פגשו אותי ברוק עצמאות שרו לי קצת ואמרו לי מזל טוב. וזהו. והשנה הכל אחר. אתמול היה בבוקר מבחן במתמטיקה וראיתי את כולם, ידעתי שהם יודעים אבל חשבתי שלא יותר מזה. ובשיעור היסטוריה פתאום הם נכנסו עם בלונים ממש ממש יפים ושרו לי והיה לי כלכך כיף. בערב הציעו שנצא לאנשהו אבל לא יכולתי (הייתי באזכרה עם התכנסות אחריה של 4 שעות וישר אחר כך באו כל האנשים הנפלאים מהמשפחה שלי). כל אותם אנשים ששנה שעברה כמעט ולא התייחסו, השנה התקשרו אלי ושמחתי. ואני החלטתי השנה לעשות יום הולדת בים, כי מכיתה ו' לא עשיתי אף יום הולדת. וחזרתי לפני שעה וחצי, והיה לי כל-כך כיף. היו שם כל האנשים שאני אוהבת- מהסיירות, חברות ילדות ותיקות, ואותם אנשים חדשים (שגם הביאו עוגה עם נרות בצורת "16"). לחבר טוב שלי יש יום הולדת שבועיים לפני. לפני שבועיים כתבתי לו ברכה בה סיפרתי לו כמה אני אוהבת אותו וכמה אני שמחה שהכרתי אותו. ועכשיו הוא כתב לי גם וזה נחמד שיש אנשים שאוהבים אותך כמו שאתה אוהב אותם. ורציתי לספר לכם הכל, כי זו מעין התקדמות בחיים שלי. ורציתי לספר לכם, כדי להודות לכם, על כל הרגעים והזמנים שבהם הייתי לבד ואתם הייתם פה בשבילי. ולהגיד שאני לא שוכחת את שרשור יום ההולדת לפני שנתיים, ולא את זה של שנה שעברה, ולא את השרשורים מהתקופה שבה הייתי חולה. ורציתי לספר לכם, כדי להגיד, שאני תמיד פה בשביל כל מי שצריך אותי. אוהבת, מיתר
ו

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני כלכך שמחה בשבילך! כן,גם אצלי זה היה ככה.עד כתה י"א רק המשפחה הקרובה שלי,החברה הכי טובה שלי,וחבריי מהפורומים היו היחידים שאיחלו לי מזל טוב.בגלל זה אף פעם לא ציפיתי לכלום,לא טרחתי לספר שיש לי יום הולדת,ובאמת לא חשבתי שזה חשוב. בכתה י"א אשכרה הפתיעו אותי.כמה בנות מהכיתה שלי זכרו שיש לי יום הולדת,הביאו לי בלונים ואפילו שרו לי.זה היה ממש מרגש בשבילי,כי אפילו לא החשבתי את הבנות האלה כחברות קרובות שלי ולא ממש דיברנו הרבה לפני זה. גם אני לא שוכחת את השרשורים המקסימים של הפורום הזה,שקיבל אותי אפילו שבחיים לא ראיתי דיג'ימון,והתייחס אליי בהמון חום ואהבה.גם אני כאן תמיד בשבילכם,גם אם לא תמיד יש לי מה להגיד,אני מאוד אוהבת את כולכם וחשוב לי שתדעו את זה! ומזל טוב,מאמי!16 זה אחלה גיל.עד 120!

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

קראתי את הסוף של ההודעה שלך ועומדות לי דמעות בעיניים,זה מדהים מה שאת ואורנית כתבתן בעניין הפורום שמילא מקום של הרבה בדידות ותחושת לבד,אלה רגשות שאני מכירה מקרוב ויכולה ממש להזדהות איתם ואני פשוט בהלם שאפשר להרגיש ולהעביר כאלה רגשות חזקים גם דרך מסך המחשב
מי כמוני מכירה את התחושה הזאת של הלבד,כול השנה יש לי סיוט שחוזר על עצמו לפני היום הולדת שאני עורכת מסיבה עם כיבוד והכול ואף אחד לא בא,אין לזה בסיס ממשי כי אירוע כזה לא קרה לי במדוייק מעולם אבל אני מכירה לחלוטין את הבדידות והרצון שמישהו ישמח איתך ביום שלך ולא רק בני משפחה שלפעמים אפילו מחוייבים לזה,יבכה איתך כשקשה ובכלל יראה שאיכפת לו וקשה מאוד למצוא את האנשים האלה שתמיד יהיו שם בשבילנו ואיכשהו כאן בפורום הקטן הזה כבר כמעט חמש שנים(עוד חודשיים יום הולדת 5)שיש תמיכה וחום למי שנמצא בו ולעפמים התמיכה הזאת שווה יותר ממה שיש בעולם האמיתי,כלומר מחוץ למסך ואני נדהמת בכול פעם מחדש איך התקבצו פה דווקא האנשים המקסימים האלה,התומכים,המפרגנים בכנות והכי חשוב האנושיים,אני מרגישה ברת מזל לקחת חלק במקום הזה שיודע לתת כול כך הרבה
שמחתי מאוד לקרוא שהשנה נעשה לך יותר טוב,גם לי היום הולדת בשנתיים האחרונות הייתה מקסימה ומרגשת בטירוף עם הילדים והצוות שאני עובדת איתם(והשנה גם באמת כול כך אוהבת),טוב מאוד שמצאת חברים,אני רק מקווה שהקשרים האלה ישמרו אחרי סיום התיכון כבעצם כול אחד יפנה לדרכו(מניסיוני המון קשרים משתנים וחלקם גם מתנתקים סופית)ובכלל שבכול מקום בו תימצאי תתיקלי באנשים כאלה שאוהבים אותך כי את את ורוצים לגרום לך להרגיש טוב וחלק משמעותי מהם
שמחים תמיד להיות כאן בשבילך ושמחים עוד יותר על הזכות והכבוד הגדול שאת חלק מאיתנו(
) ומקווים שתמיד תדעי את הכתובת שלנו

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה באמת פורום מדהים,כל האנשים הטובים והמקסימים התקבצו כאן במהלך השנים.אני מאוד מחוברת לפורום הזה.

למעלה