מה עם פרק 13

• פותח הנושא ty30
  • פורסם בתאריך

Itay Simons

New member
או אולי

זה החבר החולה נפש של דניאל בקאמבק? (איך קראו לו...טיילר?)

א ר י ק ל

New member

נראה לי שזו אמנדה... ולא רק שהיא גנבה אותה, היא גם תירה בדניאל באירוסין... כי אמילי הרסה לה אהבה, והיא תנקום בה.............

מתי באמת נפגש חזרה עם הפרק הראשון?

אבל אולי באמת אמדה המתחזה זה מתבקש מידי? זה בטוח מישהו שיודע עליה נראה לי, אולי צריך לראות שוב את הפרק הראשון.

adii1201

New member
בפרק הבא! זה כל השוס!!!|ספולר|

ואני לא יודעת אם המניע לרצח של אמנדה זה בגלל שאמילי לקחה לה את ג'ק. בואו לא נשכח שבזה שהיא הורגת את דניאל היא עושה טובה ענקית לאמילי, אמילי הרי ממילא תיכננה להרוס את דניאל, וכרטיס כניסה לבית גרייסון יש לה כבר ממזמן. אז אני לא יודעת.

דייייי

רגע, פרק הבא זה האחרון??? (הולכת לבדוק) לא! יש לנו עד מאי (28 פרקים הגיוני?). {יכולתי למחוק את השורה הראשונה, אבל רציתי שתחוו את התהליך
) אז זהו, זה לא הגיוני שאמנדה תרצח אותו כי היא יודעת מה הכוונות של האמיתית (פיי מה יהיה עם השמות?), אבל מצד שני המתחזה לא עושה דברים מתוך שיקול דעת הגיוני, היא אימפולסיבית וילדותית, אז אולי היא תחשוב שהיא פוגעת בה (שבאיזה מקום זה יפגע בה, היא נראת קצת מאוהבת בדניאל).

adii1201

New member
לא, הבנתי שאחרי זה ממשיכים

לא מה 28 פרקים
? אני ראיתי שיש 19 לפי IMDB, אבל אני לא יודעת, באמת
בעיקרון הם אמורים להיות סדרת חורף, משמע 23 פרקים אבל אין לי שמץ! תקראי להן פשוט אמילי ואמנדה
נכון, זה גם נכון. אבל אני לא יודעת אם היא יודעת איפה הקופסא של אמילי, אמילי לא סיפרה לה כמעט כלום

Itay Simons

New member
אם זה ככה

אם הולכים מתישהו לשדר את זה בארץ, זה בדוק יהיה בערוץ ויוה

adii1201

New member
אה! אל תגזים!

זה לא טלנובלה, מה קרה לך, זו אחת ה-סדרות!

Itay Simons

New member
באמת?

לרגע לא הבנתי איך לא נתקלתי בפרומו. ואז נזכרתי שאני לא ממש רואה טלוויזיה

james p

New member
פאק אני קורא את השרשור הזה ואל מבין

ואז אני קולט שאתם בכלל מדברים על ריבנג'..... אם זה לא היה מצחיק בפטתיות של המצב זה היה ממש מדכא

james p

New member
אני נמנע ממש"שים

אני צופה בעקרות בקצב של ארה"ב וראיתי שרשור של שיחה עם סימוני ספוילרים בכותרות וחשבתי שאתם מדברים על עקרות פתאום אני שם לב שמדברים על כל מיני דמויות שאני לא מכיר ואני חושב "באמת יש דמויות כאלה בעקרות?" "מה, יש לי אלצהיימר?" עד שראיתי שאתם מדברים על רבנג'. בקיצור חבר'ה גט א רום!!! או יותר נכון גט א פורום

למעלה