אה אוקיי בשביל מה גם ככה הפורום הזה מת
J james p New member 13/2/12 #45 תמחקי את ההודעה הזאת את צריכה לשדר חיים לפורום. במילא הסדרה הזאת הולכת להיגמר בואו נחגוג את חייה במקום להתאבל על מותה. ותאמיני לי שיש מה לחגוג בנוגע לחייה.
תמחקי את ההודעה הזאת את צריכה לשדר חיים לפורום. במילא הסדרה הזאת הולכת להיגמר בואו נחגוג את חייה במקום להתאבל על מותה. ותאמיני לי שיש מה לחגוג בנוגע לחייה.
J james p New member 13/2/12 #48 אנחנו משתדלים והנה קוראת סמויה אפילו הוסיפה הודעה לאט לאט החודש הזה אנחנו נעלה את ה400 הודעות. אני מקווה להיות אדום החודש הזה.... (אבל זה סוד שאת מכריחה אותי לחשוף...
אנחנו משתדלים והנה קוראת סמויה אפילו הוסיפה הודעה לאט לאט החודש הזה אנחנו נעלה את ה400 הודעות. אני מקווה להיות אדום החודש הזה.... (אבל זה סוד שאת מכריחה אותי לחשוף...
J james p New member 13/2/12 #46 עב"נ צריכה להחיות את הפורום רבנג' עדיין לא הפכה לתופעה טלויזיונית ואייקונית וכנראה גם אף פעם לא תהפוך. מבלי לזלזל ומבלי לשלול את היכולת הבידורית שלה (שאני מסכים שיש לה!) אני בספק אם היא תשרוד 8 עונות....
עב"נ צריכה להחיות את הפורום רבנג' עדיין לא הפכה לתופעה טלויזיונית ואייקונית וכנראה גם אף פעם לא תהפוך. מבלי לזלזל ומבלי לשלול את היכולת הבידורית שלה (שאני מסכים שיש לה!) אני בספק אם היא תשרוד 8 עונות....
I Itay Simons New member 13/2/12 #50 לא אמרתי שריבנג' יותר טובה מעב"נ ריבנג' פשוט יותר טובה מהעונה הנוכחית של עב"נ
J james p New member 14/2/12 #53 בהחלט יכול להיות אני באופן אישי לא הצלחתי להתחבר ולהזדהות כל כך עם דמויות שם באופן כזה שיגרום לי להמשיך לעקוב אחריהם גם בעלילות מופרכות.
בהחלט יכול להיות אני באופן אישי לא הצלחתי להתחבר ולהזדהות כל כך עם דמויות שם באופן כזה שיגרום לי להמשיך לעקוב אחריהם גם בעלילות מופרכות.