מה עם שרשור נוכחות קטן?

KoKolita

New member
בואו נעשה את זה טיפה יותר מעניין..

שכל אחד יכתוב שם, גיל, מקום מגורים, וכל דבר אחר שהוא חפץ בו... חח... אני סיוון, בת 16 וחצי מכרמיאל (אי שם בצפון)
אייסיקיו
92918818 אימייל
[email protected] וגם אני חברה בפורום ביטלס בהייד פארק
לילה טוב!

Mooa-Numi

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

מיכל, 15ועודחודשחצי, אי שם בשרון ואהממ... שיר אהוב של הביטלס- Norwegian Wood

The Mad Hatter

New member
*מתפקדת*

ליאת, בת 16 ואני גאה לומר שבזכותי חברה שלי, שאוהבת מוזיקה די גרועה בד"כ התחילה לשמוע את הביטלס. אבל בלי קשר...P:

The Mad Hatter

New member
בינתיים

היא ביקשה שאני אקליט לה את אבי רואד. אני אופטימית. וגם הצלחתי לעשות שטיפת מוח לשני אחי הקטנים...P: גם זה משהו.

Another Girl

New member
שיחקת אותה...

אני כבר שנה מנסה לעבוד על אחי אבל איך שהוא הוא נשאר עם דברים כמו Red hot chilli peppers ומוניקה סקס

RogerW

New member
../images/Emo3.gif

אני בן 19... גר ליד כרמיאל (אי שם בצפון) ו...

יטבת22

New member
את נשמעת כמו בקבוצת תמיכה.

כמו שאמרתי - יטבת (2) 2, בת 17 מירושלים. אוהבת לצייר, לשמוע מוזיקה, לאכול שוקולד ולרחם על עצמי.

KoKolita

New member
חיחי אחלה רבקה, אבל...

דיברתי אל זה שכתב קודם שהוא גר קרוב לכרמיאל

RogerW

New member
כן... אפשר..

אני גר ב"מגאר".. ישוב קטן, מזרחית לכרמיאל... 10 דקות משם..

בואר

New member
שלום לכולם!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

=האייקונים שלי בפורום **שיעול שיעול** מוניקה סקס**שיעול שיעול** ראיתי את ההודעה ואני במצברוח קרבי במיוחד אז לא יכלתי שלא להגיב... מה רע במוניקה סקס ורד הוט צ'ילי פפרס?????????????? אגב... מי זה אח שלך? יש סיכוי שאני מכירה אותו? אני מעין (ומי שכותב עם יותר מ-י' אחת ימות!) ואני בת!!! ואני בת, כן, כן, 13... אני אוהבת את הלהקה כבר כמה שנים שנים(אני חייה רק 13 אז זה די הרבה
) והכל בזכות אבא שלי ואחותי (המתוקה קנתה לי דיסק של הביטל לפני שלוש שנים ליומולדת!) ואם אתם רוצים אי מייל ואיי סי קיו תבקשו ואני אביא לכם... עוד משהו?

beatles247

New member
טוב אז

מי שמכיר אותי מהפורום הייד פארק יודע שעדיף שאני לא יגיד כלום על אהבת מוניקה סקס... אני גר בשיא החורים "פרדסיה סיטי"-עיר האטרקציות (נו האלה שכתבו אליהם בעיתון שהם לא רוצים את כפר יונה) ואני בן 16 (עוד שבועיים :)

בואר

New member
מממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

היי... אני לא מכירה אותך מפורום הייד פארק כי אני לא מכירה את פורום הייד פארק... מה שאומר שאני לא יודעת שעדיף שלא תגיד כלום על אהבת מוניקה סקס... אז תגיד...

למעלה