מה עם שרשור נוכחות קטן?

הדאפי

New member
היי!

אני רז, בת 17, מקיבוץ כלשהו בצפון הרחוק (יותר רחוק מכרמיאל..), לומדת גיטרה ואוהבת מוסיקה מגוונת. (רד הוט צ'ילי פפרס, את החדשים יותר בעיקר, דני רובס, צליל מכוון, ביטלס, אתי אנקרי ועוד..) קלטת של הביטלס היתה לאמא שלי מאז שהייתי קטנה ומאוד אהבתי אותה כבר אז.. התחלתי להתעניין יותר בביטלס- תאמינו או לא- כי גיליתי שירים של דני רובס, ומאוד אהבתי אותו- שמעתי שהוא היה מכור לביטלס, בערך כמו שאני מכורה לשירים שלו.. התחלתי לשמוע אותם גם- והבנתי למה הוא היה מכור.. האמת היא שאני לא מכירה 'הרבה' שירים, או אלבומים של הביטלס, אבל אני מאמינה שאת המוכרים ואולי גם קצת מהפחות מוכרים אני אכיר. שיר אהוב.. אממ.. כלמיני, אני חושבת..

הדאפי

New member
נ.ב.

כמובן שבאתי לכאן כי אני מתעניינת בעניין ואולי אוכל לגלות פה עוד כמה דברים מעניינים..

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

לא נראה לי שתהיה לך בעייה להתחבר לפורום ולביטלס
אם את רוצה עוד מידע על האלבומים,יש ביקורות על כמה מהמרכזיים במאמרים.

Carpet Crawler

New member
גמני!

קצת באיחור אבל מזל טוב
שלום שלום לכולם אני זוחל השטיח בן 20 מחיפה, בעצמי מנהל פורום כאן בתפוז שלא קשור למוסיקה (סיינפלד) ותסלחו לי שאני נקרא על שם שיר של להקה אחרת (ג'נסיס, מתקופת פיטר גבריאל כמובן). בכל אופן, אפשר להגיד שהביטלס היא הלהקה הראשונה שאהבתי (ועודני, כמובן), עוד לפני שנים רבות כשהייתי בכיתה א' או ב' ונתקלתי במיני סדרה בשני חלקים ששודרה בערוץ 1 בשם "ג'ון ויוקו: סיפור אהבה" (גם הקלטתי אבל הקלטות נהרסו... למישהו יש מושג איך ואם אני יכול להשיג את זה??) בעיקר על חייו ומותו של ג'ון לנון (שגולם ע"י שחקן שממש דומה לו, ממה שזכור לי) וגם קצת על הביטלס. גם את הסרט התיעודי "דמיין ג'ון לנון" ראיתי והקלטתי לא הרבה לאחר מכן. הוקסמתי מהשירים בפסקול והאובססיה החלה - אספתי הרבה קלטות עם שירי ביטלס בכלל וג'ון לנון בפרט, והאובססיה גדלה עד היום. אז מה שמח אני שיש עכשיו פורום ללהקה שאני כה אוהב ומוקיר במשך כל חיי. ואחלה הודעת הנהלה אינפורמטיבית ומעניינת, אגב. you go, (another) girl
הזוחל, השתדל לקצר.

Another Girl

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

מסתבר שיש לנו הרבה דברים במשותף: שנינו בני 20 מחיפה,אוהבים את הביטלס וגם סיינפלד!(וכמובן שנינו מנהלי פורום
) נשמח לשמוע ממך בהמשך.

Carpet Crawler

New member
רשמתי למעלה

הנה, נולדתי ביום הראשון של מזל בתולה. את עדיין הכי זקנה?

Elanor Rigby

New member
שלום לכולם

בדיוק לפני כמה ימים חשבתי לעצמי, איך לא פתחו עדיין פורום לביטלז? אפילו חשבתי להציע לתפוז שיפתחו פורום כזה... בכל מקרה אני מוריה, עוד מעט בת 18... ונורא אוהבת את הביטלז.

למעלה