מה עם שרשור נוכחות קטן?

...

אני טליה, בת 16 וחצי, מחור אי שם בדרום, לא רחוק מבאר שבע. וביטלס? זה פשוט תמיד התנגן בבית. ונדבק אליי. וזהו.

חיפ

New member
זהו שלא!

אני ליאור. בן 17 מי-ם. גם אני כותב בפורום ביטלס בהייד-פארק.

יטבת22

New member
חיפושון!

לפני שהבנתי שזה אתה (עכשיו) חשבתי שחיפ -מתוך חיפושיות- זה בדיוק מקביל לקטע של ה beat בביטלס. סתם, ככה.

../images/Emo141.gif נוכחת! ../images/Emo15.gif

הממ טוף, שמי רונה- גם אוהבת את הביטלס (מן הסתם....) אלבום אהוב: סרג'נט פפר שיר אהוב: Here Comes The Sun

חיפ

New member
חיים סוחבים

יש בגרות במט' עוד שבועיים , ואני לא יודע 50% מהחומר... וסתם ככה לא יכולתי להיכנס בשם חיפושון , אז ניכנסתי ב חיפ.

Section

New member
../images/Emo127.gif

היי, אני יערה בת 19 (וחצי אבל מתכחשת לעובדה המצערת הזו
) אוהבת את הביטלס מאז ומתמיד.. דיי גדלתי עליהם. שיר אהוב? יש הרבה, אבל הראשון שעולה לי כרגע זה- Till There Was You

Miss CB

New member
אני פה ../images/Emo13.gif

אני טלי, 14.5, אמממ התחלתי לאהוב ממש את הביט-לס (חיחי) לפני פחות משנה אבל זה אמממ "הלך מהר" - כבר יש לי כמעט את כולם חוצמכמה שהם לא ענקיים , שניים מההתחלה של ההתחלה ואחד הילו סאב - שזה גם ככה איזה 2 שיריםחדשים וזהו.

Another Girl

New member
שלום לכל החדשים...../images/Emo20.gif

מצטערת שלא אומרת לכל אחד בנפרד
מקווה שתישארו איתנו בפורום.

גמני רוצה!

ואי ואי ואי! ברק, ליאור, רבקה,יטבת,סיוון! אתם פה :) אז מעכשיו אם אני! ( הדר למי שלא הבין עד עכשיו :)

אוקי דוקי../images/Emo9.gif

אני מיכל, מאגניבה בת 14 מרמת גן
אסף: (איי סי קיו) 347623687 אי מייל: [email protected] מסנג'ר MSN כנ"ל
אה, ומסנג'ר של AOL, הוא Miclol SIM. אשת אשכולות שכמותי
אניווי בייבי. בעניין מוזיקה, אני אוהבת את הביטלס, כמובן, את הביץ' בויז, Matchbox Twenty, Incubus ועוד ועוד ועוד ועוד...זה לא נגמר, באמת.
חוצמזה? אה, אמ, זייהו.

../images/Emo62.gif

גילמור גירל אני מניחה בגלל דיויד גילמור, נכון? אם אני טועה אז בסדר :)) אבל איכשהו רוב האנשים שאוהבים את הביטלס אוהבים את פינק פלויד וההפך.. למישהו יש הסבר לתופעה זו?

Another Girl

New member
שלום גילמור גירל...../images/Emo20.gif

תוכלי בבקשה לשים את הפרטים ליצירת קשר בלוח ICQ? אודה לך מאוד.

נוכחת! ../images/Emo3.gif

אני אתי, בת 17 וחודש מחולון.. אממ אייסיקיו- 45894951 הממ אני אוהבת את הביטלס מכיתה ח' (היום אני בי"א) בזכות החבר הראשון שלי, שהדביק אותי באהבה שלו אליהם
מאז אני מכורה! ושיר אהוב? קשה לי מדי לבחור אחד!

למעלה