מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?

טוי בוי

New member
ביום חמישי ניסיתי סוסה לחצי פנסיון

בשם טרג'ולי...{אני חושבת שכך כותבים}....
היא כל כך חמודה!!!!
עשינו קצת דרסאג' וקפצנו והיא כל כך נוחה וטובה!!!!!!
היא הסוסה הראשונה בארץ שנולדה בהפרייה מלחותית!
ושהיא היתה סיחחה אמא שלה דרכה עליה בתעוט ושברה לא את הרגל אז לא רצו להרדים אותו והיא היתה במרעה ואחרי כמה זמן עדי בא לראות אותה והיא היתה ממש בסדר!! אז התחילו לאלף אותה...
והיום היא בת 4 בערך! וביום שישי עדי הגיע וראתה את טרג'ולי ובדקה את החוליות שלה בגב ואמרה שיש לה עיניים טובות אבל לפי המבנה שלה יש לה רגליים אחוריות קצת חלשות....
רכבתי על קליידצ'וק! וקפצנו והיה שיעור כל כך טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה איזה אוקסר שאני ממש פניתי עליו במעגל על המקום! אז נפלו לקלייד שני מגנים! חחח...
ואבא שלי צילם אותי! והיה שיעור ממש ממש ממש מצוין!!
וקלייד כל כך הזיע שממש הוא היה כאילו אחרי שטיפה!!
והיום היתי בחווה בבוקר מ-7 וחצי עד 11 וחצי והיה נחמד כזה... לא רכבתי שטפתי ואיכפתי קצת אבל לא יותר...
וביום שלישי אני יצא לטיול עם שירית רוב הסיכויים כי לי אין אפשרות לצאת לטיול בשיעור כי הוא ב-6 וחצי בערב אז אני יכול מאוד להיות יצא עם שירית או שנקפוץ או משהו....

dearanita

New member
הפריה מלחותית זה הפריה עם מלח?

אני שמעתי בינתיים רק על הפריות מלאכותיות

טוי בוי

New member
יצאתי היום לטיול!!../images/Emo60.gif

היה כזה כיף יצאנו 5 אנשים והיה כל כך כיף!!!!!!!!!!
אוק אז מי רכב על מי: אני על אנדרו הבחורה המוזרה {לא מכירה צירפו אותה סתם אלינו} על גלורי בן על מוגלי{מהבצפר} גאי על סידני {מהבצר} שירית המדריכה על ווגס של קרן.... באוטו שירית סיפרה לי על איך זה שלפני שבוע בערך היא יצאה לטיול עם כמה בנות ואנדרו התחמם וברך עם הילדה ושירית לא ראתה אותם והיא התחילה לרוץ אחרי אנדרו בטרוט עם כולם ולהטקשר לחווה ובסוף אנדרו עצר ליד הכביש ואכל דשא והילדה שבה עליו קפואה מפחד!
אבל שירית המעודדת שלנו גם אומרת שהיא לא פוחדת שניפול היא פוחדת שנעבד! בקיצור אני היתי הקורבן שלה שיבדוק את אנדרו בחוץ שוב!
התחלנו ללכת והגענו לפרדסים ועשינו טרוט ואז שירית החליטה להגביר את הקצב של הטרוט ואנדר התחמם והתחיל קאנטר ולנסות לעקוף את ווגס! אבל ממש נהנתי ממנו כי היה לו קאנטר כזה כיפי והוא לא מתחמם עם באקינג הוא סתם רץ והיא ממש ממש ממש כיף!
ובשלב מסוים סידני גם התחילה להתחמם קצת.... ואז המשכנו את הטיול וחזרנו לחווה.. אנדרו היה כל כך מזיע !!!!
אז שטפתי אותו ושירית החזירה אותי הביתה.....

טוי בוי

New member
זה עוד שהוא היה יכול לקפוץ....

היום אי אפשר לקפוץ איתו בכלל! אולי רק איקס אחד... מסכן זה הסוס עם הכי הרבה רצון לעבוד עם הילדים ולקפוץ ... הוא פתך ברך, נפצע פצע עמוק ברגל האחורית {שברח}, ודופק לעצמו את הראש בשער כל היום וגם הרגלים שלו לא משהו גם בגלל העבודה בבצפר וגם בגלל שיש לו 2 רגליים שלא מתפקדות כל כך טוב.... זה ממש טוב להוציא אותו החוצה כי הוא משועמם נורא {סובל בתור סוס בצפר למתחילים ואין לו את הדבר האהוב עליו "קפיצות" ולא רוכבים עליו דרסאג' ברמה כי הוא מועד ומעבד שיווי משקל וגם הרגליים שלו חלשות מידי} כל הטיול הוא מעד ונפל.....

שיעור ביום שישי.

טוב, לניקי ועוד כמה סוסים הייתה הפסקה אז עליתי עליה לשיעור... עשינו טרוט וקאנטר על כל צד, היה כל כך כיף!!! הייתי בישיבת קפיצות כל הזמן, לא משנה מה עשיתי. הטרוט היה כל כך חמוווווווד! חחח, דווקא בצעדים קצרים יותר אני שומרת את עצמי במסגרת. וזה דבר שזמן רב לא הצלחתי להשיג... הייתי נורא מרוצה מעצמי.
אמיר בתנוחה אופינית גורר את ניקי מאחוריו.

˜Me˜

New member
פיצי, מתי נוכל לדבר, באיסיקיו../images/Emo35.gif

וזה די דחוף..

השעור ביום שישי שהיה לי....

טוב אז לא עבדנו באותו שעור על גובה... בחימום ובעבודת דרסאא'ז אפולו הלך ממש ממש יפה וטוב!! הוא כופף את עצמו והתעגל יפה!!.. חמודד
ואז קפצנו טריפל של 80-90... ואחר כך עבדנו על ה"פירואט של הקפיצות"... באנו בקו יש שר קאנטר... ואז לקראת הפינה היינו צריכים לאותת לסוס לעצירה ושניה לפני שהסוס עוצר לסובב אותו שמאלה על התחת... כלומר לסובב את החלק הקדמי של הסוס ואז לקפוץ אפרייט של 80.. ואז 2 צעדי קאנטר אחרי המכשול לאותת לסוס שוב לעציר ושוב להפנות אותו על התחת שמאלה לאפרייט של 80-90... בהתחלה היה לי ממש קשה.. אבל בסוף הוא עשה ממש יפה!! רק שאחרי המכשול ה-1 לא צלחתי לעצור אותו!! הוא פשוט רצה לרוץ קדימה.. טוב כי מן הסתם הוא ראה מכשול אפרייט מולו בהמשך.. אבל בסוף הוא הלך מאוד יפה... וזהו...

˜Me˜

New member
אין ../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

מסבית סיומ ו'[ועועועועועעעע]

נחמד לי

שבוע ממש נייס +++++++++ ממש שבוע כיפי ובכלל אני מתה על החופש הזה זאת מתנה מהשמיים!....... אז היום הלכתי עם נופר בערך ב10-11 לחווה והיינו שם כל היום שתינו שיחקנו סנייק (כל אחת עם פאלפון אחר כי לאילן ולאליש יש פאלפון עם אינפרא כזה!) והיה מצחיק.... כל שניה נתקענו אחת בשניה ואז שיחררנו את כל הסוסים יחד והם היו כל כך מתוקים בנתיים אני ונופםר הלכנו לגן שעשועים וישבנו שם איזה שלושתרקבע שעה היה ממש נחמד שלא נדבר על מזג האוויר שהיה ממש טוב ונעים היום! ואז לנופר היה שיעור על טקילוש ואני רכבתי בנתיים על מיסי שמתחילה לעבוד ממש ממש כמו שצריך אני ממש נהניץת ממנה אההההההההההה והגב כבר לא כואב בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך שמחתי יאא חח ואז רכבתי על בז שלא יכל להיות יותר מושלם ממה שהוא היה הוא כל כך מתאמץ אני מרגישה שקצת קשה לו אבל לא איכפת לו כל מה שאני מבקשת הוא עושה הוא כזה מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא היה מושלם והוא יותר מידי נוח נשבעת לכם! חח כולם אומרים שאני רוכבת עליו יפה (אבל זה סתם כי הוא נוח!) ואז הלכתי קצת לפונים עמיתוש הגיעה ורכבתי קצת לידה ופתאום קלטתי הבטן של נלה פשוט צנחה לה היא כזטאתי דבה והפטמות שלה מתחילות להראות סימנים 0הווטרינר הסביר משהו עם שעווה או כיסוי של הפיטמה או משהו והבעלים בדק היום!) היא באמת צריכה להמליט בקרוב אני אל יכולה לחכוווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת באמת שלא ואז אני ויעל קבענו לי שיעור למחר נחשו באיזה שעה?? 7 בבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נרהא לי מזה כיף ננסה ונראה ואז נאכיל והכול יהיה סבבה אז אני צריכה ללכת לישון היום מוקדם למרות שממש רציתי לראות היום מישהו אבל לא נורא מחר! ובכלל כל השבוע אני עם לידר ושיר וממש מצחיק לי! life is good חעעעע

dearanita

New member
מה קרה לחופש הדמוקרטיה והביטוי

העצמי? אני לא חושב שמחיקת הודעות כלולה בזכות זו... יש כאן הפרה בוטה של זכות הביטוי

כנסו

נמחקו 3 הודעות שכללו דו שיח אישי מה שכתבתי כבר באחת ההודעות שכאלו דברםי מיועדים הימחק או להיות בשירשור עוף מצטערת.... נועם אם אתה ורצה עכשיו אני לשירותך בעיניין ההודעות המחוקות

למעלה