מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?

הנה עוד קפיצה יפה!!../images/Emo26.gif אין..

הרגליים שלי ממש השתפרו פה... אני כבר לא דוקרת אותו עם הדורבן.. חוץ המקפיצה הגבוהה שזה היה טיפה... אבל אני כבר לא נותנת את כל היד ונמתחת על הצוואר שלו...

niko girl

New member
יווו איזו תמונה!!!!!!

איזה חתיך הסוס! פשוט גאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא קופץ כל כך גבוה? לא ידעתי! סוס יפה...תמונה שאווה!!!!!

כוסון וכוסית....! חח חמודים ../images/Emo110.gif

:))))))))) תמונות מ-ק-ס-י-מ-ו-ת-.-.-! ושימי עוד..עצלנית קטנה..! (חחח)

דרורייייייייייייייייייייייייייייייי

תמונות מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!! ** מקנאה ** אני לא קפצתי חודשים!!!

Shai Felton

New member
דרור התמונות מאאאד יפות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תשימי עוד! הוא סוס מדהים ואת רוכבת

TauraMan

New member
מהמם!!!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

דרורי אני יכולה לתת לך עצה? תנסי לקום פחות קדימה ויותר למעלה, את לא מפריעה לסוס בגב או בפה אבל את כמה קדימה מדי. תעבדי על זה ותהיה לך ישיבה מושלמת!

תודה לכלום!! ../images/Emo6.gif דורוני את מאוד...

צודקת.. אני בעצמי רואה את זה... אני צריכה לקחת את הגוף קצת אחורה ואז הישיבה תהייה בסדר גמור.... חבל שלא תפסו אותי באמצע המכשול ואז הייתי רואה איך הישיבה שלי מעל המכשול... אבל חפיף!! טוב אנשים הנה תמונה ממש חמודה!! פחחחח אתמול אבא שלי גם רכב, בקבוצה שהייתה ב-8... והוא נפל מהסוס(גולן) חח זה היה מצחיק.. הינה תמונה שלו קופץ...
תגובות בבקשה!

זה הכי חשוב- הכיף! מה שלא היה לי../images/Emo7.gif

עליתי על גוץ'- החדש, והתחלנו. הוא עשה לי באקינג ממש כמו בסרטים וגאלופ וזה, ואז המשכנו קצת בחצי המגרש השני והוא שוב עשה את זה אז המדריכה שלי עלתה.
פשוט עמדתי במגרש ובכיתי....
זאת הפעם השלישית שזה קורה לי החודש... הרגשתי כל כך רע...
הרגשתי שאני לא מסוגלת לעשות כ-ל-ו-ם!!! אחרי איזה 10 דקות עליתי בחזרה ,תוך כדי אילוצים מצד המדריכה שלי... נכנסנו לצד השלישי של המנז' (הוא מחולק ל-3 חלקים), שם הוא גם כן עשה באקינג, אבל ממש באקינג!!! כשאני אומרת באקינג אני לא מתכוונת לבעיטה לאחור אלה ממש כמו בסרטים!!! ~כמו בתמונה~ הרגשתי ממש חרא!!!!!!!
המדריכה שלי אמרה שיש לי אחלה ישיבה, אבל מה הישיבה עוזרת לי אם אני לא יכולה לרב?!?!?!
היא גם אמרה שהיא הייתה נופלת עם סוס היה עושה את זה לה... כמובן זה לא נכון. מה גם שזה גרם לי להרהר בקשר לישיבה שלי עם היא כל כך טובה...
אוף.

˜Me˜

New member
ראסמי פיצ,

את לא צריכה לזלזל בעצמך, גמ לי זה קרה, ולי עוד על סוס שרכבתי, שאני מכירה.. לעזעזל. אני חייבת לדבר איתך. יכול להיות שאני אהיה בירושלימ מתישהו...

Shai Felton

New member
שוב בוטל!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

**מתאבדת** מחר אני הולכת לא מעניין אותי כלום1 לא רכבתי כבר שבוע וחצי אני משתגעת!

Shai Felton

New member
לא ברור!../images/Emo41.gif

נראה לי שהשבוע זה מתחיל מיום רביעי בגלל שהמדריך שלי היה חולה

˜Me˜

New member
שיע, את יודעת שיש חודש,

שאני לא רכבתי שלושה שבועות
שבוע גשמ, שבוע אחד לא זוכרת, ושבוע שהיה את הטיול שנתי.

TauraMan

New member
השיעור שלי היום!!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

גם היום אני וירדן הינו בבוקר שעתיים וניקינו הכל. חזרתי ב5 הכנו בחוץ ליין חומה ואת המכשול האדום(מדדנו אותו וזה 105) עליתי על דיזל(כמעט התייבשתי בדרך..) ותוך 2 דקות התחלנו לקפוץ. היה נחמד. אחרי כמה םעמים מעל האיקס ישר העלנו את חמשת המכשולים בליין עשינו את זה פעמים ואז ישר נכנסו לחומה ולאדום- כמובן אני ראשונה, ירדן על קאיה אחרי והדס על זאוס אחרונה. לא העלנו הרבה אבל דיזל עבד מדהים!!!! מחר אני אקפוץ על לאמוגי ויום חמישי הסיום חוגים! אחרי האימון שלנו אורן ודנה עשו אימון, אורן על קליירי ודנה על טאורה, דנה גם קפצה את החומה(גם 105) עם טאורה וזה היה מדהים!! אחרי איזה חצי שנה שהיא לא קפצה.. שנה הבאה היא תתחרה על טאורה אחרי עונה שהיא לא התחרתה וממש תקרע את כולם!

השיעור שלי אתמול!!!!!!!!!

אנשים עברתי לאינגליש!!!!!!!!!!!!!! אחרי חמש שנים של ווסטרן אני עוברת עכשיו לאינגליש.. אז ככה.... אני מתחילה לרכב באודים.. אתמול רכבתי על ג'ולייט... המדריך שלי הראה לי מה ההבדלים בין הווסטרן לאינגליש מבחינת תנועות הגוף.. ממ היה ממש קשה!! כאילו ההתרגלות לזה תיהיה קשה.... אבל אני יתגבר....

GrEeNwOmAn

New member
השיעור שלי של אתמול.../images/Emo99.gif

אוקיי רכבתי על פליקס הבונבון שפשוש שלי. בהברשה כלומר באיכוף, הוא נתן לי ביס, בול במקום שיש לי כווייה שם. איזה דובון...חחח! אחרי זה עליתי עליו והוא היה בסדר, עשינו דראסז'. התרגילים שעשינו- נכון יש שינוי כיוון לרוחב? אז קיצר היינו ארבעה אנשים בקבוצה אז הסתדרנו אחד אחרי השני בשורה לרוחב עם רווחים. ועשינו שמיניות קטנות. הבנתם? או להסביר יותר טוב? לפני זה בחימום, עשינו מעגלים גדולים, בינוניים וקטנים, בהליכה, טרוט וקאנטר. והלך ממש טוב. פשוט קשה להזיז את פליקס. וזה ממש לא נעים לתת לו כל שניה שוט. אבל בסוף הצלחתי עם הרגליים. גם עבדנו על הישיבה, ואמרו לי שיש לי ישיבה טובה בדראסז'. (ללא שמות)* אה רעות, אני כן מתחרה שנה הבאה דראסז' רוב סיכויים, לא יודעת על מי ואיזו רמה, חכי לתוצאות. ביום ראשון מתחיל הקורס שלי, אה דורון, אסף נכנס לאוירת קורס רצינית. הוא שר לנו שיר, שקוראים לו מכופפי הבננות. והוא מטומטם מה הוא ממציא לשם שלך חרוזים, חוצפן! תגיבו על השיעור.

למעלה