מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?

השיעור הכי מושלם בעולם!

היה לי ממש ממש כיף! נכון... התעוררתי ב6 וחצי אבל הצלחתי להגיע לחווה בערך ברבע לשבע איכפתי ועליתי הייתי על מיסי שיו היה שיעור מהמעולים! באמת עבדנו על מעגלים מיסי נתנה עבודה כל כך טובה עבדה חזק מאחורה הרגשתי שהיא איתי בחיים היא לא עבדה ככה היא מלכה אני מתה עליה! אחרי זה יעל רכבה מדהים על תפוח האדמה (קרמבו!) ואחרי שירדנו וטיפלנו והברשנו אז אני נרדמתי בקיפטריה וטהתעוררתי אחרי שעה ורבע ואז שיחררתי את קיסר ובאז במנג' שיו הבאז הזה כל כך נהה מחברתם של סוסים אחרים שזה מדהים (טוב סוס שעמד שנה+ לבד בתא..... אפשר להבין אותו!) וגם שתי הגודזילות כאלו חמודים כשמוציאים אותם למנג' כדי שירוצו קצת ושישתחררו אז לא צריך לשים על אזארו ראשייה רק על אלאדין אזארו פשוט הולך אחריו כמו סייח זה כזה חמוד חח ובא איזה איש שיש לו תעדר הכי גדול בארץ של סוסים (200 וצמשהו סוסים!) והוא התרשם מהחווה והכול והוא אמר שהוא יודע מי ההורים של טקילה ושהוא ממש דומה להם והוא נתן תשמות משהו עם מייטי או משהו כזה הברשתי את ג'ינג'ר, סיבנתי ושימנתי תראשייה שלי והלכתי הבייתה לנוח אני לא יודעת אם אני אצליח לחזור לשם חרי הצהריים אני סחוטה מעייפות

TauraMan

New member
אתמול והיום!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אז אתמול בבוקר אני וירדן עבדנו באורווה(ניקינו מקוצים את הסביבה של המנז') ואחר כך זיו הגיע ועלה על נפו! הוא עבד עליו מדהים! ואז אני גם עליתי לאיזה כמה דקות והוא היה טוב אבל לא הצלחתי לסדר אותו וזיו עלה עליו שוב ועבד איתו מדהים שוב! הלכתי הביתה וחזרתי בערב, הצלחנו(אני וכרמל) לשכנע את שמעון לצאת לטיול איתנו, הכנו לו את נפו אני הייתי על דיזל וכרמל על גילי, היה מצחיק, בכל מעבר לקנטר דיזל התחיל באקינגים ושטויות של התלהבות, דפוק! אחר כך הגענו לעוד מקום לקנטרים אבל הסוסים התחילו להתפרע בגלל איזה כלבים שנבחו ליד, בקושי הצלחתי להחזיק את דיזל בטרוט והוא כל הזמן עשה באקינגים, אז חזרנו להליכה והלכנו איזה 30 דקות.. היה כיף! היום אחרי בילוי בבריכה אתמול עד איזה 11 וחצי הלכתי לישון והתעוררתי בלרבע ל9 שירדן ואורן דפקו לי על החלון כדי שאני אתעורר ואבוא איתן לאורווה! מופרעות!!! קיצרו הלכנו לאכול ואחר כך אני וירדן הוצאנו את כל המכשולים מהמנז' וסידרנו אותם, זה היה קשה!! ואז עליתי על דיזל, הוא שיגע אותי!! הוא פחד פחד מוות מכל המכשולים והתתחיל לעמוד לי על 2 ועיצבןאותי.. בסוף הצלחתי לעבור ליד זה ישר בלי שהוא יפחד ואז קיררתי אותו ועברתי ליד זה עם מושכות משוחררות והוא שוב עשה שטויות אז התחלתי מהתחלה את כל העבדוה של לעבור ליד זה ובסוף הצלחנו לעבור ליד זה בלי שהוא יתחיל לעשות שטויות ובלי מושכות.אז יצאתי לטיול של איזה 20 דקות הליכה וחזרתי חיסלתי את דיזל הוצאתי את כספיאן והלכנו לאכול צהריים ועכשיו מתפזרים...

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif השיעור שלי....

טוב, באתי לחווה בחמש... ואז הוצאנו את הסוסים בחמש ורבע בערך ואז ראיתי את הסייח החדש הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! הוא חום/שחור עם זנב ורעמה חומים בהירים! והוא כל הזמן עצם עינים שבאתי ללטף אותו כאילו הוא מסומם...הוא פשוט מדהים!! וחמוד לאללה... הקיצר התחלנו טרוט וכנראה שרמה די רגישה לבעיטות שלי מאז הנפילה..חחחח אז התחלתי לרכב עם יד אחת והשניה על התחת של הסוס...ואז עבדתי על המעברים לקאנטר- שהם אמורים להיות ב
ולא בקליק...והיו לי מעברים חלקים וממש יפים... שנגמר השיעור הילדה שהייתה איתי רצתה לעזור לי עם רמה (לשטוף ולהבריש) ולא יכלתי להגיד לה לא כי אז היא תלך להתבכיין לעינת....
, באסה אז פירקתי את הציוד וניצלתי אותה שתחזיק את הסוסה
והיא רצתה גם לעזור לי לשטוף אז אמרתי לה שאי אפשר לבד אלא רק עם עינת כי היא מושכת אז היא לא קלטה והיא התחילה להגיד שנקשור אותה אז הסברתי לה עוד 10 פעמי שהיא מושכת והיא פשוט לא קלטה!!
אז היא כמובן הלכה להתבכיין לעינת וכל המסעדה שמעה אותה צועקת... ובסוף לא שטפתי אותה!!
רק בגלל הילדה שאיתי בקבוצה.!!! ארררררר מעצבנת....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif זהו שכן...אבל אם היא לא

תאהב את מה שאני אומרת היא תלך להתבכיין לעינת.... והיא תמיד עושה את זה וכל העולם ואחותו שומעים...!!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gifגזוז| דירבון.! מן הסתם אני לא

רוכבת עם דורבנות... אם אני רק ישתמש בקליקים אני לא יצליח להזיז אותה אפילו עד שבוע הבא!

אז תשתמשי בדורבנות....

מה זה סתם עוזר לך לשבת עליה ושהיא שמה עליך זין? תקחי פיקוד! שהיא לא סתם תגרור אותך..! שהיא תהיה מוכנה לעשות בדיוק מה שאת אומרת בכל רגע! אז תרכבי עם דורבנות.... ביג דיל..! סה"כ אם תשתמשי בהם נכון זה לא יכאיב לה ורק יחדד את התגובה שלה אליך... וזה שמדרבנים זה לא אומר שבועטים! לוחצים עם הרגל אבל לא בועטים בסוס!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gifאני לא ירכב עם דרבנות

בחצי שנה הקרובה לפחות...אני ממש לא עדינה ברגליים.... והיא לא שמה עלי זין- זה ממש קשה לעבוד במגרש עם עוד 5 סוסים ושהם עושים לך סלייד מול הפנים....!!

אז למה קנית

סוס אם את לא יודעת להשתמש ברגלים שלך נכון? ומסתומרת לא עדינה ברגליים? את בועטת בלי שאת מתכוונת?

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif מה קשור?!?! את לא קולטת

שקשה לעבוד במגרש עם פינטבול, עוד 5 סוסים, ושעוד עושים לך סלייד מול הפנים?!?! מחוץ מזה מה קשור בין קניית סוס לבין להשתמש ברגלים?! ואני לא צריכה דורבנות איתה...ולא התכוונתי לבעיטות כמו כדורגל אלא לחיצות! כדי לדחוף אותה לקאנטר!

טוב תרגעייייייי.....!!!

זה בהחלט קשור... אם את לא יודעת איך להשתמש בגוף שלך מתי שאת על סוס ואת לא שולטת בעצמך אז למה את קונה סוס? את סתם תכאיבי לו...! ואם את לא בועטת אז למה את אומרת שאת בועטת??? אם את מדרבנת אז תגידי שאת מדרבנת ולא בועטת יא חכמה!

©yaara©

New member
עזבי....אני רגילה לשפת יערה..אני

המצאתי אותה
...המילה דירבון מזכירה לי משהו לא כל כך נעים שקרה לי....

הסוסה שלך בואי ננגיד שהיא...

לא נותנת לך כבוד בגרוש!!!!.. את צריכה לעבוד איתה על תרגילים שבהם היא תתן לך כבוד.. ברגע שסוס נותן לרוכב כבוד ואת מלוא תשומת הלב הוא יעשה כל דבר שתרצי והכי טוב שהוא יכול!! ככה זה.... אני כל פעם לפני שאני עולה על הסוס שלי אני עושה איזה תרגיל בשביל לראות אם הוא מכבד אותי!!!... וגם בלונז' אני תמיד מוודאת שהאוזן הפנימית מופנמת אלי והוא מחכה לפקודות שלי כי זה מוכיח שהוא נותן לי 100% תשומת לב!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif זה לא שהיא לא נותנת לי

כבוד! זה קצת קשה לעבוד במגרש עם עוד 5 סוסים... וביחוד שעושים לך סלייד מול הפנים שאת בקאנטר!...איך היא תיהיה מרוכזת?! אבל אחרי זה עינת אמרה דווקא שהיא מקשיבה לי יותר טוב...

תשמעי אז הפתרון היחיד שלי....

בשביל הוא לרכב בשעות שאין תלמידים במגרש.... פשוט ככה.. אם את רוצה להוציא את המייטב מהסוסה שלך תבואי לרכב בבוקר.... או בשעות שאין תלמידים..

©yaara©

New member
שמש|../images/Emo175.gif לא אני קובעת את השעות

הלוואי וזה היה ככה... אני פשוט רוצה להמשיך עם אותה מדריכה ולא יום אחד עם עינת ויום אחד עם סטף (המדריכה השניה)... וגם אני לא יכולה להחליט מתי הילדים האחרים ירכבו מהסיבה הפשוטה שהם רוכבים כל יום וכל היום. אין לי ממש מה לעשות בעיניין.

טוב אז היום היה לי שעור.....

היה פשוט פצצההה!!! אין אפולו עבד ממש טוב וגם אני הייתי איתו בתנועה ופשוט היה מצויין!! ליאון אמר שהיה ממש טוב ויפה!! וקפצתי איתו אוקסר של 1.25.. הוא כזה פשושששששש
ומה שעוד יותר כייף זה שצילמו אותי!! חחחחח אז הנה כמה תמונות!!! יש פה תמונות יפווותת.. בתמונה אני ואפולו באוקסר של 1.15

למעלה