מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

GrEeNwOmAn

New member
מה עשיתי בשיעורי הרכיבה../images/Emo35.gif../images/Emo175.gif

אוקיי, השרשור הנודד... -----------------------------------------------------

GrEeNwOmAn

New member
השיעור ה-../images/Emo59.gif כולם להיכנס../images/Emo175.gif

רכבתי היום על חוואג' אהובי החדש!!!
אוקיי אז ככה היה- רכבנו, בהתחלה הוא פשוט לא הסכים ללכת, לא עזרה הרגל שנתתי, הייתי חייבת לתת לו שוט על התחת (ואיתו עובדים על חחזקים)... קיצר הבאתי לו שוט, והוא תקע באק, ואז הבאתי לו עוד אחד, כי אתם יודעים שכל עוד סוס עושה באק נותנים לו עוד ועוד עד שהוא מפסיק. קיצר, הוא הלך אקטיבי, וחיברתי אותו קצת בקאנטר או שזה היה בטרוט... אגב- (חיברתי- הורדתי על מתג). ושהיה מעבר לקנטר אז הוא נכנס בקאנטרלא נכון, ואז עשיתי לו מן עיסוי, שכזה בפה, וקצת לחצתי, והוא עשה פליינגצאיינג' ללא בקשה. אבל ממש מרגישים אצלו רגל לא נכונה- ויודעים מה? אני כבר לא פוחדת ממנו. וחבל לכם על הזמן, הבאתי לו שטיפה
, הוא כזה פשוש.
רוני הוא בוגד בך אבל ממש בוגד בך... חחחח! תעשי הפלה, ומהר!

אניייי....שיעור אינגליש מס' 2

אוקיי עבדתי על ההחלפות כיוון באינגליש(דאמט איך זה לא מבלבל אותכם?) וספרייט הקרציושה כל הזמן נשענה לי על המתג! אחרי איזה 45 דק' של החלפות כיוון כמעט בכל צורה אפשרית בטרוט אמרתי שהספיק לי.... ואז שיחררתי את ספרייט להליכה ועזבתי מושכות ופשוט נתתי לה ללכת לאן שבא לה... מתוקה... אחרי זה ירדתי ממנה והובלנו את כל הסוסות (ואת יופלה הסייחה) למנז' שירוצו וישתחררו(חוץ מספרייט אף אחת מהסוסות לא עובדת כי יובל וכוכבה בהריון מתקדם וסנפל עדיין סייחה) אבל אי אפשר היה להוציא את רינגו כי הוא ננסי והוא יכול לעבור ברווחים של הגדר של המנז'.. אז הוא מסכן נשאר באורווה.. ולא הבין לאן לקחנו לו את העדר שלו....(הוא סטליון אז הוא כאילו המנהיג של הקבוצה שמה וזה נורא מצחיק למה כולם שם סוסות גבוהות יחסית והוא כזה פיצי!) והקיצר יש מצב שאני יקפוץ בימים הקרובים!(הלוואי!!!) אבל רק אם המדריכה תמצא קורה צבועה למה מכשול יש הבעיה שלא הספיקו לצבוע את הקורות והיא פוחדץ שהסוסה לא תראה את המכשול כי הוא לא צבוע....בעע.. מקווה שיהיה לי מזל.... וסחבתי מאבא שלי תמצלמה הדיגיטלית שלו אז אני אצלם אותם....הם כאלה מתוקים! במיוחד יופלה! היא בת שנה בערך אפלוסה טהורה אבל היא כזאת קטנה ורזה כי היא סייחה ראשונה או שנייה...(לא זוכרת) והיא כזאת מכוערת!!! אבל ממש מתוקה!!!
אז זהו מחר יהיה לי שיעור אחרי הצהרים במקום בבוקר למה המדריכה הולכת בבוקר לאזכרה... וזהו... המשך יבוא.. חח...

RoNy S

New member
את ממש גנבת!!!!!!!!!!

חוואג' הוא אהובי וממש לא אכפת לי מה תגידי!!!

RoNy S

New member
אתה רק מוכיח כמה אתה הומווווווווווו

הוא בעלי לא בעלך!!!!

Shai Felton

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif../images/Emo60.gif

היה לי שיעור הכי מעייף בעולם - מזמן לא עבדתי כל כך קשה במשך כ-ל השיעור
כמובן שרכבתי על גיל (המלך
) - עשיתי דראסז' איזה רבע שעה, הוא הולך כל כך יפה!
אחר כך קפצתי איקס בעיגול, עיגול ממש קטן! זה היה קשה אבל הצלחתי. אחר כך עוד פעמיים אפרייט של 80. אז נעם עשה לי מסלול - זה בערך הדבר הכי קשה בארץ
הפניות היו כל כך חדות והיו כל כך הרבה שינויי כיוון! וכל המכשולים המפחידים
את ה-4 הראשונים קפצתי נקי, אחר כך היה אפרייט שהיה צריך לבוא אליו באלכסון ואז לבוא לשני אוקסרים שבאים ישר אחרי ובפניה ממש ממש חדה! זה היה כל כך קשה! אני יודעת שעם כל סוס אחר כבר מזמן הייתי מסיימת את המסלול אבל עם גיל לא! פשוט לא! הוא סירב לי על החמישי בסביבות ה-10 פעמים! התייאשתי לגמרי! אז נעם עליה עליו - אני בדרך כלל אומרת לו שאני מעדיפה להמשיך בעצמי אבל כבר ממש לא יכולתי, אז הוא רכב עליו איזה שתי דקות - וגם לו הוא סירב המון בהתחלה! אחר כך עליתי עליו שוב ועשיתי את המסלול הפעם נקי - זה היה כל כך קשה! החזקתי אותו כמו אני לא יודעת מה! אחרי מכשול אחד כמעט נפלתי כי הוא חשב לסרב והתעצבנתי עליו והוא קפץ עקום
העיקר שבסוף זה היה נקי! זה היה ממש קשה זה לא בא לי ככה סתם. ואחרי כל זה ממש ממש שמחתי! למרות שהוא סירב לי כל כך הרבה השיעור - בסוף הוא נתן ת'צמו כמו מלך
ואני פשוט מתה עליו! הוא כזה חמוד! התמונות החדשות יגיעו בקרוב......

צדק8

New member
נשמע סבבה ../images/Emo13.gif

הלך לך טוב אני מבינה .. ^^ יפה לך. לי אישית הלך פשוט חרא היום אבל לומשנה... בסוף עוד היה איכשהו בסדר.. שמעי כל העסק הזה עם הרומחים בגלל לא פשוט..אררר...

Shai Felton

New member
זה נשמע מגוחך../images/Emo28.gif

ואי אפשר להגיד שהלך לי - אני סתם מרוצה.......

TauraMan

New member
טוב אז השיעור שלי..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לא רכבתי מאז יום שישי אז היה ממש כיף היום! התחלנו בהליכה, מעברים של הליכה אסופה אל הליכה ארוכה . היה קשה מאוד עם דיזל.. הטרוט היה מעולה ואז אור נתקעה בי כי נפו נבהל ממשהו ובקושי הצלחתי להזיז את הרגל... אחר כך עבדנו קצת בקנטר לקצר ולהאריך.. היה נורא נורא קשה לקצר ואחר כך שמעון שם לנו קומבינציה במרחק של 6-7 צעדים(2 איקסים קטנים) והינו צריכם להכניס 10 צעדים. אני הצלחתי רק 9 אבל זה היה טוב כי בסוף היתי עדינה איתו והוא נכנס עמוק וטוב למכשול השני.. היה כיףף! ואז יצאנו לטיול קירור מסביב לקיבוץ והיו כאלה צחוקים!!! בהתחלה דיברתי עם יפעת, היא הולכת מחר לראות סייחה.. ואחר כך סתם היו צחוקים ואז כולם דיברו על לא נפסיק לשיר ואז דיברתי עם ינקו על כל מיני שירי ילדים שהורדנו מקאזה והתחלנו לשיר את מרקו, המחסן של כיאלו, הבית של פיסטוק, הסייח הכסוף(כמובן
),פלפלת וקטקטים.. חחחחחחח כאלה שרוטות........ ואז הגענו. טיפלנו האכלנו והלכנו!

שיעור אינגליש מס' 3

אוקיי.. בהתחלה עבדתי טיפה על החלפות כיוון(וסוף סוף לא התבלבלתי) אחרי זה עבדתי על מעגלים של 10 ו15קוטר ואז עבדתי טיפה על טרוט ישיבה וספרייט הפוסטימה התחילה להתלהב ולעשות לי טרוט מהיר לאללה וכל הזמן הייתי צריכה להאט אותה ולאסף אותה. אחרי זה שיחררתי מושכות וסתם הלכתי... ואז שתפנו אותה וצילמתי קצת..... ומחר אני קופצת כמעט בטוח!!!! תחזיקו לי אצבעות!!!!

כן למה לא?

הישיבה שלי דיי טובה (כל עוד מזכירים לי מדיי פעם ליישר את הכתפיים) והסוסה יודעת לקפוץ(למרות שהיא לא עשתה את זה הרבה זמן) אז למה שאני לא אנסה לקפוץ? מה כבר יקרה? היא תסרב? אני אפול? אז מה?!

למעלה