מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

שיעור אינגליש מס' 5-אחרון!

אוקי רכבתי כרגיל על ספרייט.. עשיתי חימום קצת... אחרי זה קפצתי את האיקס של ה20 ס"מ..(וספרייט דיי זילזלה בו) אחרי זה הגביהו לי ל40 ס"מ בערך... וכל פעם איבדתי שיווי משקל אחרי הנחיתה ועפתי לספרייט על הצוואר.. אבל לא נפלתי..וספרייט התחילה להתלהב ולהתחרפן ורצה כמו בלטה וכל הזמן הייתי צריכה לשמור עלעיה... והיו לי גם כמה קפיצות יפות....המדריכה הביאה מצלמה וצילמה אותי והיא אמרה שהיא תשלח לי תתמונות.... אחרי רכבה עוד ילדה והיא גם כן התחילהכמוני לקפוץ רק אתמול.. והיא התחילה חימום ואזז קפצה את האיקס הנמוך (אבל הוא לא היה ממש 20 היה יותר ככה 25) והייתה קפיצה אחת שהיא קפצה ווהמדריכה אמרה לה יפה.. אז היא איבדה שיווי משקל והיא אמרה למדריכה מה יפה?! תראי.. ובדיוק אז ספרייט מעדה ופנתה פנייה חדה הצידה והילדה עפה בום בגדר.. עם הגב והראש.. והתעלפה לאיזה חצי דקה.. ואז היא לא זכרה מה היה והיא כזה מתחילה לשאול אותנו.. קפצתי? על מי רכבתי? וכל מיני שאלות כאלה.... ואז הוטרינר בא ועשה לספרייט בדיקת הריון (ורק אני לא ראיתי כי הייתי צריכה לעזור להחזיק אותה...) והוא אמר שהיא בהריון!!! וצילמתי עוד מלא תמונות..... וזהו ב3 וחצי יש לי אוטובוס חזרה לאילת...

RoNy S

New member
טוב...

ביום שני רכבתי על ארגו... והוא סוס מעצבן... הוא עוצר במקום ולא מוכן לזוז עד שנותנים לו מלא שוטים... אבל בסוף הלך לי די טוב... ביום רביעי באתי בבוקר לעבוד...אז טיפלתי בסוסים ובעיקר בשוקו
אחרי זה הלכתי לילד אחד הביתה לאיזה שעה... ובשלוש וחצי חזרתי לחווה... בחמש רכבתי על אמיר!!! והוא כל כך נוח!!! אסור לנו לקפוץ בגלל שיש את הקייטנה ולא רוצים להכביד על הסוסים.. אז עבדנו על מעברים ועל קורות שהיינו צריכים בקנטר בהתחלה להכניס שני צעדים קטנים ואחר כך צעד אחד גדול והוא עבד ממש טוב...כזה מאמיייייי ביום חמישי באתי בבוקר ורוב הסוסים היו משוחררים במגרש והם היו כל כך מתוקים וכמעט הרגתי את עצמי שלא הבאתי מצלמה!!! אחרי זה הבאנו תערובת לכל הסוסים ולחלק גם סובין.... והדלי של הסובין היה ליד המגרש ששוקו היה בו והוא התחיל לנסות לאכול אבל הוא לא ממש הצליח ובקיצר הוא הפיל את הדלי...והוא אכל חול כי היה לו ריח של סובין... אז הינו צריכים להוציא אותו....ואז שטפתי אותו והוא היה ממש מתוקקקקקקק בשש רכבתי על סול ועבדנו על כל מיני דברים שאין לי כוח לכתוב... וזהוווווווווווווו

למעלה