מה עשיתי בשיעור רכיבה!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif רעיון......./images/Emo62.gif

לא עדיף שמישהו קבוע יפתח את השירשור הזה פעם בשבוע? עדיף לא?

GrEeNwOmAn

New member
אני רוצה להיות../images/Emo29.gif |אבישג|

אני רוצה לפתוח את השרשור כל שבוע. רק אם אפשר.!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אם כולם........./images/Emo62.gif

מסכימים אז סבבהההה...!!

Shai Felton

New member
לא../images/Emo31.gif../images/Emo174.gif

כי אם בא לי לספר על שיעור רכיבה אני אל צריכה לחכות עד שלמישהו יתחשק לפתוח שרשור ופעם בשבוע זה מעט מידי

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אבל..........................

את עדיין יכולה ללכתוב בשרשור שנפתח לפני.....!! ולא סתם יתחשק למישהו לפתוח אלא פותחים *נגיד* ביום שני וחמישי... ומישהו קבוע

Shai Felton

New member
מיותר לדעתי../images/Emo174.gif

זה לא מציף או משהו! והשרשור יורד למטה את יודעת

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

מקפיצים את יודעת.....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif זהו ש....!!!!

אפשר לפתוח כל שלושה ימים......שני וחמישי *נגיד ש*!

Shai Felton

New member
עדיף להשאיר את זה ככה../images/Emo174.gif

לא מבינה מה זה מפריע לך.....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

זה לא מפריע זה היה רעיון...
!!! תקלטי.....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif מה הבעיה שלך?../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

שי,יערה דיי..! ../images/Emo110.gif

מי שרוצה יפתח שרשור מתי שהוא ירצה של מה עשיתם בשיעור הרכיבה שלכם אבל לא יותר משרשור בעמוד כמובן..! ושי,יערה אתן לא צריכות להתווכח על זה..! סגרנו את הנושא?!

טוב אנשים...

קצת סטיתם מהנושא של השרשור שהוא "מה עשיתי בשיעור רכיבה" ולא "מי יפתח כל שני וחמישי את השרשור"!! אז די! ותתחילו לכתוב חוויות משיעורי הרכיבה שלכם..!!

Shai Felton

New member
אין לי שום בעיה../images/Emo174.gif

קצת מפגר להתווכח על משהו שלא אכפת לך ממנו אפילו

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אם התכונת לזה שאני לא

כותבת בו כל פעם אז זה בגלל שהחוג שלי בערב! ושאני חוזרת אז אני חוזרת בשבע וחצי שמונה ואז אני צריכה להתכונן אז ככה שאין לי זמן לזה ממש.......

GrEeNwOmAn

New member
איך השבוע עבר עליי...../images/Emo29.gif

אוקיי, יום חמישי בערב ישנתי עם טל בחדרים שמעל האורווה. ביום שישי חפפתי לפוצ'יני זנב, גוף, רעמה. וטיפלתי בו. מהמם. ואז לפני זה עוד רכבתי על פליקס, וטל אמרה לי שחיברתי אותו לצעד אחד. כי הוא סוס ממש קשה לחיבור. ממש קשה. וגם טל הצליחה איתו מצויין. טל עבדה איתו על מושכות צד, אבל הן לא עזרו, כי הן היו ענקיות עליו. טוב ואז עברה התחרות מצוין. ואז שטפתי שוב את פוצ'יני. כמה זיעה. ואז נתתי לו מלא נשיקות. לו ולפליקס. ואז החזירו אותנו הביתה. וביום שבת הלכתי לאודים, לחנות סוס, אבל סגור כרגיל. ואז נסעתי לרוכב. וקניתי מגפיים ושוט דראסז' מעור. הוא מהמם. וגם המגפיים. ובקרוב אני קונה מכנסי רכביה. וכפפות. ואולי ז'קט. ראיתי ז'קט לבן. ייאיי מדהים שם. וזיהו. ביום חמישי אני הולכת חד פעמי לחווה ואני יספר איך היה לי. ביי בינתיים, אבישג.

למעלה