מה עשיתי בשיעור רכיבה!

S H I L G I

New member
חח ענק!!../images/Emo29.gif

כיף לך..הלוואי עליי כזה דבר
ובכלל..הלוואי עליי שיכולתי לרכב עכל יום...

מי לא רוצה לרכב כל יום?...

אבל לצערינו לא לכל אחד יש את הכסף להיחזיק לעצמו סוס בשביל שיוכללהגשים את המשאלה הזאת....

GrEeNwOmAn

New member
אני ממש רוצה לרכב כל יום.../images/Emo29.gif

אבל משום מה זה לא ממש מסתדר.

יווווווווווווווווווווווו

איזה מ-ו-ת-ק באז!!!!!!!!!! בון בון כזה! בחיים לא ראיתי אתמול הוא לא היה בסדר אחרי חצי שנה שנה שהוא לא יצא מהתא אני יכולה להבין אותו אז רכבתי עליו היום אומנם לא הרבה כי הוא במצב םיזי ירוד וצריכים לבנות לו את הכושר השרירים והכול לאט לאט עשיתי טרוטים וממש טיפה קאנטרים! ולא חשבתי שאי אגיד את זה אבל יש סוס יותר נוח מטקילה חחחחחחחחחחחחחחח הוא כל כך נוח ומתוק ועדין ופשוש שזה כיף לרכב אמרו לי שאני"יותר יפה עליו" חחח לא ממש הבנתי אבל אנשים שהיו שם (היו היום איזה 5 שיעורי ניסיון!) אמרו שאני מתחברת ממש יפה על הסוס ואני נראית כאילו נולדתי על אוכף חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע NOT אבל לא היה מזיק והיה לי שיעור מעולה היום וכמובן ששיחקתי שלושתרבע שעה עם המתוקי פגיבל!(שם חיבה של פגסוס!) והוא מדהים כמו כלב שיו אני מאוהבת! וזיהו!

כן פעם אחת!

20 בנטימטר אחרי הכול עוד לא קנינו אותו ויש לו בעלים.... אי אפשר להחזיר אותו לעד סה"כ באנו לבדוק אותו.........

niko girl

New member
השיעור שלי היום!!

אוקי..דבר ראשון כמעט לא באתי לשיעור שלי רק בגלל שהייתה לי אספת הורים ואמא שלי הכריחה אותי להשאר בבצפר כדי להיות איתצה באסיפה (חראאאאא) אבל בסוף נכנסנו ב4 והיה לנו טרמפ. באתי לאורווה והיה לי שיעור.אמרתי אני על גיזמו ואז שמעתי את תאיר ואת גילי מדברות על מי ירכב על ניקו (למה הם לא מחזירין את שונייייי?????) ואז היא אמרה מי שהכי רזה אז הבנתי שהם יגידו לי את רוכבת עליו אז כבר אמרתי אני אהיה על ניקו זה בסדר ממילא... ואז יאיר ההומו הזה עלה על גיזמו שחצן כמו תמיד (שונאת אותו) אממממ אני עולה על גיזמו? אז אני אומרת לו כן.. אלה אם כן אתה רוצה לעלות על ניקו והוא אומר רוצה להתחלף....ואז אם הייתץי אומרת כן הוא היה אומר בעיה שלך אז שילך ל***** אז התחלנו לרכב ועשינו משחק של משחק האבנים שצריך להעביר אבנים מחבית באמצע ולהעביר לחבית שלכם. אז אני שחקת.והוא בא ולוקח לי שתי אבנים אז אני לוקחת לו.ואז זה עוד פעם והוא מה זה עיצבן אותי רק בגלל שהוא התחיל לעשות קנטרים פרועים ולהבהיל את ניקו קטן! אז בסוף ירדנו מהסוסים פירקנו אותם והשיעור הבא שטף אותם. רק את ניק ואת ברוס.....(מגיע לגיזמו סתם סוס!) (או יותר נכון ליאיר) ואזנרטבתי כולי רק בגלל שהילדים הקטנים השפריצו עלי.... בגלל שהם לא יודעים לשטוף סוסים. נ.ב חמוטל....יש קייטנה בפארן ויש גם באילות את פשוט צריכה להתקשר לרותי.

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

צאלה א)לגיזמו לא מגיע שום דבר גיזמו בסדר גמור וזה שיאיר ההומו רוכב עליו זה לא אשמתו של גיז! ב) זה כל מה שעשיתם בשיעור האחרון? כבר חשבתי שהפסדתי ולמדם משהו חשוב....טוב... אותי זה רק מעודד... לא הפסדתי כלום...רק הרווחתי כי אמא שלי הבטיחה לי להשלים לי את השיעור הזה (יענו למצוא מתי נוח ושאני יילך לפארן לשיעור ואמא שלי תשלם) אז.... המצב רוח שלי השתפר.... אבל אמא שלי עדיין כלבה שהיא לא נתנה לי ללכת...

למעלה