מה עשיתי בשיעור רכיבה!

S H I L G I

New member
לא שווה לך לקנות הכל עכשיו../images/Emo29.gif

אגב, איזה מגפיים קנית? אני גם מתעניינת במגפיים חדשות, משהו סטייל המגפיים של המיליונרית (סתיו, איך לא, ובטח הן עולות הרבה כסף..) אני חייבת דחוף דחוף דחוף מכנסי רכיבה למישהו יש מכנס רכיבה מידה 38-40 יד שנייה למכור/לתרום לי? לפני איזה חודש הייתי אמורה ללכת לחנות באודים גם, אבל בסוף האמא הגאונה שלי שכחה וגם אני שכחתי אז בסוף כשנזכרנו כבר היה 9 בערב והחנות היתה סגורה.. כרגע אין לי צורך בעוד כפפות, אולי בעונה הבאה אני קונה כפפות לבנות, כי לי יש ממש טובות שחורות...

GrEeNwOmAn

New member
לנטע.../images/Emo29.gif

קניתי מגפיים מגומי שעולות בחנות עצמה 90 או 100 שקל. אבל זה דגם חדש. ולא נראה לי שנשאר להם הרבה מהדגם הזה. אבל יש 3 או 4 או 2 דגמים לגומי.

S H I L G I

New member
אני מחפשת כמו של סתיו..זה בטח מעור

S H I L G I

New member
ברוכב השנה..../images/Emo29.gif

רכבת עם מגפיים ממש יפות אני מחפשת משהו כמו שלך.. שלי מגומי נדמה לי והן לא מספיק רכות ככה שאם אני לא שמה לב לרגע אני מוצאת את עצמי עם עקבים למעלה.. יש מגפיים כמו של יפתח אבל הן בהזמנה מחו"ל והן עולות איזה 800 דולר.. זה מצחיק כשהן על הרצפה במועדון אז כל הלמעלה של המגף קדימה כי זה נשאר עם הצורה של הרגל עם העקבים למטה..

אהה מגפי הנאמנות!

אכן מגפי עור ואני איתן בכל תחרות הן לא נוחות במיוחד טיפה גדולות עלי אבל אני מתה עליהן כי הן יפות לאללה! ותתיפלאי לשמוע שסתיו ה"מיליונרית" לא קנתה אותם אלא קיבלה מתנה מהווטרינר החמוד שלנו! חח אין לי מושג יום אחד כשירדתי ממיסי באתי להגיד לו שלום אילן עמד לידו והווטרינר שואל אותי מה המידת עליים שלך ומארתי 38 והוא הוציא מהבגאג' את המגפיים ופשוט נתן לי! חחח

S H I L G I

New member
פעם הבאה שתראי אותו../images/Emo29.gif

תשאלי בשביל חברה, איפה הוא קנה אותן

הגיע הסוסיק החדש!

איזה מותק! יישר כ/שהגעתי לחווה הבעלים שלו בא לאסוף אותי כדי להביא אותו! הלכתי עם שיר והבאנו אותו ברגל (זה לא רחוק איזה 3 דקות הליכה!) והוא כזה בון בון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח הוא אפור שחור צבע ממש מוזר ולא מוגדר! והוא השכן החדש של מיסי והם מזה מסתדרים יפה!!!!!!!!!!!! הוא ממש מתוק והוא בן 4-5 יש לו אופי מעולה! מחר אני אנסה לרכב עליו קצת.... חח ועכשיו כמובן שאנחנו מחפשים לו שם ואנחנו צריכים משהו מדיסני אז חשבנו- אבו -בגלל שאנחנו נחפשים כבר המון זמן חבר לאלדין ואבו זה הקוף של אלאדין אבל זה לא משהו! בונזאי-הצבוע ממלך האריות זה ממש מתאים לו למרות שהוא מתוק מידי בישביל זה! אבל הוא נראה שובב! או באז (BAZZ) מצעצוע של סיפור... למרות שזה לא של דיסני זה ממש חמוד לו! אז אם יש לכם שמות מדיסני לסוס שחור אפור עם פנים דיי בהירות ובגובה של מיסי (כמעט בידיוק!) אז נשמח!

Shai Felton

New member
סקאר../images/Emo174.gif

אמרתי לך זה כזה יפה..... אבו זה ממש מכוער
תקראו לו באז! זה נחמד! למרות שהדמות בסרט מביאה לי ת'קריזה.....

RMXXX

New member
עוד כמה שנים הסוס הזה

יהיה כמעט לבן או אפור בהיר בהיר....

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gif

דראסז'
על גיל
היה נחמד
באתי ושטפתי את גיל ואת אוטי, נעם אמר לי שאני על אוטי אבל אז הסתבר שאני על גיל. עבדתי איתו לבד איזה 10 דקות, הוא הולך על המתג בקלות, והוא נוח בטירוף רק חבל שהוא כזה פדלאה, שוט גם לא ממש עוזר... קיצר התעסקתי בעיקר בלהזיז אותו, עשיתי מעברים לטרוט וקאנטר, ואז הובלתי את השורה ה@$#^@$ איזה רבע שעה, חח... עשיתי להם קצת קשה
יותר מידי מעגלים קטנים וסיבובים, ושינויי כיוון....חחח... מסכנים, ונעם בדיוק הלך לעשות לונג' למישהו ולא ממש שם לב אז הם נתקעו עם השגעונות שלי איזה שנתיים....מוהאהאהאה
. אחר כך שוב עבדנו לבד, אחרי שנעם סידר לנו ת'ישיבה (שוב אני יושבת זקוף מידי ארררררררר
), ושוב עשיתי קצת הרבה מעברים לקאנטר(פפפפ... הקרציה לא עובר
) ובסוף היה פ'סיידר.....

צדק8

New member
../images/Emo6.gif

בערך חצי מהשורה לא הייתה מאחוריך... רק אני ומעיין תמיד היינו איתך בשורה.. והשאר...

אוקייי השעור הכייפי שלי מהיום!!!!..

קודם כל באתי לחווה ועשיתי למתוק של לונז'... ואז עליתי עליו והרגשתי ממש ממש ממש מוזר!! כי שהייתי בצפון עם שי מיום חמישי-שבת אז רכבנו שם על סוסי ווסטרן קטנים... והם היו בחצי מהגובה של הסוס שלי.. והצוואר שלהם היה ממש ממש דק! כי אין להם שרירים בצוואר.. אז שעליתי על הסוס שלי זה היה מפחיד בהתחלה ומוזר!! כי יש לו צוואר פי 3 יותר עבה משלהם! יש לו מלא שרירים!!! והגובה מהרצפה היה שונה!! הוא איזה 1.80+ חחח זה היה מוזר! וגם האוכף היה שונה! אבל התרגלתי.. ואז קפצתי והיה ממש טובבבב קפצתי איתו כזה חצי אוקסר של מטר ואז אוקסר צרפתי של 1.10 ככה... חחח אם זה נמדד לפי האמצע.. כי אם זה מהצד אז זה היה 1.20.. היה ממש ממש כייף!!!!

היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חח אז ברור שכשהגעתי לחווה ישר רצתי לחצר של הסוס החדש שדרך אגב החלטנו לקרוא לו באז (באז שנות אור מצעצוע של סיפור!) ואיכפתי אותו (בזהירות כי הוא נראה כזה תחמן...) הוא בובי! ממש רזה אבל מתוק! רכבתי עליו טוב אז ככה הוא יודע את העבודה אבל הוא עמד עכשיו בין חצי שנה לשנה בתא לבד אז ברור שהוא יעשה קונצים אבל היה כל כךךךךךךךךךךךךךךךך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הוא תקע לי פעמיים באקינג רציני וכול השאר הוא היה פשושיק! נוח כמו טקילוש! ואפילו יותר! חחחחח אז אחרי שעשיתי המון טרוטים אפילו השתתפתי בשיעור אני ושיר שטפנו אותו כמובן מכל הג'יפה שהייתה עליו וגל צילמה אותו בהמונים (יצא ממש יפה!) ואז אני וגל נכנסנו לחצר של הפונים (כשכל הילדים היו בשיעור אז הינו איתם לבד!) ופגסוס ה-מ-ו-ש-ל-ם הזה התחיל לשחק איתי ממש כמו כלב! לרוץ אחרי לקפוץ עלי ללקק, לנשוך (טיפונת מתוך משחק ... הוא כזה תמיפ הדבר הזה!) וגיליתי שאם אני מבקשת בצורה מסויימת הוא קופץ עלי כמו כלב ונעמד על שתי רגליים אחוריות גל צילמה היו קטעים יש מלא תמונות מדהימות כשאנחנו רצים ביחד משחקים הולכים מכות (חח התקפנו אחד תשני!) אבל בעדינות כן?..... ועוד! אני מתה שיהיו לי תתמונות! הוא פשוט מושלם והוא גדל! אתם לא תאמינו כמה שהוא גדל! אני רק מחכה ששני האחים שלו כבר ייעו לעולם זה יהיה חךלום שמתגשם! 3 מושלמים קטנים חחח ואז איכפתי את מיסי ורכבתי וקפצתי ומחר יש לי שיעור ויעל חוזרת סוף כל סוף (ובתודה לאל!) ואני ממש שמחה לי! וזיהו................

למעלה