מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע?

בכיף תלכי למדוד

תבחרי בדים מכותנה כי בקיץ עדיף כותנה ותלכי על גזרות קלאסיות ובגלל עניין הצניעות אז עדיף שמלה שלא צריך להוסיף עליונית וכאלה כדי לא להרוס
תעדכני מה קנית

מדדתי אתמול שתי שמלות

אבל הזמן לא התאים לקניה. אמדוד אותן במשך השבוע, וכשאקנה אעדכן בתמונה אפילו.

תראי שמלה שאני קניתי

בחורף שעבר לחתונה של אחותי הלכתי עם נעלי עקב זהב של זארה והתקבל לוק מקסים היא לא ממש קצרה קצת מעל הברך ואני גבוה אז היה לי די דומה לדוגמנית מבחינת האורך
והשמלה קלאסית פשוטה ואחיות שלי חשבו שזה פשוט מדי ובסוף אני קיבלתי הכי הרבה מחמאות כי המראה שהתקבל אומנם פשוט אבל מאוד יפה
מנגו

2

HM מקסי תוכלי לשלב עם נעלי עקב בצבע כסף שחור זהב כדי לשבור את השחור תכשיט עם נוכחות אפשר זהב או שילוב

3

לאירוע שאני מניחה שיהיה בשעות היום אז חייב משהו יום יומי
את יכולה ללכת עם נעלי בובה בצבע ניוד ביג או כסף עם פחות צבעוניות כי השמלה פרחונית ועם נוכחות

4

קסטרו אני פחות אוהבת אותם תראי את זאת יש אותה גם בשחור לדעתי חמודה
שמלת מקסי

Emile Zola

New member
גם אני התחדשתי השבוע בסחורה מ HM

אבל לא ה HM שאת מתכוונת אליו...

3 שעות?
אני מנחש ששעתיים מתוכן זה מקלחת, להתלבש, להתנגב, לעשות פן ולהסתרק

לא מתקלחת שם

היום היחידי שאני יכולה להרשות לעצמי ללכת למכון כושר בלי לחץ ומבלי להיות עייפה זה שישי שבת אתמול הגעתי ב 18 לא היה בא לי אז עשיתי אופנים 40 דקות מהירות אפס בינתיים גלשתי תוך כדי באינטרנט זה היה חימום ארוך חחח ואחרי זה עשיתי 20 דקות קרוס עברתי למשקולות עשיתי בערך שעה מכשירים לידיים וכתף ואחרי זה שעה שלמה קרוס ..
אני לא אוהבת מכשירים אבל הגעתי למסקנה שאני חייבת חיטוב ומשקולות עוזר לי
היום עשיתי 2 שיעורים אירובי השיעור הראשון הייתי נורא עייפה ובקושי תפקדתי ובשני אני לביאה

Emile Zola

New member
תודה, הוא דווקא חוסך לי המון כסף

בדלק, חסכון בזמן עמידה בפקקים, ובטיפול פסיכולוגי.

למעלה