מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע?

אני עושה ספורט

לפחות 4 פעמים בשבוע אני מכורה , זה לא בדיוק תחליף זה עוזר להרגיש טוב אבל אם לא טיפלת במה שבאמת אתה נושא איתך לא בטוח שספורט עוזר .

Emile Zola

New member
נשמע מעולה לעשות הרבה ספורט

רכיבה על אופנוע היא משהו אחר.
תרכבי, תביני.

רוצה סיבוב ?

יאללה רוצה ?

עשיתי בעבר ספנינג ולא אהבתי , אגב זה לא מובן מאליו להספיק ל 4 פעמים אני נלחמת בשיניים ותמיד לצערי כל הישיבות נופל על הימים שאני במכון ושיש לי חוגים בעסה

Emile Zola

New member
מתי שבא לך

אני באזור הרצליה.

4 פעמים בשבוע, זה לא רע בכלל.

shamrockh

New member
ובכן...

שלשום זה התחיל אחרי הצהריים ,חגגנו לאחד החבר'ה בעבודה יום הולדת 30.
לאחר מכן ראיתי לנכון שזה לא כ"כ הצב רוח לחזור ליום עבודה רגיל ,לכן הוחלט לקצר טיפה את היום .
דבר שנתן עוד כמה שעות ליום של אחרי יום עבודה ,בערב של אותו יום עשיתי כמה טלפונים ,סוכם שאני ועוד 2 זוגות יוצאים . היעד הראשון היה פיצה פאדל בקרית אתא .
והאחרון בעכו .יום שהסתיים ב2:30 .
היה צנוע,נחמד ,וכייפי

שנה שעברה אחותי חזרה מאוסטרליה

ונסענו לעכו לעיר העתיקה ישבנו אצל קריסטו לא התלהבתי מהאוכל הנוף היה מאוד יפה

GuyN2

New member
אבו כריסטו אחלה מסעדה

אני דווקא אוהב את האוכל שלהם

זוכרת שהתיעצתי אתך לפני מס' חודשים על עניין

מסוים? אז אני צריכה לעשות את זה היום, אבל העניין מתעכב מטעמי ארגון. {סודי, סודי, אפילו השב"כ לא יודע על מה אני מדברת} ואסור לדבר על זה! יעני, ששששששששששששששש!

את בחורה אמיצה

תתרגלי לאט לאט וגם אם תתגעגעי את יודעת שתמיד אפשר לשנות

אני כבר עייפה ומחפשת שקט

אין לי כח לעוד טלטלות עברתי מספיק הגעתי למצב שאני מחפשת שלווה רוגע ויציבות אין לי כח יותר להרגיש רע ולהרגיש לא שייכת ותלושה מספיק חלסס תעיבאת ואללה מעדיפה את הפינה שלי עם כל המגרעות וחיי מכילים אנשים שעושים לי טוב אין את הרע שהיה ,בכל תחום בחיי אני הרבה יותר משופשפת ופחות נאיבית לעיתים אני מודה לאל על כל הסטירות שקיבלתי , מסתבר שמה שלא הורג אותך מחשל אותך וזו לא קלשאה.

حبيبتي, تستاهلي كل خير.

كلنا ندوّر على السلام والسكينة مع بيئتنا. صادقة, الحياة تعلّمنا كثير أشياء والحمد لله على كل شيء... وعلى فكرة, الحية حلوة.

تسلمي الحمد اللة اتا بعرف

ا نو حثي في اسوء الحالث ولم اكون وحدي , اللة بجانبي داءما كان شخص بجانبي ודברים מסתדרים .
אגב אני מאמינה בקארמה אין אחד שפגע בי או ידעתי שהיה איש רע שקיבל בסוף את מה שמגיע לו וזה די מפחיד כי כל פעם שאני שומעת שקרה מקרה כזה זה די מפחיד .
החיים זה גלגל
.

ا

למעלה