מה צריך לקרות בשביל שתחליטו

טשאפק

New member
חלק מן השיפורים הללו זה טילים

ידע ומומחים שמדיעים דרך ציר פילדלפי המופקר. וכמו כן, כפי שאמרו, הטווחים קוצרו.

gershon17

New member
לא נכון בכלל

שינוי התנגדה נחרצות לנסיגה חד צדדית כשמצנע העלה אותה. היא תמכה בה כששרון העלה אותה.

צורי80

New member
עקירת הישובים לא הועילה כלום

במה עזר זה שהרסנו את דוגית ניסנית ואלי סיני? לפני ההתנתקות נפלו פצמ"רים על הגוש ועכשיו על שדרות ואוטוטו על אשקלון נכון, ישובים מבודדים כמו נצרים כפר דרום ומורג היו בעיה אבל מה עם גוש ההתישבות של אלפי תושבים בגוש קטיף עצמו? במקום לשפוך בלי סוף כסף על פיצויים, כביש תת קרקעי היה פותר את בעיית ציר כיסופים. במקום לתת פרס לטרור שיגרום לנצחון החמאס היה ניתן לספח את גוש קטיף לישראל ובכך לתת עונש לטרור. תגידי את האמת, פשוט התעייפתם!!!

צורי80

New member
לא משנה מה יקרה? זה נשמע ממש משיחי

גם אם יורידו את תחנת הכוח רוטנברג עם קסאם עדיין תאמין בהתנתקות? ואם יפולו קסאמים בבתי ספר בשדרות ויהרגו עשרות תלמידים עדיין תאמין בהתנתקות?

דחוף מילים לחברים שלך.. לא לי. תודה

אם אתה לא מסוגל להתמודד עם מה שאני כותב.. אל תענה במקום לעוות.

צורי80

New member
ציטוט שלך "בנוגע להתנתקות -

"בנוגע להתנתקות - אני מאמין ברעיון בלב שלם." תקח אחריות על מה שאמרת

טשאפק

New member
"לא תצליח לשכנע אותי". נו מילא

אם הוא טוען שהוא פתוח לבחינה מחודשת של העניין, דיינו.

אשרת

New member
אם כבר מצטטים , אז לפחות עד הסוף.

לפעמים מילה אחת משנה את כל המשמעות.

הוא שינה את הכותרת של דברי.

עיוות אותה לחלוטין.. זה די ברור כשלאדם כזה אין מה לאמר הוא פונה או לשקרים, או להכפשות או לעיוות המציאות או המילים. לא חדש לי

צורי80

New member
זה בדיוק מה ששאלתי בכותרת

מה צריך לקרות בשביל שתקום ותאמר שההתנתקות הייתה טעות? או במילים אחרות איזה אירוע/ים יגרמו לך לחשבו שההתנתקות הייתה טעות?

לא מעוניין לשוחח עימך - מצא אדם אחר

לא אחזור על דברי שוב, אדם שמעוות את הדיון הוא לא אדם שמעוניין לדבר באמת. תודה.

טשאפק

New member
מה?

אני לא רואה איך המשך הדברים משנה את הטענה: "לא תצליח לשכנע אותי שההתנתקות היתה טעות". זה שהוא מודה שהיו טעויות פה ושם, זה לא משנה כל-כך, הרי בכל עשייה כמעט יש טעות. הבעייה היא שהוא אוטם עצמו מראש מהרעיון שהמהלך כולו היה טעות. מכל מקום, הנקודה מבחינתי הובהרה.

אולי הגיע הזמן שילמדו אותך -

אמונה, כמו כל רגש, דינאמית היא. רק אנשים קיצוניים מחזיקים כל חייהם באמונה אחת ובכוונה אחת. אני לא מתיימר לנחש מה יהיה מחר.. אני יכול רק להאמין ולקוות. אני מאמין בהתנתקות בלב שלם, בסיבות לה.. בתוצאות שהיא מביאה ותביא. אתה לא מוכרח להאמין.

bhnadav

New member
בחר דוגמא אחרת,

כי בהתחשב בעובדה ש-5 אזרחים וביניהם 3 תינוקות נהרגו באותה שדרות שעליה אתה מדבר עכשיו עוד באפריל 2002 - אז כנראה שכן, אין קשר להתנתקות.

למעלה