מה צריך לקרות בשביל שתחליטו

אשרת

New member
ואם לסבתא יהיו גלגלים?

ומה תגיד על זה שבזמן ששרצנו בגוש קטיף טנקים עלו מוקשים ללא סוף, מנתחלים נרצחו , והיו לא מעט פעולות כמו שהיו אתמול? אה? היכן היושר הפנימי של אנשי הימין? הסיבה למצב היא לא ההתנתקות, לצערכם הרב. וזה שאתם ממשיכים לרקוד על הדם, חושף מעט את הפנים שלכם. חבל.

צורי80

New member
במהלך כל האינתפדה השניה

נהרגו בין עשרים לשלושים אזרחים ברצועה בניגוד לשאר האיזורים בארץ שהמספרים היו מטורפים היום שאר הארץ שקטה בניגוד לרצועה הפלסטינאים לא טיפשים ומבינים שאם אנחנו מבינים רק טרור וזה מה שיגרום לנו לעקור ישובים אז הם בחרו חמאס וכל החישוב הזה מתעלם מהמעשה האנטי ציוני של הורדת ישובים אפשר לדוגמה גם לנסות לעקור את רמלה לוד ועכו ואןלי זה ישפר את מצבנו אני מבטיח לך שאין הרבה מצביעי שינוי/חץ בשלושת הערים האלה אז אולי שווה לנסות קצת פחות משיחיות לא תזיק לכם

אשרת

New member
אתה מדבר על משיחיות?

בשם המשיחיות שלך אנחנו הקרבנו את החיילנו ברצועת הצרעות על מנת להגן על האידיאלוגיה המשיחית שלך. בשם המשיחיות שלך, אין לכם לא דין ולא דיין. להרים יד על כוחות הבטחון זה כמעט נהפך נורמה אצלכם, סגידה למחבלים יהודים היא לא מילת גנאי אצכלם- דבר שלא ממש שונה מהפלסטינים. המשיחיות שלך והשנאה שלך כלפי מי שלא ימיני קיצוני כמוך מסנוורת אותך מלראות את הדברים כמו שהם: היו לנו יותר חיילים הרוגים, היו לא מעט תקריות כמו שהיו אתמול, רק שאז היה קצת יותר מזל, היו יותר מתנחלים הרוגים. כנראה שאצלך ערך האדמה שווה יותר מערך החיים , שיהיה, כל אחד עם מערכת המוסר שלו, ואם זה כך, אינך שונה מכל פלסטיני תומך חמאס. אז לפני שאתה מטיף על משיחיות של אחרים, מומלץ שתסתכל על עצמך ועל המשיחיות שלך.

אשרת

New member
אני קוראת את ההודעות שלו.

ולפני שהוא מדבר על משיחיות של אנשי שמאל, מומלץ שיסתכל על מה שקורה בצד שאליו הוא משתייך.

צורי80

New member
כן, אני מדבר על משיחיות

את החיילים בעזה לא הקרבנו בשם שום משיחיות אלא בשם " צ'רצ'יל " ואת גוש קטיף החרבנו בשם " צ'מברליין " הימנים החשוכים והפרימיטיבים ידעו מראש שעקירת הישובים בלי הסכם תעודד את החמאס, ואכן החמאס 'הפתיע' וניצח בבחירות. טיל קסאם אחד שפגע בכיתה בשדרות היה עשוי להרוג בשניה אחת יותר מכל ההרוגים ברצועה במהלך האינתפדה השניה, רק פולחן פרימיטיבי בשם 'תפילת שחרית' שגרמה לילדים לא להימצא בכיתה מנע זאת אף אחד לא הבטיח לך שמחר או מחרתיים כשהטיל יפגע בכיתה התלמידים יהיו שום במהלך פולחן פרימיטיבי. כוחות הביטחון בשבילי ובשביל חברי הם מושא להערצה (גם אם לפעמים הם שולחים ערסים עם מדים לתת מכות לחברי כנסת) אז אל תאשימי אותי בכל דבר, דרך אגב - לא רצחתי את ישו. אני מעולם לא הצבעתי למפלגה שהבסיס המשותף היחיד שלה הוא היחס השלילי (בלשון המעטה) כלפי עניים וחרדים. אז בבקשה אל תטיפי לי על שנאה. משפט כמו "היו לא מעט תקריות כמו שהיו אתמול, רק שאז היה קצת יותר מזל, היו יותר מתנחלים הרוגים" לא יבייש את אחמדיניג'ד או בן לאדן חיים קדושים יותר מאדמה אבל מוות עם אדמה עדיף על מוות בלי אדמה.

אשרת

New member
תגובה אחרונה

לפני שאני מצטרפת ל"אני כותב" החטא העיקרי הוא בתגובות של הממשלה. אם הממשלה היתה מועילה בטובה לא לקשור לצבא את הידיים מאחורי הגב, אז אני משערת, שהרבה מאוד דברים מממממ לא היו מתרחשים. כמובן כמובן שכוחות הבטחון הם מושא להערצה, כל עוד הם עושים מה שאתם אומרים להם. כל עוד הם לא מגיבים למטח האבנים שאתם מיידים לעברם. בסדר. אני בזה מסיימת את הדיון.

סרק סרק

New member
אין כל הבדל בין גוש קטיף לגבול

הרצועה. כל מה שנעשה בגוש קטיף יכול להיעשות גם בגבול הרצועה ע"י המחבלים, כפי שראינו אתמול.

אשרת

New member
כלומר...

מביחנתך אין שום הבדל בכך שמספר האזרחים ההורגים בעזה הוא אפס לעומת מה שהיה קודם? ואתם מדברים על המשיחיות של השמאל.

סרק סרק

New member
תגידי, מה היה קורה אם המחבלים

אתמול היו תוקפים את בתי היישוב של כרם שלום, ולא את החיילים?

אשרת

New member
???

לפי התזה שלך גם אני בסכנה משום שאני גרה שמונה דקות מטול כרם. בוא לא נשחק ב"אילו" ובמשחקי קונספירציות. "אני כותב" יוכל להעיד שאני ממש לא טובה בזה. אז עזוב.

ההתנתקות היתה מצויינת ללא קשר לכלום

והתנתקות נוספת הגדה תהיה עוד יותר מצויינת, ללא קשר לכלום. צריך הפרדה לשם הפרדה, מדינה יהודית רציפה וושטח פלשציני רציף שיעשו איתו מה שהם רוצים, אין קשר לטרור, יש דרך לטפל בו, אנחנו פשוט לא מכונים לשאת בסיכונים וזה חבל, על כל אזרח שנהרג אצלם אנחנו מתנצלים ומגמגמים, מה קרה? יש טרור וקסאמים לא כי יצאנו ונתנו "פרס לטרור"(סלוגן אידיוטי), יש טרור כי אנחנו לא מתפלים בו כמו שצריך, יש טרור כי לא בנינו מכשול על ציר פילדלפי בין עזה למצרים כדי למנוע מנשק וחומרי נפץ להגיע לשם! יש טרור כי אנחנו לא מחסלים את הטרוריסטים יום ולילה כל הזמן ללא הפסקה, כי אנחנו לא מורידים את כל אנשי הפרלמנט הפלשתיני החמאסניקי. אם לא יהיו קטיושות על אשקלון אז הם היו על נווה דקלים, זה עדיף? אני לא רוצה שמתנחלים יהיו המגן שלי ושלא יחטפו ויסבלו בשמי, אני לא מעריך את זה, אני חושב שזה מאזכיזם טהור של קדוש מעונה.

צורי80

New member
חבל שלאף אחד מכם אין אומץ להכריז

עכשיו מה יגרום לו להצטער על ההתנתקות זה מאוד ברור מבחינה פסיכולוגית מה שלא יקרה, אנשים עדיין יצדיקו את ההתנתקות כי קשה להודות בטעויות.

שום פיגוע שבעולם מצד הפלשתינים

לא יגרום לי להצטער על ההתנתקות או על השאיפה ךהתכנסות בהקדם האפשרי. ללא קשר להלך מדיני ואין קשר כזה! צריך למחוק את החמאס, להוריד את כל ראשיו כמו משעל, הנייה וכל האחרים עד אחרוני הסייענים, להפגיז להם הלוויות, להוריד כל פעיל בכל זמן ובכל מקום. האם זה מחייב שתהיה סתירה בין הדברים?, למה? למה לקשור את הטרור להתנתקות כמו כל מתלהם חסר מוח?

צורי80

New member
אספר לך כמה עובדות

אני לא יודע מה אתה יודע, אבל גוש קטיף היה גוש התיישבות לכל דבר ועניין הישובים בשומרון היו מבודדים נצרים מורג וכפר דרום היו מבודדות אבל גוש קטיף היה גוש התישבות של אלפים רבים וצפון הרצועה היה בכלל רצף התישבות של נתיב העשרה וזיקים זה שתקרא לי מתלהם חסר מוח לא ישנה את העובדה שהפלסטינאים למדו את המסר מה שלא משיגים במשא ומתן משיגים בטרור מה שהפתח לא ידע להשיג החמאס השיג ועל כן ניצח בבחירות כשעוצמים את העיניים המציאות לא נעלמת, גם אם תקרא לי בשמות גנאי. אני בעד התכנסות אני בעד התכנסות של שטחי הרשות יצירת גושי התישבות פלסטינים שיכללו את רוב רובם של התושבים הפלסטינים וסיפוח של כל האזורים ביו"ש שאינם צפופים באוכלוסיה ערבית אבל לצה"ל אסור לצאת מאותם שטחים לפני הסכם אם לא רוצים שהטרור ישתלם אז פשוט הופכים אותו ללא משתלם באופן חד צדדי מספחים את כל השטחים שאינם בצפיפות ערבית ואז אם הפלסטינאים ירצו הסכם שלום מלא אז צה"ל יצא מאותם גושי התישבות ערבים הסכנה הדמוגרפית היחידה בישראל זה חילונים שיולדים ילד או שניים בילודה ננצח

למעלה