נראה שאתה חולם בהקיץ. מי שכתב אלפי פוסטים משמיצים ומאיימים בפורומים השונים, לא הייתי אני.את הריבים שלך פרסמת בכל הפורומים בתפוז
להימנע מלהגיב? אתה? הצחקת אותי , חה חה חה.
נראה שאתה חולם בהקיץ. מי שכתב אלפי פוסטים משמיצים ומאיימים בפורומים השונים, לא הייתי אני.את הריבים שלך פרסמת בכל הפורומים בתפוז
להימנע מלהגיב? אתה? הצחקת אותי , חה חה חה.
אם כן מה היה חלקך "הצנוע" בעסק?נראה שאתה חולם בהקיץ. מי שכתב אלפי פוסטים משמיצים ומאיימים בפורומים השונים, לא הייתי אני.
אם כן מה היה חלקך "הצנוע" בעסק?
לדעתך אתה האמא תרזה?לא היה. המשמיץ נחסם בעשרות כינויים שהוא יצר לעצמו ולמרות זאת הוא המשיך; מה שמעיד על?
בפורום הקודם שניהלת בו, כך נוהגים ובאמת אין אף תגובה לשטויות שלו כמתואר בצילום מסךולכן אין זו הבמה הנכונה הן לפרסום דברי ההבל שלו והן כמקום הולם להשיב על דבריו. הוא מתעלק על הפורומים הלא נכונים, במקום שיפרסם את דבריו בפורומים שעוסקים בפסיכולוגיה ובבריאות הנפש. אין לדברי ההבל הללו כל נגיעה לפורום האקטואליה, לפורום שעוסק במפלגות או לפורום החורזים. לכן, ככל ש(אולי) לא נכון להסיר את הפוסטים שלו, הרי שכלל לא נכון להגיב אליהם. וראו זה פלא: אם תימנעו מלהגיב, הוא יחדל לקשקש את הזיותיו. הדבר שהכי ירתיע אותו זה למצוא את עצמו כותב ללאמפה.
זה כי פורום ציפורי לילה הוא פורום מת. בינתיים וכעובדה שהוכחה מספר פעמים, אני הגולש הפופולארי ביותר באתר.בפורום הקודם שניהלת בו, כך נוהגים ובאמת אין אף תגובה לשטויות שלו כמתואר בצילום מסך![]()
לעתים הוא מקפיץ את עצמו כפי שניתן לראות בתגובה האחרונה של צילום המסך, אך רואה שגם זה לא עוזר לו.
זה מה שאתה עושה. אנחנו כבר רגילים למנגנון ההשלכה שלך.אגב, נראה שעוד לא קלטת את הדפוס שלו, הוא משיב בבודדת, קרי כל פעם על תגובה אחרת וכך כל פעם יש לו "סיבה" להקפיץ
זאת לא עבירה על התקנון, וכאמור, אתה נוהג כך. אם כך אז אתה בעד שלא לאפשר לך לנהוג כך יותר?וחבל שכאן נותנים לו את האפשרות לעשות זאת.
איזה עולב, אתה מוחק ומדביק שוב?דרך אגב, זה לא נקרא להקפיץ. להקפיץ זה לכתוב "הקפצה" ולשלוח את זה. צעד שיש בו מן הלגיטימיות בפורומים עמוסים שבהם כל שרשור בקושי הספיק לזכות לחשיפה לפני שירד אל העמוד השני, שממעטים לעבור אליו.
להגיב תגובה של ממש למישהו אחר שאתה עוד מצטט אותו בדבריך, ולא משנה באיזה אופן או זמן אתה עושה את זה, זה לא נקרא הקפצה.
בוודאי שכן, מפריע לתפקודו של הפורום ומרפד אותו באפסים (לא שתדע מה זה אומרזאת לא עבירה על התקנון, וכאמור, אתה נוהג כך. אם כך אז אתה בעד שלא לאפשר לך לנהוג כך יותר?
איזה מפגר. נתתי לך חלון זמן למחוק את התגובה הזאת ולהציל עצמך, אבל כמו השני, היית טיפש מידי מכדי לנצל זאת, וכמו השני, כעת תישא במלוא חומרת הדיןאיזה עולב, אתה מוחק ומדביק שוב?
שקרן עלוב ומוגבל שיכלית![]()
אין שום דבר שמפריע לתפקודו התקין של הפורום בהשארת תגובה רלוונטית, קונקרטית, ועניינית שהינה היא בעצמה תגובה לתגובה קודמת שהתקבלה באותו שרשור, ואין שום דבר בתקנון נגד זה. אתה בן-אדם מאוד לא חכם (כפי שציינו 11 עדים שונים) אז כהרגלך אתה מתקשה להבין את העולם הסובב והמציאות ומדמיין דברים.בוודאי שכן, מפריע לתפקודו של הפורום
מי ש-11 גולשים אמרו שהוא מפגר, לא יכול לדבר על אפסים.ומרפד אותו באפסים (לא שתדע מה זה אומר)
מוגבי,איזה מפגר. נתתי לך חלון זמן למחוק את התגובה הזאת ולהציל עצמך, אבל כמו השני, היית טיפש מידי מכדי לנצל זאת, וכמו השני, כעת תישא במלוא חומרת הדין
צפה בקובץ המצורף 125471
אין שום דבר שמפריע לתפקודו התקין של הפורום בהשארת תגובה רלוונטית, קונקרטית, ועניינית שהינה היא בעצמה תגובה לתגובה קודמת שהתקבלה באותו שרשור, ואין שום דבר בתקנון נגד זה. אתה בן-אדם מאוד לא חכם (כפי שציינו 11 עדים שונים) אז כהרגלך אתה מתקשה להבין את העולם הסובב והמציאות ומדמיין דברים.
מי ש-11 גולשים אמרו שהוא מפגר, לא יכול לדבר על אפסים.
מכיוון שבהתאם למפגר שאתה, אתה ממחזר תגובותיך, העתק-הדבק פשוט יספיקמוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה
![]()
![]()
אין לי שום מוניטין שכזה.המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
מוגבי,מכיוון שבהתאם למפגר שאתה, אתה ממחזר תגובותיך, העתק-הדבק פשוט יספיק:
צפה בקובץ המצורף 125632
אין לי שום מוניטין שכזה.
"מוגבל" זה שקר שקוף ומלכתחילה לא אמין עוד אפילו מלפני מה שאנחנו מדברים על זה שכולם אומרים שאני גאון, שאתה המצאת עבורי
בנוגע אליך, מי שהמציא עבורי את השקר השקוף הזה, אתה אתיופי מפגר ש-11 אנשים שונים מעידים עליו כמפגר, כניתן לראות בהודעות הקודמות של דו-שיח זה, אני לא רואה סיבה להביא את אותן תמונות מיליון פעם, בוודאי כאשר אנשים כה רבים מעידים שאתה מפגר, מה שיגרום להצפת השרשור. מה שמישהו כמוך ממציא לאנשים אחרים, זה לא תופס ולא נחשב, כי אתה עצמך לא נחשב
את השקר השקוף על ה"מוגבלות" שלי, אימצו שניים בלבד, שמעבר למה ששלוש אנשים זה לא נקרא "מוניטין", ומעבר למה שאחד מהשלושה הוא מישהו ש-11 אומרים עליו שהוא מפגר, השנייה היא אקדמאית חדשה, מישהי שהגיעה מכלום, בת להורים מרוויחי שכר מינימום, מעמד בינוני-נמוך, גדלה ברמה נמוכה, תרבות נמוכה, ושגם אחרי שלוש תארים אקדמיים בתור אקדמאית חדשה, היא עדיין חסרת כל מחשבות מקוריות משלה, שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שצריכה לשאת את עיניה אל חרדים ואתיופים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד, ושיא השיאים, לא יודעת לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה.
השלישי הוא אדם שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שהוא חרדי מפגר, שהוא אקדמאי חדש, ועוד עם פייק-תואר בצילום, שחי את כל חייו בעוני מרוד וכך הוא גם מסיים אותם, שהעוני שלו כה קשה שהוא לא מסוגל לממן לעצמו אפילו אוכל רחוב פשוט, שהוא מחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית ולקנות את סכיני הגילוח שלו במחירים נמוכים בצורה מחשידה מאתרי אינטרנט לא אמינים (לשם ההשוואה, אני את הביצים שלי מגלח עם מכונת גילוח שעלתה 400), שמגיע מהתחתית של התחתית של העולם הזה ושל החיים האלו, שהוא אחד מעלובי החיים, ושהוא אימץ עבור עצמו את דעותיו הפוליטיות של אותם אלו שרצחו את בני משפחתו ועוד שישה מיליון מבני עמו, לא מתוך תסמונת שטוקהולם, אלא מתוך טיפשות טהורה וכאשר הוא לא יודע ולא מבין שזה מה שהוא עושה ושדעותיו ודעותיהם עולות בקנה אחד, ושכשאומרים לו מה הוא, נעלב עלבון גדול.
שלושה אנשים בלבד, וכולם מפגרים, כולם ברמה נמוכה, כולם פגומים, כולם נמנים על עלובי החיים, אף-אחד מהם הוא ודעותיו אינם נחשבים, אני לא חושב שהייתי קורא לזה "מוניטין", דיברגנט כפרה
כל זה עוד מלפני מה שאמרנו שכל השלושה משוחדים נגדי מכיוון שהם מקנאים בי קנאה עזה וחולנית על רקע כל מגוון הפערים שבינינו, בין היתר אבל לא רק, הפערים הכלכליים.
עשר אנשים ויותר, לפחות רובם הם אנשים רגילים ונורמאלים, זה מה שנקרא מוניטין, כמו לדוגמה אתה, ש-11 אנשים שונים אומרים שאתה מפגר (אין צורך לחזור על התמונות האלו, הן מופיעות בתגובות 127 ו-128 של שרשור זה).
כמו לדוגמה אני, שעשרות אנשים דיברו על גאונותי המופלגת רק כאן בתפוז:
על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים
זה מה שנקרא מוניטין.
מקווה שעכשיו הכול ברור ואתה יודע והבנת מוניטין מהו
ועכשיו:
1. בנוגע ל-certified, הוא אומר שלא רק שהוא הכיר את עמך, אלא הוא אף ידע אותה. certified מבקש שתיפגש עמו, ושתביא את עמך, על מנת שיוכלו להעלות זיכרונות יחד
אתה, לאחר ששמעת את בקשתו של certified, מושיט אליו את ידך, על-מנת לאחוז בידו, ולהובילו אל עמך:
צפה בקובץ המצורף 125633
2. מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים
לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים
3. יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן
צפה בקובץ המצורף 125634
4. דבר רביעי ואחרון, לא מובן לי למה אתה כל הזמן נדלק ככה כש-certified התותח מאזכר את עמך ועביך. בסה"כ צמד איתיופים מפגרים שגידלו עוד אתיופי מפגר כמותם![]()
1. מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמיםמוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה![]()
![]()
![]()
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
מוגבי,1. מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים
לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים
2. יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן
3. מעניין על מה המשטרה עצרה אותך. מעניין אם זאת אחת הסיבות, לצד חוזר הכשירות הבוטה שלך, לכך שפוטרת מן האוניברסיטה בה עבדת בבושת בפנים, וכעת אתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית
4. בנוגע ל-certified, הוא אומר שלא רק שהוא הכיר את עמך, אלא הוא אף ידע אותה. certified מבקש שתיפגש עמו, ושתביא את עמך, על מנת שיוכלו להעלות זיכרונות יחד
אתה, לאחר ששמעת את בקשתו של certified, מושיט אליו את ידך, על-מנת לאחוז בידו, ולהובילו אל עמך:
צפה בקובץ המצורף 125790
5. לא מובן לי למה אתה כל הזמן נדלק ככה כש-certified התותח מאזכר את עמך ועביך. בסה"כ צמד איתיופים מפגרים שגידלו עוד אתיופי מפגר כמותם
6. דבר שישי ואחרון, תודה שאתה עוזר להקפיץ, אהבה שלי. אין עליך![]()
שכחתי שאתה אחד מהמפגרים האלו שחושבים שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה למרות שעובדה שהמנצח האמיתי הוא מי שניצח עניינית בדיון, הפריך את כל נקודות הצד השני, והוכיח את כל הנקודות של עצמומוגבי,
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה
![]()
![]()
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
מוגבי,שכחתי שאתה אחד מהמפגרים האלו שחושבים שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה למרות שעובדה שהמנצח האמיתי הוא מי שניצח עניינית בדיון, הפריך את כל נקודות הצד השני, והוכיח את כל הנקודות של עצמו
על התגובה הזאת שלך כבר הגבתי וניצחתי אותך בתגובה 154 מיום חמישי האחרון פה למעלה, וגם עוד פעמים, ובעוד שרשורים, כי אתה מפגר שמשחזר תגובות גם לאחר שהן הופרכו והוא הפסיד ואין לו מה להגיד
אז לבסוף, ואם זה כל-כך חשוב לך, ואם זה מה שאתה חושב ומשלה את עצמך שיגיד שניצחת, אז אני מוכן לפנות לך את הבמה ולתת לך להיות אומר המילה האחרונה
בוא כפרה. בוא. תגיב אחרון. "תנצח"
למה אפשר להשוות את הדבר? למבצע צבאי ממוצע של ישראל ברצועת עזה. כשחמאס הורג כמה עשרות ישראלים וגורם לנזק בכמה מאות מיליונים, וישראל הורגת אלפי מחבלים וגורמת לנזק במיליארדים, אבל חמאס כל-כך טיפש שהוא חושב שהוא ניצח אם הוא יורה את הרקטה האחרונה דקה וחצי לפני הפסקת האש
בוא כפרה. בוא. תגיב אחרון את אותה תגובה שקרית שכבר הופרכה ותהיה אומר המילה האחרונה כי זה מה שאתה חושב שיגיד שניצחת
בוא אהבה שלי, בוא
אני מפנה לך את הדרך
תענה אחרון
"תנצח"
רק דבר אחרון לפני.
מסרת ד"ש מ-certified לעמך? הוא ביקש שתמסור ד"ש ממנו לעמך
עמך ועמך ועמך
את מבחן המראה עברת?
צפה בקובץ המצורף 125882
תודה שנורא עזרת להקפיץ, אבל סיימתי להיעזר בך בצורה הזאת. השרשור מיצה עצמו
סיימתי. בוא כפרה. תגיב אחרון. "תנצח"![]()
משה, כל מחקר מדעי המכבד עצמו בא לבדוק תגובות אוטנטיות , לא כזרז לפרובוקציות.עכשיו ירד לי האסימון. הוא בכלל לא מי שהוא נותן "לנו" המגיבים התמימים שמנהלים עמו שיח עקר עבורנו. זוהי מטלת הפרויקט שהוא נטל על עצמו. הוא למעשה משחק לנו במוח והוא יביא את תגובותינו (העקביות לכל אחד מאיתנו) כסממן להתנהגות אנשים מבוגרים ממגזרים שונים אל דברי הבל שהוא כותב כדי לאתגר אותנו. אנו עושים עבורו את המחקר בהתנדבות והוא רק יקצור את ציוניו לאחר שיאסוף את כל הבולשיט הזעיר פילוסופי שלנו.
לכן, עצתי היא שתחדלו לספק לו חומרים לעבודת הגמר שלו ו/או שתדרשו תמלוגים על דברים שכתבתם.
זה מה שאתה יודע, אבל זה לא מה שמ.ח.פ. חושב.משה, כל מחקר מדעי המכבד עצמו בא לבדוק תגובות אוטנטיות , לא כזרז לפרובוקציות.
הוא בכלל לא חושב על זה,על פניו הוא מתגאה בפני המבוגרים על ההצלחות שלו,זה מה שאתה יודע, אבל זה לא מה שמ.ח.פ. חושב.
אם כך , בעתיד צפה לאיזה פוסט קורע לב על אחד מח"פ שהגיש עבודה על בסיס אישיותם של כותבי תפוזזה מה שאתה יודע, אבל זה לא מה שמ.ח.פ. חושב.
הוא לא מתייעץ הוא משתחצן,מי שבא להתייעץ מגיע בענווה.אתה עושה מהלך מוטעה כשאתה בכלל מתיעץ בפורום של אנשים אנונימיים שלא מכירים אותך ואתה לא מכיר אותם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.