בון דוק
Well-known member
אם כן מה היה חלקך "הצנוע" בעסק?נראה שאתה חולם בהקיץ. מי שכתב אלפי פוסטים משמיצים ומאיימים בפורומים השונים, לא הייתי אני.
אם כן מה היה חלקך "הצנוע" בעסק?נראה שאתה חולם בהקיץ. מי שכתב אלפי פוסטים משמיצים ומאיימים בפורומים השונים, לא הייתי אני.
אם כן מה היה חלקך "הצנוע" בעסק?
לדעתך אתה האמא תרזה?לא היה. המשמיץ נחסם בעשרות כינויים שהוא יצר לעצמו ולמרות זאת הוא המשיך; מה שמעיד על?
בפורום הקודם שניהלת בו, כך נוהגים ובאמת אין אף תגובה לשטויות שלו כמתואר בצילום מסךולכן אין זו הבמה הנכונה הן לפרסום דברי ההבל שלו והן כמקום הולם להשיב על דבריו. הוא מתעלק על הפורומים הלא נכונים, במקום שיפרסם את דבריו בפורומים שעוסקים בפסיכולוגיה ובבריאות הנפש. אין לדברי ההבל הללו כל נגיעה לפורום האקטואליה, לפורום שעוסק במפלגות או לפורום החורזים. לכן, ככל ש(אולי) לא נכון להסיר את הפוסטים שלו, הרי שכלל לא נכון להגיב אליהם. וראו זה פלא: אם תימנעו מלהגיב, הוא יחדל לקשקש את הזיותיו. הדבר שהכי ירתיע אותו זה למצוא את עצמו כותב ללאמפה.
זה כי פורום ציפורי לילה הוא פורום מת. בינתיים וכעובדה שהוכחה מספר פעמים, אני הגולש הפופולארי ביותר באתר.בפורום הקודם שניהלת בו, כך נוהגים ובאמת אין אף תגובה לשטויות שלו כמתואר בצילום מסך![]()
לעתים הוא מקפיץ את עצמו כפי שניתן לראות בתגובה האחרונה של צילום המסך, אך רואה שגם זה לא עוזר לו.
זה מה שאתה עושה. אנחנו כבר רגילים למנגנון ההשלכה שלך.אגב, נראה שעוד לא קלטת את הדפוס שלו, הוא משיב בבודדת, קרי כל פעם על תגובה אחרת וכך כל פעם יש לו "סיבה" להקפיץ
זאת לא עבירה על התקנון, וכאמור, אתה נוהג כך. אם כך אז אתה בעד שלא לאפשר לך לנהוג כך יותר?וחבל שכאן נותנים לו את האפשרות לעשות זאת.
משה, כל מחקר מדעי המכבד עצמו בא לבדוק תגובות אוטנטיות , לא כזרז לפרובוקציות.עכשיו ירד לי האסימון. הוא בכלל לא מי שהוא נותן "לנו" המגיבים התמימים שמנהלים עמו שיח עקר עבורנו. זוהי מטלת הפרויקט שהוא נטל על עצמו. הוא למעשה משחק לנו במוח והוא יביא את תגובותינו (העקביות לכל אחד מאיתנו) כסממן להתנהגות אנשים מבוגרים ממגזרים שונים אל דברי הבל שהוא כותב כדי לאתגר אותנו. אנו עושים עבורו את המחקר בהתנדבות והוא רק יקצור את ציוניו לאחר שיאסוף את כל הבולשיט הזעיר פילוסופי שלנו.
לכן, עצתי היא שתחדלו לספק לו חומרים לעבודת הגמר שלו ו/או שתדרשו תמלוגים על דברים שכתבתם.
זה מה שאתה יודע, אבל זה לא מה שמ.ח.פ. חושב.משה, כל מחקר מדעי המכבד עצמו בא לבדוק תגובות אוטנטיות , לא כזרז לפרובוקציות.
הוא בכלל לא חושב על זה,על פניו הוא מתגאה בפני המבוגרים על ההצלחות שלו,זה מה שאתה יודע, אבל זה לא מה שמ.ח.פ. חושב.
אם כך , בעתיד צפה לאיזה פוסט קורע לב על אחד מח"פ שהגיש עבודה על בסיס אישיותם של כותבי תפוזזה מה שאתה יודע, אבל זה לא מה שמ.ח.פ. חושב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.