מה קורה איתי? האם אני באמת מתקדם לאיפשהו? מה אני עושה עם החיים שלי?

חבל שאתה מתייחס אליה בכלל, וחבל שגם אני התייחסתי ועניתי לה בשרשור זה עוד ועוד עד כה. אתה הרי רואה שהשכל הוא לא הצד החזק שלה ושהיא בכלל לא שווה את ההתייחסות, כאשר היא ממשיכה וחוזרת כאחוזת אמוק על דברים שכבר עניתי עליהם, כמו על זה שלוקח לי זמן לענות על דברים (כי אני עסוק בכל פעילויותיי הגאוניות, כפי מה שכבר הוסבר לה), וחוזרת על השקר המגוחך שהופרך זה מכבר שאני אינפנטיל (כמו שהיא חוזרת שוב ושוב על כך שהרינגטון שקרן, למרות שברור שגם זה לא נכון וגם זה כבר הופרך בעבר), כל זה כי היא מספיק חסרת תחכום בשביל לחשוב ברצינות, כמו חברה האתיופי ש-11 גולשים שונים מעידים עליו שהוא מפגר, שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה, בשעה שכמובן זה לא נכון, המנצח הוא בעל הטיעונים הטובים יותר, ואני ניצחתי כבר ממזמן.

ורק בגלל שיש אישה מתמודדת נפש בת 80 שיושבת לי על התחת ומדווחת על כל פיפס קטן שלי לאדמין, אני מבטיח לך שכאשר אני אומר "מישהי שהשכל הוא לא הצד החזק שלה", אני משתמש במילים מאוד עדינות, כי כשיש אישה שגם אחרי שלוש תארים אקדמיים (לטענתה) היא עדיין נושאת את עיניה אל חרדי בן 75, ואתיופי, האחד חושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, השני 11 גולשים מעידים שהוא מפגר, כדי לדעת מה לחשוב, מה להגיד, "מישהי שהשכל הוא לא הצד החזק שלה" זה תיאור שאפילו לא מתחיל לכסות את הטיפשות המדוברת.

אפילו לאיית היא לא יודעת, כפי מה ש-certified הראה בתגובה 118, וזאת עוד מישהי שלטענתה היא כביכול דוקטורית, מרצה באוניברסיטה. אם זה נכון, זה רק מראה מה זילות ההשכלה הגבוהה עשתה לעולם ולאקדמיה, וכמה טעה השמאל החברתי כשהוריד את רמת הסטנדרטים במקום להעלות את רמת האנשים, בחושבו שדחיפת אנשים קדימה בכל מחיר, זה יהיה הדבר שיתקן את העולם. כן. אני רואה :confused:
אינפנטיל, כהרגלך.

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

certified.woke

Well-known member
כן, ראיתי את השרשור שפתחת שאתה מרקין את ראשך בכדי שלא יידעו שאתה ריק מבפנים

אולי אתה צודק ו-|טמבל| זאת מחמאה עבורך.
מה זה "מרקין"?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה זה "מרקין"?
למה ציפית מרמה כה נמוכה?

האנשים שלנו חשבו שאם נפתח את האקדמיה בפני האנשים שלה וניתן להם השכלה גבוהה שהם לא כשירים לה, אז הם יתקדמו לרמה שלנו וכך ניצור עולם מתקדם, מתוקן ושוויוני (כן, הנה אנחנו רואים :rolleyes:).

הבעיה היא ש...זה לא עובד ככה.

אני לא יודע עד כמה אתה מודע לדעותיי או עד כמה אתה מכיר אותם, אבל בתור רמה גבוהה אמיתית, לא עמך שהוזילו בשבילו את האקדמיה כדי "שגם הוא יוכל" כמו מה שעשו בשביל נוסטלגיה, בשביל דיברגנט, בשביל lemner40 ובשביל עוד רבים, אני יודע ומודע לצורה שבה הדברים האלו, ידע, השכלה, תרבות, הון, ועוד ועוד, באמת עובדים, והם לא עובדים ככה, כפי מה שאנחנו יכולים לראות אצל נוסטלגיה, אצל דיברגנט, אצל lemner40 ואצל כל שאר אלו כדוגמתם.

הצורה שבה הדברים האלו באמת עובדים, זה לאט, בהקפדה, לאורך זמן, לאורך החיים, עם מומנטום, ובמיוחד הם נבנים, ברמה הבין-דורית, לאורך הדורות.

מישהו כמוך certified, זאת דוגמה למישהו שראוי להשכלה גבוהה וראוי להתקדם בעולם ללא מגבלות וללא מעצורים, כי רואים עליך ברמתך הגבוהה, בין היתר במשלב הלשוני שלך, שאצלך זה תהליך ארוך וממושך, שהתחיל מההתחלה, אולי אפילו בדורות הקודמים, ושאתה יודע, יכול, מסוגל, ראוי וזהו מקומך ויכולותיך.

מישהו כמוני, certified, ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת כבר דורות באקדמיה; בלונדיני בהיר עיניים, נצר לשושלת ארוכה של אנשי החברה הגבוהה, גיבורי מלחמה, רופאים, אנשי עסקים מולטי-מיליונרים וספורטאים בינלאומיים זוכי פרסים שכתבו עליהם בעיתונים בכל העולם; מישהו שמשפחתו בונה את עצמה, את הידע שלה, את ההון שלה ואת המעמד שלה כבר 100 שנה ויותר, זאת דוגמה למישהו שראוי להשכלה גבוהה וראוי להתקדם בעולם ללא מגבלות וללא מעצורים, ושהוא מישהו יודע, יכול, מסוגל, ראוי וזהו מקומו ויכולותיו.

מן הצד השני, מישהי כמו נוסטלגיה, זאת בבירור מישהי שלא יודעת, לא יכולה, לא מסוגלת, לא ראויה, זהו אינו מקומה, אלו הם אינם יכולותיה, או בקצרה, לא מתאימה.

אם כך אז עולה השאלה, למה האנשים שלנו נתנו לה?

כאמור קודם-האנשים שלנו חשבו שאם נפתח את האקדמיה בפני האנשים שלה וניתן להם השכלה גבוהה שהם לא כשירים לה, אז הם יתקדמו לרמה שלנו וכך ניצור עולם מתקדם, מתוקן ושוויוני (כן, הנה אנחנו רואים :rolleyes:).

הבעיה היא שכאמור, זה לא עובד ככה, מכיוון שעוד כאמור קודם-להגיע מכלום, להתחיל מכלום, להיות כלום, ואז אחרי 18 שנה של חיים של כלום ושל הגעה מדורות על גבי דורות של כלום, שישימו אותך באוניברסיטה ואתה עכשיו מתחיל על שלושת אלפים...זה לא עובד, זה לא מתאים, וזה לא מקדם אל עבר הרמה שלנו, והיא, לצידם של דיברגנט ו-lemner40, דוגמה נפלאה.

מישהי שהגיעה מכלום, בת להורים מרוויחי שכר מינימום, מעמד בינוני-נמוך, גדלה ברמה נמוכה, תרבות נמוכה, ושגם אחרי שלוש תארים אקדמיים בתור אקדמאית חדשה, שלאחריהם היא לא יצאה לשוק העבודה אלא עוד נשארה באקדמיה ועובדת בה בתור מרצה, מישהי שהגיעה בתוך העולם האקדמי הכי רחוק, עשתה את כל התארים, נשארה בו, עובדת בו (לכן היא דוגמה כל-כך טובה. זה לא כאילו שאפשר להגיד שהיא לא הרחיקה מספיק רחוק באקדמיה ומכאן נובעת באמת רמתה הנמוכה), ושאחרי כל זה היא עדיין חסרת כל מחשבות מקוריות משלה, שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שצריכה לשאת את עיניה אל חרדים ואתיופים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד, ועכשיו, הדובדבן שבקצפת, שיא השיאים, לא יודעת לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה.

יותר מזה?

הקטע הכי מביך, הוא שמכיוון שהיא אינה רמה גבוהה אמיתית, ומכיוון שיותר מכך, היא הרמה הכי גבוהה בהיסטוריה של משפחתה, אין לה קנה מידה טוב ואמין, והיא אינה יודעת רמה גבוהה אמיתית מהי (רק לצורך הדוגמה, היא חושבת שאנגלית זה הידע המיוחס, בשעה שעבורך ועבורי היא מובנת מאליו), ועכשיו היא טועה לחשוב שהיא באמת רמה גבוהה, שהיא באמת אחת מאיתנו. שזה הכי מביך.

מה נותר להגיד? אנשינו עשו טעות קשה. כעת רק נותר לקוות שתתוקן הטעות המביכה בבוא הזמן, מכיוון שדברים כאלו לא מקדמים לא את האנשים האלו ולא את העולם, אלא הורסים אותם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בציונים הנמוכים שלו
עוד פעם אותו שקר ישן? :)

עוד פעם אותו שקר ישן פרי דמיונך המשתולל ונשמתך הנשרפת, בסגנון השקרים האחרים שלך עליי הנובעים מקנאתך העזה בי על רקע הבדלי המעמדות בינינו? :)

לא נמאס לך? :)
באוניברסיטה הכי פשוט נחשבת
שזאת כמובן טעות בוטה של האנושות מכיוון שכאמור, בהתחשב בחוכמתי האדירה שהוכחה פעמים רבות ושעליה אני מקבל שבחים ללא הפסק מקיר לקיר, מקומי האמיתי כמובן היה צריך להיות בהרווארד, כפי מה שהוסבר פעמים רבות :)
הוא לא יכול להיות פסיכולוג קליני וגם לא קליני
ברור שאני יכול. קודם כל, בוא נתחיל מהמובן מאליו. הציונים הנמוכים שלי הם שקר מדומיין פרי נשמתך הנשרפת מרוב קנאה שאותו בחרת להמציא מתוך הכאב של קנאתך בי, בדומה לשקרים על העוני הקשה שלי בשעה שרק פרטי לבוש בודדים שלי עולים בחלקם אלפי שקלים כל אחד, השקרים על מגוון מחלות הנפש שלי למרות שאני מפגין בריאות נפשית יוצאת מן הכלל וכדומה'.

גם אם השטות השקרית על הציונים הנמוכים הייתה נכונה, לא באמת מדובר בחסם אמיתי להמשך הדרך באקדמיה, ועל כך ארחיב בהמשך הודעתי.
גם אם אתעלם מכל הקטע האינפנטילי שלו.
אין לי שום קטע אינפנטילי. מי שיש לו קטע אינפנטילי זה די בבירור אתה, עם חזרות ב-loop-ים על נקודות שהופרכו, מה שמוביל לשיח מעגלי ומתיש, שקרים מתוך קנאה על אחרים על-מנת שיידמו לך מכיוון שצרת רבים חצי נחמה (אני, דיברגנט חדש, הגעתי מעוני קשה? אז כולם עניים! אני, דיברגנט חדש, לא כשיר להשכלה אקדמית, אני דור ראשון באקדמיה במשפחתי וגם זה רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה במאה ה-21? אז גם אחרים לא כשירים ויש להם ציונים נמוכים!) וכדומה'.
אני לא יודע אם אתה עושה את זה מטפשות או מאי הכרת המטרייה האקדמית.
מצחיק אותי שאפריקאי שחור מאתיופיה שמגיע מעוני קשה, דור ראשון במשפחתו באקדמיה, ולא בגלל שהוא כשיר ללימודים אקדמיים בניגוד להוריו, הורי הוריו וכל הדורות שבאו לפניהם, אלא בדיוק כמוהם הוא לא כשיר, והסיבה היחידה שהוא למד באקדמיה והם לא זה בגלל זילות ההשכלה הגבוהה במאה ה-21 בעולם המערבי, שלא התחילה מספיק מוקדם כדי שגם הם ילמדו למרות חוסר הכשירות שלהם, מתיימר להיות איזשהו מישהו שמבין איזשהו משהו בנוגע לצורה ולאופן שבו העולם האקדמי עובד.

בלי זילות ההשכלה הגבוהה שהתחילה בעשור האחרון של המילניום השני בעולם המערבי כי השמאל החברתי לא הבין את הרעיון השוויוני ולכן דחף בצורה שגויה את הרף השוויוני כלפי מטה כדי ליצור שוויון מזויף במקום כזה איכותי ואמיתי, לא היית אקדמאי, זה ברור לך, כן? 😂

בתור אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב מסוים מאבדים את הספירה, לא שלך יש איזושהי דרך לדעת את זה בתור דור ראשון באקדמיה שאפילו הוא לא היה צריך ללמוד שם כי אפילו הוא לא כשיר והוא התקבל רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, זה לא כאילו שאחרי כל-כך הרבה דורות סוף-סוף מצאנו מישהו אחד שמתאים וכשיר 😂), ואם הנושא של איך העולם האקדמי עובד כל-כך מעניין אותך, למה שאני, בתור אקדמאי אמיתי, כזה עם דורות אחורה במשפחתו באקדמיה ובעל כשירות והתאמה אמיתית ללמוד שם, לא אסביר לך?

מבחינת הציונים שלי לא אמורה להיות בעיה, אבל גם אם השקרים על הציונים שלי היו נכונים, עדיין לא הייתה אמורה להיות בעיה, כי קבלה לתארים מתקדמים לא באמת מבוססת או מתרחשת על בסיס ציונים, או לפחות לא חייבת, ותנאי הקבלה הרשמיים הם בגדר המלצה ולא מציאות, כי האמת היא שיש אין ספור דרכים להתקבל ונתיבי קבלה. רשימה ארוכה ויפה אך שעודנה אינה ממצה היא שאפשר להתקבל לתואר שני באמצעות תרומה כלכלית בת שש ספרות, קורות חיים מרגשים וסוחפים, מכתב המלצה מהבן-אדם הנכון, להיות הומו, להיות ספורטאי שישחק בקבוצה של האוניברסיטה, להשתייך לקבוצת מיעוט, להשתייך אל המשפחה הנכונה, אבא שלך למד שם לפניך, להזדיין עם האנשים הנכונים, להיות נכה ועוד ועוד. כל אלו ויותר מכך מכניסים אדם ללימודי תואר שני כמו כלום. התנאי הקשיח האמיתי היחיד הוא תואר ראשון. כל זה אפילו מבלי לדבר על איך שאפילו בלי כל זה, עם זילות ההשכלה הגבוהה בעולם הראשון שהתחילה בשנות התשעים ושאפשרה שלא בצדק את קבלתם של אנשים מסוגך לאוניברסיטה, גם בלי כל הדברים האלו, ועם אלפי האוניברסיטאות הפרוסות על גבי כל מדינות העולם המערבי, תמיד תימצא אוניברסיטה, לפחות אחת, שתקבל בוגר תואר ראשון לתואר שני ולא משנה כמה נמוכים הציונים שלו, גם אם ההמצאות המגוחכות שלך מתוך קנאה עזה, נוראה, בוערת ושורפת באשר לעצם היותו של האדם החכם ביותר בהיסטוריה המתועדת, בעל ציונים נמוכים :)

אני שמח שאני, בתור אקדמאי אמיתי, עם אנשים במשפחה באקדמיה עוד דורות אחורה ושהיה מתקבל ללימודיים אקדמיים גם ללא תהליך הזילות המזעזע של ההשכלה הגבוהה המתרחש כיום בעולם הראשון, בדיוק כמו משפחתי לפניי שהתקבלה ללא תהליך זילות זה, תהליך זילות שהיעדרו הכשיל וסגר את הדלת בפני משפחתך לפניך ושהיעדרו היה מכשיל גם אותך וסוגר את הדלת גם בפניך, יכולתי לעזור לך, בתור אקדמאי מזויף, הראשון במשפחתו ללמוד באקדמיה, חסר כל כשירות ללמוד שם ושהדבר התאפשר לו רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, להבין את הצורה והדרך שבה הדברים האלו עובדים :)

מקווה שסקרנותך באשר לאופן שבו העולם האקדמי עובד סופקה :)

אני שמח שיכולתי לעזור לך במעט :)

דיברגנט חדש

Well-known member
עוד פעם אותו שקר ישן? :)

עוד פעם אותו שקר ישן פרי דמיונך המשתולל ונשמתך הנשרפת, בסגנון השקרים האחרים שלך עליי הנובעים מקנאתך העזה בי על רקע הבדלי המעמדות בינינו? :)

לא נמאס לך? :)
אני ניזון ממה שאתה אומר ומצרף וצירפת דוגמית של ציונך עם ציונים של 60, אמרת שהציונים די נמוכים - אמרת שהממוצע שלך סביב 75.
אי אפשר להגיע לתואר שני בפסיכולוגיה עם ממוצע כזה.
שזאת כמובן טעות בוטה של האנושות מכיוון שכאמור, בהתחשב בחוכמתי האדירה שהוכחה פעמים רבות ושעליה אני מקבל שבחים ללא הפסק מקיר לקיר, מקומי האמיתי כמובן היה צריך להיות בהרווארד, כפי מה שהוסבר פעמים רבות :)

ברור שאני יכול. קודם כל, בוא נתחיל מהמובן מאליו. הציונים הנמוכים שלי הם שקר מדומיין פרי נשמתך הנשרפת מרוב קנאה שאותו בחרת להמציא מתוך הכאב של קנאתך בי, בדומה לשקרים על העוני הקשה שלי בשעה שרק פרטי לבוש בודדים שלי עולים בחלקם אלפי שקלים כל אחד, השקרים על מגוון מחלות הנפש שלי למרות שאני מפגין בריאות נפשית יוצאת מן הכלל וכדומה'.

גם אם השטות השקרית על הציונים הנמוכים הייתה נכונה, לא באמת מדובר בחסם אמיתי להמשך הדרך באקדמיה, ועל כך ארחיב בהמשך הודעתי.

אין לי שום קטע אינפנטילי. מי שיש לו קטע אינפנטילי זה די בבירור אתה, עם חזרות ב-loop-ים על נקודות שהופרכו, מה שמוביל לשיח מעגלי ומתיש, שקרים מתוך קנאה על אחרים על-מנת שיידמו לך מכיוון שצרת רבים חצי נחמה (אני, דיברגנט חדש, הגעתי מעוני קשה? אז כולם עניים! אני, דיברגנט חדש, לא כשיר להשכלה אקדמית, אני דור ראשון באקדמיה במשפחתי וגם זה רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה במאה ה-21? אז גם אחרים לא כשירים ויש להם ציונים נמוכים!) וכדומה'.

מצחיק אותי שאפריקאי שחור מאתיופיה שמגיע מעוני קשה, דור ראשון במשפחתו באקדמיה, ולא בגלל שהוא כשיר ללימודים אקדמיים בניגוד להוריו, הורי הוריו וכל הדורות שבאו לפניהם, אלא בדיוק כמוהם הוא לא כשיר, והסיבה היחידה שהוא למד באקדמיה והם לא זה בגלל זילות ההשכלה הגבוהה במאה ה-21 בעולם המערבי, שלא התחילה מספיק מוקדם כדי שגם הם ילמדו למרות חוסר הכשירות שלהם, מתיימר להיות איזשהו מישהו שמבין איזשהו משהו בנוגע לצורה ולאופן שבו העולם האקדמי עובד.

בלי זילות ההשכלה הגבוהה שהתחילה בעשור האחרון של המילניום השני בעולם המערבי כי השמאל החברתי לא הבין את הרעיון השוויוני ולכן דחף בצורה שגויה את הרף השוויוני כלפי מטה כדי ליצור שוויון מזויף במקום כזה איכותי ואמיתי, לא היית אקדמאי, זה ברור לך, כן? 😂

בתור אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב מסוים מאבדים את הספירה, לא שלך יש איזושהי דרך לדעת את זה בתור דור ראשון באקדמיה שאפילו הוא לא היה צריך ללמוד שם כי אפילו הוא לא כשיר והוא התקבל רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, זה לא כאילו שאחרי כל-כך הרבה דורות סוף-סוף מצאנו מישהו אחד שמתאים וכשיר 😂), ואם הנושא של איך העולם האקדמי עובד כל-כך מעניין אותך, למה שאני, בתור אקדמאי אמיתי, כזה עם דורות אחורה במשפחתו באקדמיה ובעל כשירות והתאמה אמיתית ללמוד שם, לא אסביר לך?

מבחינת הציונים שלי לא אמורה להיות בעיה, אבל גם אם השקרים על הציונים שלי היו נכונים, עדיין לא הייתה אמורה להיות בעיה, כי קבלה לתארים מתקדמים לא באמת מבוססת או מתרחשת על בסיס ציונים, או לפחות לא חייבת, ותנאי הקבלה הרשמיים הם בגדר המלצה ולא מציאות, כי האמת היא שיש אין ספור דרכים להתקבל ונתיבי קבלה. רשימה ארוכה ויפה אך שעודנה אינה ממצה היא שאפשר להתקבל לתואר שני באמצעות תרומה כלכלית בת שש ספרות, קורות חיים מרגשים וסוחפים, מכתב המלצה מהבן-אדם הנכון, להיות הומו, להיות ספורטאי שישחק בקבוצה של האוניברסיטה, להשתייך לקבוצת מיעוט, להשתייך אל המשפחה הנכונה, אבא שלך למד שם לפניך, להזדיין עם האנשים הנכונים, להיות נכה ועוד ועוד. כל אלו ויותר מכך מכניסים אדם ללימודי תואר שני כמו כלום. התנאי הקשיח האמיתי היחיד הוא תואר ראשון. כל זה אפילו מבלי לדבר על איך שאפילו בלי כל זה, עם זילות ההשכלה הגבוהה בעולם הראשון שהתחילה בשנות התשעים ושאפשרה שלא בצדק את קבלתם של אנשים מסוגך לאוניברסיטה, גם בלי כל הדברים האלו, ועם אלפי האוניברסיטאות הפרוסות על גבי כל מדינות העולם המערבי, תמיד תימצא אוניברסיטה, לפחות אחת, שתקבל בוגר תואר ראשון לתואר שני ולא משנה כמה נמוכים הציונים שלו, גם אם ההמצאות המגוחכות שלך מתוך קנאה עזה, נוראה, בוערת ושורפת באשר לעצם היותו של האדם החכם ביותר בהיסטוריה המתועדת, בעל ציונים נמוכים :)

אני שמח שאני, בתור אקדמאי אמיתי, עם אנשים במשפחה באקדמיה עוד דורות אחורה ושהיה מתקבל ללימודיים אקדמיים גם ללא תהליך הזילות המזעזע של ההשכלה הגבוהה המתרחש כיום בעולם הראשון, בדיוק כמו משפחתי לפניי שהתקבלה ללא תהליך זילות זה, תהליך זילות שהיעדרו הכשיל וסגר את הדלת בפני משפחתך לפניך ושהיעדרו היה מכשיל גם אותך וסוגר את הדלת גם בפניך, יכולתי לעזור לך, בתור אקדמאי מזויף, הראשון במשפחתו ללמוד באקדמיה, חסר כל כשירות ללמוד שם ושהדבר התאפשר לו רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, להבין את הצורה והדרך שבה הדברים האלו עובדים :)

מקווה שסקרנותך באשר לאופן שבו העולם האקדמי עובד סופקה :)

אני שמח שיכולתי לעזור לך במעט :)
סלח לי שלא קראתי את ההמשך, ה-4 דק' שלך תמו וחבל שבון דוק הקפיץ את שרשור הזבל שלך.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני ניזון ממה שאתה אומר ומצרף
אוי ואבוי אם אתה מתיימר להתבסס על מה שאני אומר ומצרף ודבריך כה מנותקים מהמציאות 😂
וצירפת דוגמית של ציונך עם ציונים של 60,
לא קרה מעולם.

צירפתי דוגמיות של ציוניי עם טווח רחב של הציונים כהוכחה לגאונותי, מכיוון שבניגוד למקובל להאמין בפסיכולוגיה הטרום-פזית, גאון אמיתי לא יקבל על-פי רוב ציונים גבוהים, באותה המידה כמו שציוניו יינטו לשונות גבוהה והתפרסות על טווח רחב.

לפרוטוקול, ציונים בבית-ספר ובאוניברסיטה הם בכל מקרה לא מדד טוב למדידת שכל, ידע וגאונות.

עוד לפרוטוקול, צורפה דוגמית נוספת של ציוניי שהכול 100, חוץ מציון אחד של 97.
אמרת שהציונים די נמוכים
לא מה שנאמר. מה שנאמר זה שהציונים בלתי ניתנים להגדרה במילה או במשפט בגלל התפרסותם באופן אקראי על כל פני הטווח, כמו מה שקורה לעיתים קרובות אצל גאונים, למרות שבכל מקרה ציונים אקדמיים זה לא מדד אמין לשכל.
אמרת שהממוצע שלך סביב 75.
הדבר הנכון היחיד שכתבת.
אי אפשר להגיע לתואר שני בפסיכולוגיה עם ממוצע כזה.
כבר עניתי על זה.

כבר עניתי לך שמצחיק אותי שאפריקאי שחור מאתיופיה שמגיע מעוני קשה, דור ראשון במשפחתו באקדמיה, שאינו כשיר ללימודים אקדמיים, ושהוא לא היה אקדמאי בלי זילות ההשכלה הגבוהה שהתחילה בעשור האחרון של המילניום השני בעולם המערבי כי השמאל החברתי לא הבין את הרעיון השוויוני ולכן דחף בצורה שגויה את הרף השוויוני כלפי מטה כדי ליצור שוויון מזויף במקום כזה איכותי ואמיתי, כבר עניתי לך שמצחיק אותי שמישהו כזה מתיימר להיות איזשהו מישהו שמבין איזשהו משהו בנוגע לצורה ולאופן שבו העולם האקדמי עובד, או איך כן או לא אפשר להגיע לדבר כזה או אחר בעולם האקדמי.

מעבר לכך, ומתוך טוב ליבי, ובתור אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 (אז) שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת דורות באקדמיה, כלומר מישהו שבאמת מבין את הדברים האלו, הסברתי לך איך הדברים האלו באמת עובדים, מכיוון שהבנתי מתוך ההתיימרות המגוחכת שלך להבין את הנושא, שהנושא מעניין אותך, ושהיית רוצה להבין אותו, אך אתה כותב שלא קראת את הדברים. אם תרצה, אתה מוזמן לקרוא, וללמוד.
סלח לי שלא קראתי את ההמשך,
רואים שלא קראת. אתה חוזר על אותן שטויות. למרות שבכל מקרה הוכח שעקומת הלמידה שלך היא אפס (חוזר על אותן טעויות שוב ושוב, גם כשהדברים מוסברים לך, וגם כשאתה קורא את הדברים, כמו לדוגמה לקרוא לאנשים מוגבלים שכלית, למרות שמוסבר לך, ואתה קורא את הדברים, שאתה, בתור מישהו ש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, לא יכול להגיד דבר כזה).
ה-4 דק' שלך תמו וחבל שבון דוק הקפיץ את שרשור הזבל שלך.
אולי כן קראת קצת? אחרת ממה הפציעה הקשה הזאת? :)

דיברגנט חדש

Well-known member
אוי ואבוי אם אתה מתיימר להתבסס על מה שאני אומר ומצרף ודבריך כה מנותקים מהמציאות 😂

לא קרה מעולם.

צירפתי דוגמיות של ציוניי עם טווח רחב של הציונים כהוכחה לגאונותי, מכיוון שבניגוד למקובל להאמין בפסיכולוגיה הטרום-פזית, גאון אמיתי לא יקבל על-פי רוב ציונים גבוהים, באותה המידה כמו שציוניו יינטו לשונות גבוהה והתפרסות על טווח רחב.

לפרוטוקול, ציונים בבית-ספר ובאוניברסיטה הם בכל מקרה לא מדד טוב למדידת שכל, ידע וגאונות.

עוד לפרוטוקול, צורפה דוגמית נוספת של ציוניי שהכול 100, חוץ מציון אחד של 97.

לא מה שנאמר. מה שנאמר זה שהציונים בלתי ניתנים להגדרה במילה או במשפט בגלל התפרסותם באופן אקראי על כל פני הטווח, כמו מה שקורה לעיתים קרובות אצל גאונים, למרות שבכל מקרה ציונים אקדמיים זה לא מדד אמין לשכל.

הדבר הנכון היחיד שכתבת.

כבר עניתי על זה.

כבר עניתי לך שמצחיק אותי שאפריקאי שחור מאתיופיה שמגיע מעוני קשה, דור ראשון במשפחתו באקדמיה, שאינו כשיר ללימודים אקדמיים, ושהוא לא היה אקדמאי בלי זילות ההשכלה הגבוהה שהתחילה בעשור האחרון של המילניום השני בעולם המערבי כי השמאל החברתי לא הבין את הרעיון השוויוני ולכן דחף בצורה שגויה את הרף השוויוני כלפי מטה כדי ליצור שוויון מזויף במקום כזה איכותי ואמיתי, כבר עניתי לך שמצחיק אותי שמישהו כזה מתיימר להיות איזשהו מישהו שמבין איזשהו משהו בנוגע לצורה ולאופן שבו העולם האקדמי עובד, או איך כן או לא אפשר להגיע לדבר כזה או אחר בעולם האקדמי.

מעבר לכך, ומתוך טוב ליבי, ובתור אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 (אז) שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת דורות באקדמיה, כלומר מישהו שבאמת מבין את הדברים האלו, הסברתי לך איך הדברים האלו באמת עובדים, מכיוון שהבנתי מתוך ההתיימרות המגוחכת שלך להבין את הנושא, שהנושא מעניין אותך, ושהיית רוצה להבין אותו, אך אתה כותב שלא קראת את הדברים. אם תרצה, אתה מוזמן לקרוא, וללמוד.

רואים שלא קראת. אתה חוזר על אותן שטויות. למרות שבכל מקרה הוכח שעקומת הלמידה שלך היא אפס (חוזר על אותן טעויות שוב ושוב, גם כשהדברים מוסברים לך, וגם כשאתה קורא את הדברים, כמו לדוגמה לקרוא לאנשים מוגבלים שכלית, למרות שמוסבר לך, ואתה קורא את הדברים, שאתה, בתור מישהו ש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, לא יכול להגיד דבר כזה).

אולי כן קראת קצת? אחרת ממה הפציעה הקשה הזאת? :)
מה קרה מוגבי|?|
דרכתי לך על יבלת מאוד כואבת |חבול| שאתה כל הזמן ממחזר את תגובותך.
לא נורא, ככה זה שהחיים ב-|פח| נכון, מפגר|?| |נחמה|
יאללה, שים, שוב, את אותן צילומי מסך שעושים אותך כה מפגר שלא מבין לשון סגי נהור שצוחקים עליך, אך מה לעשות ככה זה שאתה נחות מנעל בית |נחמה|
אתה, אפילו, נחות מהסולייה של נעל בית שדרכה על צואה מצחינה |נחמה|
טמבל המשך.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה קרה מוגבי|?|
דרכתי לך על יבלת מאוד כואבת |חבול| שאתה כל הזמן ממחזר את תגובותך.
לא נורא, ככה זה שהחיים ב-|פח| נכון, מפגר|?| |נחמה|
יאללה, שים, שוב, את אותן צילומי מסך שעושים אותך כה מפגר שלא מבין לשון סגי נהור שצוחקים עליך, אך מה לעשות ככה זה שאתה נחות מנעל בית |נחמה|
אתה, אפילו, נחות מהסולייה של נעל בית שדרכה על צואה מצחינה |נחמה|
טמבל המשך.png
פצעתי אותך פציעה קשה ואכזרית :devilish:

נסיים עם 11 עדויות של 11 אנשים שאתה מפגר:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

דיברגנט חדש

Well-known member
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
את מבחן המראה עברת?
זאב רווח.png

virus222

Active member
אתה עושה מהלך מוטעה כשאתה בכלל מתיעץ בפורום של אנשים אנונימיים שלא מכירים אותך ואתה לא מכיר אותם.

אתה מתפזר. אתה מבזבז זמן על עיבוד מידע לא רלוונטי. שב עם עצמך וחשוב לאן אתה רוצה להגיע ומה אתה צריך
לעשות כדי להגיע לשם. תשקיע את מירב הזמן בהתנהלות במהלך הזה.

תסיח את דעתך רק בבילויים ומנוחה. וגם זאת לזמן שהקצבת לעצמך ולא להגרר מעבר לזה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אתה עושה מהלך מוטעה כשאתה בכלל מתיעץ בפורום של אנשים אנונימיים שלא מכירים אותך ואתה לא מכיר אותם.

אתה מתפזר. אתה מבזבז זמן על עיבוד מידע לא רלוונטי. שב עם עצמך וחשוב לאן אתה רוצה להגיע ומה אתה צריך
לעשות כדי להגיע לשם. תשקיע את מירב הזמן בהתנהלות במהלך הזה.

תסיח את דעתך רק בבילויים ומנוחה. וגם זאת לזמן שהקצבת לעצמך ולא להגרר מעבר לזה.
עכשיו ירד לי האסימון. הוא בכלל לא מי שהוא נותן "לנו" המגיבים התמימים שמנהלים עמו שיח עקר עבורנו. זוהי מטלת הפרויקט שהוא נטל על עצמו. הוא למעשה משחק לנו במוח והוא יביא את תגובותינו (העקביות לכל אחד מאיתנו) כסממן להתנהגות אנשים מבוגרים ממגזרים שונים אל דברי הבל שהוא כותב כדי לאתגר אותנו. אנו עושים עבורו את המחקר בהתנדבות והוא רק יקצור את ציוניו לאחר שיאסוף את כל הבולשיט הזעיר פילוסופי שלנו.

לכן, עצתי היא שתחדלו לספק לו חומרים לעבודת הגמר שלו ו/או שתדרשו תמלוגים על דברים שכתבתם.​

עכשיו ירד לי האסימון. הוא בכלל לא מי שהוא נותן "לנו" המגיבים התמימים שמנהלים עמו שיח עקר עבורנו. זוהי מטלת הפרויקט שהוא נטל על עצמו. הוא למעשה משחק לנו במוח והוא יביא את תגובותינו (העקביות לכל אחד מאיתנו) כסממן להתנהגות אנשים מבוגרים ממגזרים שונים אל דברי הבל שהוא כותב כדי לאתגר אותנו. אנו עושים עבורו את המחקר בהתנדבות והוא רק יקצור את ציוניו לאחר שיאסוף את כל הבולשיט הזעיר פילוסופי שלנו.

לכן, עצתי היא שתחדלו לספק לו חומרים לעבודת הגמר שלו ו/או שתדרשו תמלוגים על דברים שכתבתם.​
כבר העלת(או מישהו אחר העלה) רעיון דומה לפני שנים מספר.

לא, זה פשוט הסגנון שלו.

הוא נעזר בנו להבין פסיכולוגית את עצמו.

למען האמת זה די חכם.

הוא פיתה אותנו בהתחלה עם "אם אני הכי חכם,יפה,מוכשר" וכד' בשביל לעורר עיניין כמו ילד קטן שעושה הצגות למבוגרים להיות

מסמר החדר.

ועכשיו אחרי שנשאבנו(מי מאיתנו יש כאלה שבכלל לא קנו) לדיבור אישי עליו ולא על האידאולוגיה שלו כמו שנהוג בפורום

הפכנו להיות הפסיכולוגים הצמודים שלו.

אומנם לא בעדו כמעט תמיד ולרוב בביקורת אבל בכל זאת בחינם.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כבר העלת(או מישהו אחר העלה) רעיון דומה לפני שנים מספר.

לא, זה פשוט הסגנון שלו.

הוא נעזר בנו להבין פסיכולוגית את עצמו.

למען האמת זה די חכם.

הוא פיתה אותנו בהתחלה עם "אם אני הכי חכם,יפה,מוכשר" וכד' בשביל לעורר עיניין כמו ילד קטן שעושה הצגות למבוגרים להיות

מסמר החדר.

ועכשיו אחרי שנשאבנו(מי מאיתנו יש כאלה שבכלל לא קנו) לדיבור אישי עליו ולא על האידאולוגיה שלו כמו שנהוג בפורום

הפכנו להיות הפסיכולוגים הצמודים שלו.

אומנם לא בעדו כמעט תמיד ולרוב בביקורת אבל בכל זאת בחינם.
ולכן אין זו הבמה הנכונה הן לפרסום דברי ההבל שלו והן כמקום הולם להשיב על דבריו. הוא מתעלק על הפורומים הלא נכונים, במקום שיפרסם את דבריו בפורומים שעוסקים בפסיכולוגיה ובבריאות הנפש. אין לדברי ההבל הללו כל נגיעה לפורום האקטואליה, לפורום שעוסק במפלגות או לפורום החורזים. לכן, ככל ש(אולי) לא נכון להסיר את הפוסטים שלו, הרי שכלל לא נכון להגיב אליהם. וראו זה פלא: אם תימנעו מלהגיב, הוא יחדל לקשקש את הזיותיו. הדבר שהכי ירתיע אותו זה למצוא את עצמו כותב ללאמפה.​

בון דוק

Well-known member
ולכן אין זו הבמה הנכונה הן לפרסום דברי ההבל שלו והן כמקום הולם להשיב על דבריו. הוא מתעלק על הפורומים הלא נכונים, במקום שיפרסם את דבריו בפורומים שעוסקים בפסיכולוגיה ובבריאות הנפש. אין לדברי ההבל הללו כל נגיעה לפורום האקטואליה, לפורום שעוסק במפלגות או לפורום החורזים. לכן, ככל ש(אולי) לא נכון להסיר את הפוסטים שלו, הרי שכלל לא נכון להגיב אליהם. וראו זה פלא: אם תימנעו מלהגיב, הוא יחדל לקשקש את הזיותיו. הדבר שהכי ירתיע אותו זה למצוא את עצמו כותב ללאמפה.​
את הריבים שלך פרסמת בכל הפורומים בתפוז
להימנע מלהגיב? אתה? הצחקת אותי , חה חה חה.

למעלה