יואב מירושלים
New member
מחבת ברזל כבדה
שורפים עליה שמן בשכבה דקה (או תנור בחום גבוה), פעמיים שלוש, וזה יוצר שכבה חלקלקה ואז צריך מעט מאוד שמן יש כאלה שהם ממש סיר עם מכסה ואז אפשר עם כמות אפסית של שמן לעשות טיגון/אידוי בהתאם להעדפה ע"י כמות הזמן שהמכסה על הסיר
שורפים עליה שמן בשכבה דקה (או תנור בחום גבוה), פעמיים שלוש, וזה יוצר שכבה חלקלקה ואז צריך מעט מאוד שמן יש כאלה שהם ממש סיר עם מכסה ואז אפשר עם כמות אפסית של שמן לעשות טיגון/אידוי בהתאם להעדפה ע"י כמות הזמן שהמכסה על הסיר