מה קורה איתנו.... זקוקה לעצה!

מחבת ברזל כבדה

שורפים עליה שמן בשכבה דקה (או תנור בחום גבוה), פעמיים שלוש, וזה יוצר שכבה חלקלקה ואז צריך מעט מאוד שמן יש כאלה שהם ממש סיר עם מכסה ואז אפשר עם כמות אפסית של שמן לעשות טיגון/אידוי בהתאם להעדפה ע"י כמות הזמן שהמכסה על הסיר
 

Freed1

New member
שמן נוסף שהומלץ הוא שמן אגוזים

היא המליצה על שמן אגוזים, ובעיקר אגוזי מקדמיה. כמו כן מצאתי תרכיז אגסים של B&D בחנות טבע, למרות שחשבתי שאין מיץ אגסים בארץ. גם אנחנו קיבלנו המלצה לעבור לעוף אורגני (שהוא די יקר). כרגע אני בבירור עם מספר חברות מזון לגבי ה"שמן הצמחי" שלהם - האם הוא שמן סויה (בדרך כלל כן).
 

neomyz

New member
יש גם מיץ טרי (יחסית) של פריגת של

אגסים וקיווי - מקנדלס אמרה שגם קיווי זה בסדר.
 

Freed1

New member
מיץ קיוי ואגסים

מקנדלס אישרה לשתות קיוי, אבל הבן שלי לא מוכן לנגוע במיץ הירוק הזה. אם אני לא מצליחה להגניב אותו לכוס עם מכסה לפני שהוא מסתכל, הוא לא נוגע בו, למרות שהוא מאד טעים, והוא שותה אם הוא לא רואה אותו.
 
היי מאמינה- שלחתי לך מייל עם רעיונו

שעיקרם- לעשות בדיקות ואז להחליט מה חשוב יותר. ממליצה על פנל הבדיקות של דר' מק'קנדלס, כי רק אז יש מידע מבוסס, המאפשר החלטה מושכלת. גם מכיון שיש כאן רופאים שעברו את ההכשרה, כדי שיוכלו להעזר בבדיקות אלו. בדיקות כמו ion test של מטמטריקס, אוטיזם פנל של ISL, וכמובן בדיקת צואה מקיפה, כמו של Doctors Data למשל. נתנו לנו את רוב המידע. וזה שיש פה אפשרות לפענח בדיקות ולקבל המלצות תזונתיות- זה הפלוס הגדול העכשווי- ויופי שגם פיינרמן הצטרפה לנושא.
שתהיה שנה טובה ונהדרת
תלמה.
 
למעלה