בורסה 2008
Well-known member
2K? חשבתי 2K זה עודף שנופל לך מהכיסים בהליכה היומיתעם ה 2K שהשקעתי שם אני סבלני. עוד ננשום אוויר פסגות מכיוונים אחרים.
2K? חשבתי 2K זה עודף שנופל לך מהכיסים בהליכה היומיתעם ה 2K שהשקעתי שם אני סבלני. עוד ננשום אוויר פסגות מכיוונים אחרים.
חחחחחחחח מה יש לפרגן עוד כמה ימים תקבל הודעה במאיה שהדירקטוריון עשה overrulling והעביר את זה למרות ההצבעה.אגב, בואו נפרגן גם על הודעה טובה בפסגות: לא אושר המענק המיוחד למר יניב בנדר!
אמנם 88% מהמצביעים הצביעו בעד לאשר, אך מתוך בעלי ההצבעה שאינם בעלי עניין אישי 99% התנגדו.
פסגות עוד יכולה להחליט לתת את המענק בכל זאת על אפם וחמתם של בעלי המניות המסכנים, אך עדיין אפשר לסווג את ההודעה הזאת כחיובית ולצאת לחגוג.
אני אוהב את זה שהגעת לשלב הזה בו הודעה חסרת משמעות היא טובה.ציינתי שפסגות עוד יכולה להפוך את ההחלטה הזאת, אבל אם ההצבעה הזאת הורידה אפילו ב-1% את הסיכוי שהמענק יאושר, הרי שזאת אחת ההודעות החיוביות ביותר שאני זוכר בפסגות בשנים האחרונות
הבעיה אבל זה שהם נקנסים עם הציבורהם נקנסים דרך שווי שוק המניות שברשותם
בתביעות הם יקנסו לבדאבל יש להם יותר מניות מהציבור
הכניסה של בית הזהב היא לחברת רני צים. אין קשר לפסגותהעוקץ נראה מתוכנן מראש. בחברת רני צים הצליחו להכניס את בית הזהב בעד 25% מהמניות.
הכל מרגיש פישי בחברה הזאת, אבל בסוף אני מסתכל על שווי לעומת צפי למזומן. אם אני ארגיש שתהיה פה הזדמנות אז אכנס. אם תבוא עסקה כלשהי שתשנה את הכיוון, אני מניח שהשוק יחשוב שהיא לפחות מגלמת את שווי המזומן+סיכוי כלשהו, לפחות בשלב הראשוני.הבעיה בפסגות לדעתי שלא ברור בכלל לאן החברה הולכת. לכאורה יש כאן שלד בורסאי בהתהוות, ואז השיקול העיקרי הוא המחיר יחסית למזומן. אבל מסתבר שתהליך ההנזלה איננו ודאי. אוסף ההודעות וביטולי העסקאות לכאורה מנסה לשבור שיא גינס.
כל פעם שחשבתי ככה ונכנסתי לחברה הזאת גיליתי שזה פשוט בור, לא הייתי ממהר להיכנס שוב במיוחד אחרי הדוח האחרון שהם הוציאו.הכל מרגיש פישי בחברה הזאת, אבל בסוף אני מסתכל על שווי לעומת צפי למזומן. אם אני ארגיש שתהיה פה הזדמנות אז אכנס. אם תבוא עסקה כלשהי שתשנה את הכיוון, אני מניח שהשוק יחשוב שהיא לפחות מגלמת את שווי המזומן+סיכוי כלשהו, לפחות בשלב הראשוני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.