Light of the World
New member
מה קורה???!?! ../images/Emo201.gif
לא יצא לי להגיש מקודם וגם לא קראתי ואינני רוצה לקרוא את השתלשלות הדברים, לא מעניין אותי ואין לזה שום משמעות!! אין זה רוחו של הפורום שהוקם מלפני כמה שנים, ואם זה כן הפך להיות, אזי אינני רוצה להיות כאן!! עצוב לי נורא! בעוד שלהרבה מאוד זמן שמרנו כאן בפורום על כבוד הדדי וקבלה הדדית של כל אחד לדפוסי אמונתו של האחר (אני מדגישה - דפוסי האמונה או פרקטיקות האמונה כך שבסופו של דבר האמונה היא אחת, האדון הוא אחד!!), אם כי היום זה נשבר!! ואני לא מפנה אצבע מאשימה על זה או אחר.. כי שוב זה לא משנה.. כולנו חלק מזה, אבל מה שכן חשוב לי להדגיש ולהתייחס אליו - יעקוב, לא להתשמש במילה כנסייה כאשר זו היא הכנסייה הוירטואלית שלנו?!?!!?!? אכן בעברית התרגום הוא "קהילה" אך אין זה אומר שזה נכון או שזה מבטל את המשמעות של המילה "כנסייה" - כנסייה היא אכן קהילה, אבל היא הרבה הרבה הרבההה מעבר לכך.... נכתב על זה לא מעט כאן ובאדיבתו של ליון היקר
זה שהפורום הוא הכנסייה הוירטואלית שלנו הוא מה שמייחד אותו משאר הפורומים כאן, אחרת אנחנו לא יותר מאשר "קהילה וירטואלית" - אך שוב, זה נכון אבל זה הרבה מעבר לכך. צר לי שיש לך אולי קונטציות שליליות המלוות במילה כנסייה!! (האמת זה די מעליב אותי גם.. אבל לא רוצה להיכנס לשם), אז כולי תפילה שתמצא בלבך דרך להתגבר על זה ולהבין את המשמעות של כנסייה ככנסייה. מעבר לכך, אני כן מבינה את תחושותיהם של ישרת ושל ליון, אני יכולה להעיד על עצמי רק, אמנם ההיעדרות שלי קשורה ללחץ אדיר שלא ירד בזמן הקרוב (10-20 שנה הקרובים
) עם זאת, גם מקודם היה לי לחוץ אבל כן מצאתי נחמה בלקרוא ולכתוב בפורום אפילו אם בקצרה... עם זאת, היום זה כבר נהיה מעיק.. אני מרגישה שאני צריכה כל הזמן להגן על ולהצדיק את דפוסי ופרקטיקות האמונה שלי, וזה לא לעניין, אני לא רוצה להיות במקום כזה. הדגשתי שזאת הרגשה שלי, כלומר זה מה שאני מרגישה ועם רגשות אי אפשר להתווכח. אז רק לתשומת לבכם... ליון... ישרת... הפורום אינו שלם אם תלכו..
לא יצא לי להגיש מקודם וגם לא קראתי ואינני רוצה לקרוא את השתלשלות הדברים, לא מעניין אותי ואין לזה שום משמעות!! אין זה רוחו של הפורום שהוקם מלפני כמה שנים, ואם זה כן הפך להיות, אזי אינני רוצה להיות כאן!! עצוב לי נורא! בעוד שלהרבה מאוד זמן שמרנו כאן בפורום על כבוד הדדי וקבלה הדדית של כל אחד לדפוסי אמונתו של האחר (אני מדגישה - דפוסי האמונה או פרקטיקות האמונה כך שבסופו של דבר האמונה היא אחת, האדון הוא אחד!!), אם כי היום זה נשבר!! ואני לא מפנה אצבע מאשימה על זה או אחר.. כי שוב זה לא משנה.. כולנו חלק מזה, אבל מה שכן חשוב לי להדגיש ולהתייחס אליו - יעקוב, לא להתשמש במילה כנסייה כאשר זו היא הכנסייה הוירטואלית שלנו?!?!!?!? אכן בעברית התרגום הוא "קהילה" אך אין זה אומר שזה נכון או שזה מבטל את המשמעות של המילה "כנסייה" - כנסייה היא אכן קהילה, אבל היא הרבה הרבה הרבההה מעבר לכך.... נכתב על זה לא מעט כאן ובאדיבתו של ליון היקר