מה קלקל את הגברים של היום ../images/Emo35.gif

מה קלקל את הגברים של היום ../images/Emo35.gif

אני רווקה בשנות ה- 30 לחיי , בחורה יפה , ממש נחמדה ואני לא מוצאת אף גבר נורמלי . כולם : מחפשי סטוצים, לא מוצאים את עצמם, גברים חסרי עמוד שדרה - שאי אפשר להגדירם כגברים, כאלה שאין להם ערכים ואידאלים והרשימה ממשיכה וממשיכה... אני לא מבינה, מה קלקל אותם ? זה כל כך קשה למצוא בן זוג היום שזה ממש כואב כבר !

magenta73

New member
קודם כל הייתי מציאה לך

להפסיק עם ההכללות. לא כ-ו-ל-ם מחפשים סטוצים לא מוצאים את עצמם וכו'. את פשוט צריכה למצוא את אלה שלא מחפשים סטוצים, כן מוצאים את עצמם וכו'. גם לא הבנתי בדיוק את רעיון עמוד השידרה ואיך זה קשור להות "גברים", אבל שוין. בגדול, אבל, קשה יותר למצוא בני זוג בימינו, כי הבחירה חופשית והיד נתונה. אפשר להסתכל על זה בתור משהו רע ואפשר להסתכל על זה בתור משהו טוב.

ד נ י ת3

New member
אישית אני לא מתחברת לכל שירשורי

ה"שתו לי, אכלו לי". כול הגברים מחפשי סטוצים? כול הגברים לא מוצאים את עצמם? כולם חסרי עמוד שרדה? לכולם אין ערכים ואידאלים? תגידי, את רצינית? ואולי במקום לצעוק שתו לי אכלו לי תתרכזי רגע בעצמך ותשאלי את עצמך מה יש בך (כן.. את קוראת נכון - בך) שמושך את הסוג הזה של הגברים.

belli80

New member
אהממ..

קצת תוקפני על הבוקר, לא? בסך הכל הבחורה באה לשתף משהו שקשה לה איתו, וכואב- מסיבות מובנות. אני מסכימה עם מה שכתבת, עם שני החלקים שלו, אבל.. ניסוח קצת דוקרני... קצת מוכיח. אפילו קצת מתנשא... לא? לא יודעת. נראה לי שאפשר לשים לבנאדם מראה מול הפרצוף, ולהגיד לו את כל האמת, גם בניסוח נעים יותר... ואני לא מעירה. ולא מנסה לחנך. פשוט מנסה לשים עצמי בנעליים שלה, מחכה לראות מה כתבתם, ולקבל כזו סטירת לחי...

ד נ י ת3

New member
קראתי שוב

את התגובה שכתבתי - מה יש בה שנראה לך דוקרני? כתבתי אותה ממקום כנה ומאוד רוצה לעזור.

magenta73

New member
אני אגיד לך למה

כי את יצאת מנקודת מבט שהיא האשמה היחידה למצבה והיא זו ש"קוראת" רק לחוליערות לדפוק על דלת ביתה. והאמת היא שזה נכון ולא נכון. כמו שהאשמה לא יכולה להיות רק של כל הגברים בעולם, כך האשמה לא יכולה להיות רק שלה. וזה היה בקצרה.

ד נ י ת3

New member
אני עדיין מחזיקה בדיעה הזאת.

רק בהסתייגות אחת - מה שאת קוראת לו "אשמה" אני קוראת לו "אחריות". אם כל הבחורים שמקיפים אותה חראות מרוכזים (ואין אחד נורמלי לנשימה) יש פה בעיה בבחירה. היא בוחרת אותם שיהיו כאלו. (אם זה באמת היה לא רק שלה אז יחס המניאקים למקסימים היה בערך 50:50). אבל אם אין צדיק אחד בסדום.. האחריות היא שלה.

magenta73

New member
כן, העולם הוא שחור לבן

ויש בו רק מניאקים 100% מול מקסימים 100% דנית... נו, באמת... בואי נהיה רציניות לרגע.

ד נ י ת3

New member
אם בעולם

שלה יש רק מניאקים - 100% מניאקים - יש לה בעיה בבחירות שהיא עושה. ולא, העולם לא שחור ולבן.

magenta73

New member
אבל הבחירות לא חייבות להיות הגברים...

אם אנחנו כבר מתפלספות פה... יכול להיות "מקסים" אבל שהיא תעלב ממנו ומכאן יהפוך בעיניה למניאק. כך שהבחירה שלה הייתה טובה, אבל הבחירה של איך שהיא מסתכלת על הסיטואציה, לא. בגדול, אני לא אוהבת גם את האכלולי שתולי. אבל אני לא אוהבת את זה בגלל ההכללה. ובגלל הבכיינות. לא בגלל שהיא אשמה/אחראית להיתפס רק לחוליערות, דבר שלא אני ולא את יכולות לדעת אם נכון או לא.

ד נ י ת3

New member
זה בדיוק מה שאמרתי במילים אחרות...

הבעיה היא בה. הדרך שבה היא רואה גברים. ולכן, בהודעה הראשונית, הפנתי את תשומת ליבה לשאול מה יש בה שרואה את כוווול הגברים ככאלה. ברגע שתמצא את התשובה - אני חושבת שהיא תתחיל לראות צבעים שונים של גברים.

magenta73

New member
לא, זה לא מה ששאמרת

את אמרת "מה יש בך שמושך כאלה בחורים". זה לא אותו הדבר כמו "מה יש בך שכך רואה את הבחורים שהכרת"... ../images/Emo13.gif אבל זה בקטנה. עכשיו אני צריכה לחזור לעבוד. סיונרה.

ד נ י ת3

New member
oh dear

תאשימי את העיברית הקלוקלת שלי, בכל מקרה מה שאמרתי זה שהיא צריכה לקחת אחריות על עצמה ולהפסיק להאשים את העולם.

bioc1

New member
גם לי זה היה נראה תוקפני למדי...

אני מסכימה עם התוכן, אבל לא עם הדרך שבה הוא נכתב.

moi24

New member
הכל טמון בתאריך התפוגה

לפעמים קשה למצוא אותו על האריזה. צריך לחפש טוב...

moi24

New member
ברור

ורצוי גם לפתוח לפני השימוש, שלא יהיו הפתעות...

למעלה