אני חושב שאת שואלת את השאלה הלא נכונה.
שום דבר לא קלקל את הגברים של היום. יש גברים מהרבה סוגים, בניהם גם חמודים, מגובשים, שלא מחפשים סטוצים, אלא זוגיות (אני מניח שמעטים מהם פנויים). וכמובן שהם בעלי עמוד שדרה ויכולים לעמוד על שלהם (גם אם הצד השני מפעיל כל מיני מניפולציות רק כדי לבחון את הסוגייה הזאת). זה נכון בדיוק כמו שלא כל הנשים החמודות והמקסימות נעלמו ואי אפשר למצוא אף אחת (אפשר גם אפשר, גם אם רק מעט פנויות). אני חושב שאת שואלת בעצת "למה אני לא מצליחה למרות כל המאמצים וההשקעה, והחשיבה למצוא בן זוג שימצא חן בעיניי וליצור זוגיות נכונה?" זאתי שאלה ענקית. אי אפשר לענות עליה כאן ברגל אחת, מבלי להכיר אותך. זאת שאלה, שאיך שלא תהפכי אותה, לא תוכלי לענות עליה ביום אחד או בפגישה או בשיחה אחת. תלוי מאוד מהן תפיסות הזוגיות שלך, ואיזו זוגיות את מחפשת ולאן את מכוונת ומה עושה לך את זה צל גבר, ומה את משדרת כלפי חוץ (האם את בטוחה בעצמך או לא; שימי לב שהפנים צריך להשפיע על החוץ. כלומר, מה שרוב בני האדם משדרים מוקרן מבפנים). יש המון שאלות לא פשוטות שאת צריכה לשאול את עצמך. כי סביר להניח שהאשמה לא רק בה, אלא גם בך (ולא כי אני כועס או רוצה להחזיר לך, אלא בגלל שבזוגיות תמיד יש שני צדדים, גם כשלא מצליחים למצוא). אולי מחפשת ומכוונת לא נכון, שאולי לא מבינה נכון מי הבחור שעומד מולה, שאולי לא מבינה זוגיות עד הסוף, כמו רובנו (הרי לכל אחד יש לפחות שיעור חסר אחד, בנושא הזה). יש כאן תהליך שאת צריכה לעבור עם עצמך. זוהי דעתי. את תצטרכי לחפש ולכוון אחרת. וכדי שתוכלי לעשות זאת, תצטרכי להגדיר מחדש כמה דברים. בהצלחה ולילה טוב. רועי.