מה קלקל את הגברים של היום ../images/Emo35.gif

ד נ י ת3

New member
השמועה אומרת

לקחת רק את אלה שאין להם את המספר "1" על הקרטון למטה. לך תדע אם הם ממוחזרים....

moi24

New member
ואם כן?

מה? שיישארו על המדף? רחמים! מדי פעם צריך לעשות טובה. או שתיים.

moi24

New member
לא יודעת מה איתכם...

אבל אני דיברתי מההתחלה על ביצים. גברים, ביצים, מצא את ההבדלים...?

"קשה למצוא" ו"כולם דפוקים"-זה שני דברים שונים

קשה למצוא לא בגלל שכולם דפוקים מסביב, אלא בגלל שאת מצפה לפגוש לא סתם מישהו נורמלי, רציני ,בעל ערכים וכו'. את מצפה להתאהב ולהתרגש. את יכולה לצאת עם מאה גברים מקסימים, שלא יקרה ביניכם קליק. הבעיה "למצוא" - היא הסיכוי הלא גדול להיתקל במישהו שיתאים לך ושתתאהבי בו ושזה יהיה הדדי, ולא ה"תירוץ" שכולם מסביבך דפוקים, ובגלל זה עדיין לא מצאת.

אישון36

New member
אני חושב שאת

וכל הנשים שאין להן מה להציע מלבד גופן. הרי אני מניח שאם היה לך מה להציע היית ממלאת את הכרטיס שלך ורושמת על עצמך ולו משהו קטן. ואז אותם הגברים שנתקלים בך (ושכמותך) מיואשים מהחוסר קשר המהותי ומחפשים ריגוש מיני קל, שזה הדבר היחידי שיש לך להציע להבנתם. אישון., עם עמוד שידרה, גבר גבר, בעל ערכים, ורשימה שממשיכה וממשיכה...

סה"כ תהייה לגיטמית

אולי ניסוח הדברים הוא שונה מאחד ואחת , אבל נשמע מבין הדברים שנכתבו בסה"כ רצון לזוגיות , אינטמיות, עומק וחברות שאנו מצפים מזוגיות , קצת שטחי מצידך להתייחס לכרטיס ולמלל כאל מייצג את אישיות הכותבת, אני חושבת שבמובן מסויים הרווקים שבינינו תוהים למה זה לא קורה לנו? הרי האהבה והזוגיות אינה מונופל של חכמים, יפים , עשירים, רזים וכ' לאן שלא מסתכלים אנו רואים אהבה (גם אם לא תמיד זוהי הזוגיות שאנו חולמים עליה ולא מעט פעמים גם שופטים את מה שאנו רואים מהצד ) ואז השאלה עצמה היא לגיטמית למה זה לא קורה ? ובאמת למה ? אנו חלק מהזמן דיי חושבים את אותם הדברים : אנו יפים חכמים, מצחיקים, חמים וכ' , אז למה ??? ללא ספק האחריות היא בנו באופו אישי , דרך התקשרות, העברת מסרים, שדרים שונים, משחקים וכ'.. אנו כנראה בעידן שלא יודעים לעשות את הדבר הפשוט מכל פשוט לאהוב בלי לפחד , לאפשר לדברים להתרחש, אנו חושבים ללא הפסקה שופטים על בסיס כתיבה ( ניסוח בכתב ), מלל בכרטיס קיים לא קיים, תמונה .. אחרי שעברנו את החלק הזה מגיע שלב הפיזי: מראה התרשמות ראשונית קצרצרה כמה שניות שכנראה קובעות את המשך התהליך.. ו והאם אלו הדברים שבאמת קובעים את היכולת שלנו לאהוב את הבן אדם השני ??? היה והתרחש הנס ועברנו לפגישה שנייה אז התקשורת פחות טובה,פחות זורם , יש איזה שהיא ציפייה לא טבעית שיהיו פרפרים והתלהבות ,, ממה ? מבן אדם שאנו לא מכירים , אך יש נטייה לעשות זאת אופי המפגש אינו טבעי ( ולא בגלל שדרך האתר ) אלא בגלל שהכל מהיר, היום אנו צריכים להיות מאוהבים בדייט השלישי אם לא אז כנראה זה לא זה!!! איך אפשר ? לפתח אינטמיות כעבור שלושה מפגשים ??? בקיצור העניין מורכב, ואז בכל הבלאגן הזה יש את אישיות הבן אדם - לא פשוט ממש צריך לעבור סדנת מיומנות.. כישורים כיצד להביא את האני הנכון בתוך מפגש , כיצד לאפשר כיצד להיות חיוביים , גישה.. בללהההה נשמע כמו איזה סדנת מכירות.. בקיצור עידן לא פשוט.. זה הכל!!!!! האחריות היא אישית לאושר שלנו כולל מציאת בן זוג , אבל למה לא צירפו לעניין " הוראות הפעלה " ????

אישון36

New member
שיטחי ?

ברור לי על מה כולם חולמים, אבל יש כאילו שזה רק בחלומות, שיש אדם שטחי שמסרב לתת מעצמו ורק רוצה לקחת - אני מציע לאותו אדם לא להתפלא שמה שהוא מוצא זה בידיוק את המקבילה שלו. אם היא מסרבת למסור ולו פרט בודד על חייה, למה שמישהו ירצה להיקשר אליה ? יחסים זה (גם) מזל, אבל יש משהו הרבה יותר יסודי כמו עבודה קשה ורצון ויכולת להיקשר. ותראי החלק הבסיסי בכול קשר הוא הרצון להיפתח את האיש השני, ואדם שהוא סוג של "סודי" לא מעורר רצון להיפתח אליו. ודרך אגב, את יודעת יש פסקאות, ונקודות בעיברית ? ונחזור: להיפתח לאינטימיות (רוחנית) אפשר עוד לפני הדייט, אבל צריך להסיר את המסכות, הבחורה הייא חייה מסכות, תנסי את במקום להתלונן, לזרום, להינות, לבלות - הכול יגיע. אישון. החלום.

אישון36

New member
עוד משהו

אני במקומה הייתי בוחר בשם שונה (כמו שלך) מכבד את המקום, כותב מעט ונתכתב ואז מעלה את הבעיה. הטרולסים לרגע שרוצים את כל התורה כולה בעודם עומדים על רגל אחת הם נפלי חיים לטעמי.....ברור לי שאין לא רוצה קשר עם נפל שכזה. אישון. מחדד את הנקודה. ולא לא מעניין אותי אם 10 גברים פנו אליה, לכרטיס בגי דייט יפנו 200 - זה לא אומר כלום.

יש דרך להכיר אנשים..

שלא דרך הכרטיס והמאפיינים שלו, אפשרי גם דרך התכתובת , שוב ההיכרות הינה מוגבלת ומאוד ראשונית.. להסיר מסיכות רוחנית- אולי . מסכימה איתך לגבי האחריות האישית לגבי ההצלחות שלנו, פתיחות שלנו והרצון הכן לגרום למישהו אחר להרגיש כך. מקווה שהפיסקאות והפסיקים מסתדרים קצת יותר כרגע... שמחה שאהבת את השם ואת התכתובת הארוכה , אהה וגם את המלל הרב למרות שלא מבקרת לעיתים קרובות בפורום. :) (חוצפה ישראלית או סתם חור יכולת להגיע ל " שורה התחתונה " מייד מבלי להסביר את עצמי קודם ) ערב טוב

אישון36

New member
ערב ניפלא

יש המון דרכים להכיר, אבל שאת בפורום ואת נואשת מגברים "לא רציניים" אולי הגיע הזמן גם להיפתח מעט, אולי זה יאפשר לפתוח עוד אפיק - למי שנואשה מכול אפיק אחר. וחוץ מזה יש צורך גם לכבד את האחר לפני ששואלים אותו שאלה. נו...נו....איך זה להשתמש בפסקאות ? אישון. לילה טוף.

מה קרה לכל הגברים...

הם פשוט פגשו בעבר שלהם הרבה מאוד בחורות ש ... חיפשו סטוצים, לא מוצאו את עצמן, נשים חסרות עמוד שדרה - שאי אפשר להגדירם כנשים, כאלו שאין להם ערכים ואידאלים והרשימה ממשיכה וממשיכה... אז את לא מבינה, מה קלקל אותם ?..... אני י בטוחה שאנו הנשים הצלחנו להרוס את הגברים.... ועכשו אנחנו מקטרות על זה...

Talko 05

New member
תביטי מעבר

את לבטח חיה על פנטזיה של אדם מושלם שיקח אותך למעלה מעל לכל הלוזרים שלא מספקים אותך, תסתכלי על אנשים בצורה שונה,תחפשי בהם טוב ותנסי לנתב שיחות למקומות מיוחדים שיצבעו על האופי של אותו אדם מבעד לכל המסכות שהוא בונה סביבו. מתישהו תיפלי טוב/tapuzforum/images/emo13.gif

smartblonda

New member
נכון זה לא קל

אבל תמיד יש את אלו שלא מחפשים רק את הסטוץ,ולראייה כ ל מערכות החיחסים הארוכות שלי. אני יודעת שזה יגיע השאלה מתי....

למעלה