מה קרה? כבר מוצ"ש? זה הזמן למומלצ"ש

Z A M i

New member
מה קרה? כבר מוצ"ש? זה הזמן למומלצ"ש

וואי, אני הכי גרועה בעולם..חלש..
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אכן מוצ"ש...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קח אותי - שיר השבוע (כללי): אמממ...לא היה משהו ספציפי. היו הרבה. - אלבום השבוע: הלייב של היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כרטיס לRC - מאכל השבוע: שניצל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מרתון סרטי אימה אתמול. גאוני...ותפסו את בני'לה
- משהו שהרס את השבוע: אין השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממממ....לא משהו ספציפי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהאזכרה תעבור כמו שצריך -שיר שפתחתם איתו את השבוע: seize the day -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין

moshe butt

New member
תנו כבוד אנשים, הרבה זמן לא הייתי

כאן...
התגעגעתם
מצטער על הנטישה... אלעעעעעע
!|
מומלצי השבוע...... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): הנסיך עלי- אלאדין
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה אנשים עשו לי את השבוע...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נייט נייט דה דה דה, חראשו אידי סודה
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) משה אוכל קורנפלקס בכיף ובחמדנות לפתע הדס אומרת: "אבגאבאגהההההה"- מיד מיד מתחיל לצחוק ומתחיל להוציא חלב מהאף-חחחחחחחחח (זה באמת קרה)...
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מממ... ציון טוב באזרחות- חח אני לא יודע כמה קיבלתי, אני רק יודע שקיבלתי ציון טוב (המורה אמרה לי) - מאכל השבוע: ספגטי מוקרם - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מממ... יומהולדת להדסי...
- משהו שהרס את השבוע: בית ספר...
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע...
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לפני שהלילה נגמר- ריטה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולם........
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני
ררררר...

LoLi Goddess

New member
יאאאא זה התמונה מהבקו"ם...

ביום שהתגייסתי
איזה חתיך
אני מתגעגעת אליך יא שמנדוז

Dug E

New member
אתה משתתף רק בשרשורים

שצריך לשים תמונה. בכל השאר אתה לא משתתף.

וואו, איזה שבוע.. ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

וואי, אני הכי גרועה בעולם..חלש.. מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נראה לי אלה.. חח - שיר השבוע (כללי): היום יום הולדת.. להלה.. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שזכר, היו מלא! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואת תראי שהוא בסוף יחזור.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "22 זה כבר חצי של 44"
בן יא מרושע! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מדפסת חדשה, מלא ברכות וחיוכים אמיתיים. - מאכל השבוע:
יומולדת של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל הרבעוש הזה, בעיקר חמישי איתו. - משהו שהרס את השבוע: עידו שלא רוצה להביא לי את הברכה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להמשיך. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הו הו, באמת שיעבור מהר. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "אז תשלחי לי תחתונים וגופיות.." - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כי מי שיצא:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

רגע לפני.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה. - שיר השבוע (כללי): אריק ברמן - המתוקות האחרונות
- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"הדס או הדר? מוזר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "מילא שאין לך רישיון בגיל 19, אבל גם לפתוח ת'חלון את לא יודעת?!?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי כרטיס! תודות לבאן. P: - מאכל השבוע: פסק זמן בטעם קוקוס.. נשמע זוועה אבל ממש ממש טעים! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אשמור זאת לעצמי.
- משהו שהרס את השבוע: חוסר ההצלחה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק דברים טובים! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אהוד בנאי - יוצא לאור. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: באן, יום חמישי מתקרב בצעדי ענק..
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): |מעתיקנית|..

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): trivium- like light to the flies - אלבום השבוע: המממ... - האדם שעשה לכם את השבוע: שי3> - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הממ קיבלתי 100 במחשבים, נכשלתי בהיסטוריה, פתחתי בלוג וכתבו עליי בעיתוןXD - מאכל השבוע: בורקס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ שראיתי את שי3> - משהו שהרס את השבוע: אבא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: 12.12 שעה 12 פייייייףףף... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ לעבור את המבחנים בשלום ולעבור לסטודיו החדש כבר:X -שיר שפתחתם איתו את השבוע: i killed the prom queen- say goodbye -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני לא בבית אז... כשאנ אהיה בבית

"אם היא לא לבד אז זה כואב פחות

תגלה לה את הסוד,שלעולם בעצם אין גבולות.." מומלצי השבוע השבוע שעבר:מטורףףף - שיר השבוע (של היהודים):מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי):U & Ur Hand-של פינק המלכה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:אדם,שראיתי אותו =[ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I wish I could touch you again I wish I could still call you a friend I'd give anything - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):רוצה טרמפ נסיכה שלי?חחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא ממש הרבה,אולי את ה74 בהיסטוריה שציפיתי לו - מאכל השבוע:לא יודעת - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ת"א ואתמול - משהו שהרס את השבוע:היום בבוקר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסימן ממנו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור בשקט וברוגע -שיר שפתחתם איתו את השבוע:פינק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:תנו לי לחשוב...גל

../images/Emo120.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עכשיו את. - שיר השבוע (כללי):קרן אור-אביב גפן.אל המחט-שילה פרבר. - אלבום השבוע:meds-placebo - האדם שעשה לכם את השבוע:עומרי
,מורקי,כל מי שהיה היום בבית יצחק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה זה משנה אם כן בלעתי עלבון וסתם החזקתי פסון וסתם כי זה לא עזר לי ליפול ליפול הכי נמוך שאתה יכול כי כמה כבר אפשר לחלום על הקטר ולשבת בקרון .." "אם נשאר שם הצדק שיקום וירדוף אחרי הוא בטח יתעייף בדרך אלי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"יש לי פתיחה של 10 ס"מ!" "לא נעים ככה בחייייים.." ובנה
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קצת כוח מהיום. - מאכל השבוע:כדורי שוקולד של עומרי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:היום. - משהו שהרס את השבוע:כל שאר השבוע.אבא.שיחות למיניהם.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של אביתר בנאי בחיפה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור מהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אל המחט-שילה פרבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה