מה קרה? כבר מוצ"ש? זה הזמן למומלצ"ש

איזה חלומי

גם איתי טירן וגם אמיר קריאף הם שניהם כ"כ מעולים תעשו לי אלפי צאצאים בבקשה :] אלון דהן זה השמנצ'יק ששיחק בזינזאנה, אין לי שמץ מי השני שהתכוונת אליו

little WhiSper

New member
אה חחחח כן ישמצב

כי ידעתי אלון דהן אז סתם תקעתי שזה ההוא מהשירשלנו.

yafit17

New member
איתי טיראן ../images/Emo99.gif

שיעשה לי ילדים בלופים!! כל כך סקסי! חיית במה!

little WhiSper

New member
(חיכיתי לראות מתי תקפצי ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif )

סתם סתם יפית'וש. אחרי שיצאתי מההצגה חשבתי "יאא אני אוכל להתלהב עם יפית!"

yafit17

New member
../images/Emo98.gif

עכשיו רק אנחנו מגניבות!!! באמת הבטחת שתספרי לי דרך אגב השמן ששיחק שם אלון דהן ידיד של חברה שלי היה מה זהפאדיחות לראות אותו בשיחה של אחרי ההצגה!

little WhiSper

New member
הוא היה חמוד דוקא,

חש מצחיק, אבל הוא באמת מצחיק. עוד כשלמדנו אתזה בכיתה אהבתי ת'סיפור [לא קראתי ת'ספר
] ואחרי ההצגה, ובכלל עם הפקה כזאתי, אני אוהבת אפילו יותר!

little WhiSper

New member
נזכרתי בעוד משו

משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " איתי טיראן תעשה לי המלט!"

yafit17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיי
עשית לי דודא לקחת קו לקאמרי ופשוט ..... להתנות איתו אהבים!!
דרך אגב אלון.. למד בבצצפר שלי..!

IM echo

New member
כככןןןןןןן...

גיל פרנק הוריד מולי את החולצה וראיתי את הפיטמות שלו מקרוב.

../images/Emo85.gifואהבתי את שניהן, אלי

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליפול - שיר השבוע (כללי):צרות טובות-שלום חנוך - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:גדי.חחחחחחחחחחחחחח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ככה באו לי צרות טובות. שתים הן ולא יודעות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"וואי וואי וואי וואי וואי וואי וואי"חחחחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:כל מה שדחפנו לפיקניק הזה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הדרוזי שהתחיל לרקוד איתנו..חחח - משהו שהרס את השבוע:אימא של אחד הילדות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות את הילדים מחר..ושיעבור בשלום אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הילדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אין ../images/Emo80.gif קדושות, כולן הפכו לסטייק.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה, אקוסטי! - שיר השבוע (כללי): 4 non blonds-whats going on - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: קאיצ'וק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את עוד צבע של הקשת את כמו פרדס אחרי הגשם מילה שלך וסוף למלחמות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שומדבר מיוחד.
- מאכל השבוע: סטייק
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת לעידו:) - משהו שהרס את השבוע: הלילה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף שלו! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אגיע לשיעור 38 כבר.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: walking on sunshine -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ע-מיתמית. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מחר טיול ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):ביונסה והטו דה לפט הזה שלי, איריפלייסבל - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: וואלה לא יודעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"יותר טוב כלום מכמעט.." של עברי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אריאל, עיר שבריא לגור בה" או נוסח דומה שמופיע על השלט בכניסה לעיר
כןכן כ"כ בריא פה עם כל האלכוהול והסמים, העיקר האוויר הצח אחחחחחחח, אה כן והיו כל מיני משפטי מחץ של החבוב המחורפן במקצת שנתן לנו הרצאה על חנוכה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): די התבטלתי - מאכל השבוע: ספגטי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהוא נגמר, לא היה משהו מיוחד השבוע, אולי היום היה נחמד בבאולינג עם אבא :] - משהו שהרס את השבוע: אממ קצת אתמול אבל בקטנה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול :]]]]]]]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בטיול, ולהכיר עוד אנשים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עלית לי בזכרון- ריטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): *מחפשת* ליאור אריה רררררראו

yafit17

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo211.gif= בילגון יתר בבטן!

וואי, אני הכי גרועה בעולם..חלש.. מומלצי השבוע השבוע שעבר: -
שיר השבוע (של היהודים): - כל הסיפור שיר השבוע (כללי): - יום מעונן-היי פייב
אלבום השבוע: - משומה אין האדם שעשה לכם את השבוע: -כל מי שהיה אתמול,באמת
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -לכל סוף יש התחלה חדשה משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - נראה לך שאני במצב מאוזן?"
הנופפות לשלום של טישלר אחרי שהושפלה
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -לשמוע את ענבר צוחקת,והרבה
מאכל השבוע: - אוכל של תוכים
,ויותר מידי עוגות של דליה
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: באמת שכבר לא זוכרת! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - החתונה של אחי משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שאחי ישבור ת'כוס שיר שפתחתם איתו את השבוע: -שביל הבריחה-ריטה (צחר אל תתלהב
) האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה כ"כ,עומרי,וצחר בעבודה!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
|גמל|

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):יכול להיות - שיר השבוע (כללי):דם על הים-אלג'יר - אלבום השבוע:הדיסק של עומרי.. - האדם שעשה לכם את השבוע:בנה, וכל מי שהיה בסופ"ש אצל עומרי..ממש כולם..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אולי אני איבדתי כל תחושה, חושב שאני עף.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סופ"ש טוב.. - מאכל השבוע:אוכל ציפורים
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סופ"ש - משהו שהרס את השבוע: ... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול שנתי..ולסופ"ש.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב..
ושיהיה....טוב.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:hurt-cristina
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,ומי שבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
.....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי. - שיר השבוע (כללי):היו כל כך הרבה שירים. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:אנשי מגמוסיקה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"חלק מהיופי של הסוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)כל-כך הרבה משפטים מהסופ"ש
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הלך לי הגרון? - מאכל השבוע:תה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סופ"ש מגמה
- משהו שהרס את השבוע:הסוף. אני. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אולי לסופ"ש הדרכה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תענה לי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

LoLi Goddess

New member
יאאא... הספקתי להגיב לזה =)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): הגן האנוכי - Cinderella - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: המפקדת שלי... אין ספק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): maybe everything's make up everything can work itself - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אחת שתבוא לי לא טוב בעין - חבל לה על הזמן"... המפקדת שלי מצטרפת אלינו כשחיקינו אותה בשבירת דיסטנס... היא יצאה אחת המצחיקות איך שהיא אמרה את זה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עליתי 3 קילו... - מאכל השבוע: שניצלים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת סוף טירונות ושבירת דיסטנס - משהו שהרס את השבוע: שומדבר
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל קורס... אני סקרנית לדעת איך שם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משו מיוחד... רק שיהיה לי טוב איפה שאני אהיה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Frank Zappa - Jewish Princess -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל כך הרבה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה