מה קרה? כבר מוצ"ש? זה הזמן למומלצ"ש

../images/Emo8.gifחופשי כיף.

באמת תודה.
וקבל את שלי יותר יפה מח-תול:)

Dug E

New member
יש דבר יותר יפה בתמונה.

ואין על חאתול
...למרות שהם ממש דומים.

moshe butt

New member
אין על תפוזינה המלכה ../images/Emo47.gif

אלעעע תפוזניה... תשתכבו לפני המלכה העתידית- מלכת האופל מעועחעחעעחעח
נ.ב פיבי המשטרללת....חחחח חח סתם צחי... אל תידאג אני יגיד לתפוזניה שתמנה את פיבי לליצנית החצר...
חחחח... איך אני רואה את פיבי על תלת- אופן מעיפה כדורים...-חחחחח

moshe butt

New member
ועוד תמונה...חחחחחח ../images/Emo6.gif

תפוזניה בהלם... אויייייייי איזה יפה היא...

yafit17

New member
חחחחחחח

היא באמת נראה ערסית!!! אני חתולה במקצועי
ראסמי אין על חאתול!!!! למרות תפוזינה ממש חמודה!!! ומשה היי עד פיבי!! חתיכת על!
+

Dug E

New member
כמה גועל בחתולה אחת.../images/Emo5.gif

איך אתה מעיז לעלות תמונה של תפוזינה אחרי שנעמה העלתה דוגמנית? אני הייתי מתבייש בה. הלוואי שהדבר הזה ימות..כמו שכבר אמרתי-אפילו לקבור אותה זה יותר מידי יפה בשבילה..שתתאבד ואז לא נמטרך לקבור אותה,פשוט נלך לאיזור תעשיה של בת ים ונגבור אותה בטקס שריפת גוםה מרגש. אני מוכן לקחת בו חלק,מבטיח. זה יופי אמיתי!!!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifלמה פרחות? חחח אני צבעתי לאד

ום שנה שעברה בכל מקרה,זה נשמע קצת התעללותי

Dug E

New member
ממש לא..

הכי מצחיק היה שהיא קישקשה בזנב שהאלומיניום עטף לה תזנב..

little WhiSper

New member
משהו רקוב בממלכת דנמרק.

השבוע שעבר: -שיר השבוע (של היהודים):
-שיר השבוע (כללי):evanescence- before the down - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:המשפוחה המורחבת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא משיר- משהו רקוב בממלכת דנמרק. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לוזכרת. אבל היו - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שבת במושב, זה סוג של הישג -מאכל השבוע: קובנה של סבתא! [תימנים נו] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המלט!
ערב בנות, ושבת במושב
- משהו שהרס את השבוע: כלמיני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מסיבת חנוכה בפנימיה?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב? - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא נפתח, אבל עכשיו כל מיני של 3 doors down - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:... סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
(איתי טיראן)

יו איתי../images/Emo99.gif והמלט בכלל../images/Emo99.gif

הצגה כ"כ טובה ונטע גרטי כזאתי פצפונת ומההמת ואיתי, הו איתי שבמשך כל ההצגה מוציא אנרגיות מטורפות ונותן 1000% מעצמו להצגה, כ"כ מסור. חבל שהוא לא התיישב עליי

little WhiSper

New member
../images/Emo99.gif הוא תותח....

והקטע ההוא היה מצחיק כי חברה שלי התיישבה פתאום בשורה הראשונה רק כדי שהוא ייתיישב עליה אבל הוא ביאס אותה והתיישב 2 כיסאות ממנה... ואיתי באמת תותח, כאילו, אני הייתי בשוק ממנו עם כל האנרגיות [גם שאר השחקנים]... מי ישבו איתכם אחרי ההצגה בסדנא?

לא הלכתי להצגה במסגרת לימודית

להורים יש מנוי לקאמרי אז אני ואמא העברנו ערב בהמלט :] מייגאד ישבתם איתם אחר כך? הקנאהההההההההההה עם מי?

little WhiSper

New member
אה חחחח...

אמממ אני הלכתי עם הבצפר [למרות שגם לאמא יש מנוי אז אני אשכנע אותה ללכת]... ובגלל שזה היה מגמות תאטרון [לא אני] ובבוקר, אז תמיד 2 מהשחקנים יושבים עם הקבוצות, ואיתנו ישבו אמממ מי שמשחק את אחד האנשים מההצגה הפנימית אלון דהן [הוא משחק בשירשלנו], ועוד אחד ששיחק את אחד החברים של המלט הלא נחמדים, השמנצ'יקון הזה [שיחר פעם בזינזנה]. וכשמגמת תאטרון יב' הלכו רק הם אז איתי טיראן ואמיר לאדעתשמשפחה [שיחק את אח של אופליה.]

למעלה