מה שולחים ל
לימים ארוכים בצבא?

  • פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
תודה רבה ../images/Emo13.gif נשמח אם תישארי פה כמובן ../images/Emo39.gif

 
עוגיות צימוקים של אמא שלי....

עוגיות צימוקים 3 כוסות קמח תופח 2-3 ביצים (לפי גודל הביצים) 1 חב' מרגרינה/מחמאה מעט תמצית וניל, 6 כפות סוכר מעורבבות, עם קינמון צימוקים לערבב את כל החומרים, פרט לצימוקים, במעבד מזון. את הצימוקים להוסיף בסוף ולערבב מעט, ליצור כדורים, להניח בתבנית ואח"כ למעוך מעט עם מזלג, כך שהכדורים ימעכו מעט. אופים ב 175 מעלות, בערך 10-15 דקות
 
עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס 1 חבילת מחמאה בטמפ' החדר, 1 כוס סוכר, 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל, 3 כפות חלב/קוניאק/יין 2 וחצי כוסות קמח תופח 1 חב' שוקולד צ'יפס (אני מערבבת לבן וחום) מקציפים מחמאה עם סוכר, מוסיפים ביצים, וניל, חלב ולבסוף את הקמח את פתיתי השוקולד מוסיפים ביד! בעזרת 2 כפיות יוצרים עוגיות ומניחים בתבנית, אופים בערך 10-13 דקות על 175 מעלות
 
עוגיות חמאה

עוגיות חמאה 2 וחצי חבילות חמאה רכה 3 כוסות קמח רגיל (לא תופח) 1 סוכר וניל או כפית תמצית וניל 1/2 כוס אבקת סוכר מעבדים את כל החומרים במעבד מזון, יוצרים עוגיות קטנות אופים בערך 13-15 דקות על חום 175 מעלות
 
רולדה מבצק פריך

רולדה מבצק פריך 1 חבילה (קטנה) קמח תופח 1 חב' מחמאה/מרגרינה קרה 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס מיץ תפוזים מעבדים לבצק במעבד מזון כשהבצק מוכן שמים במקרר לחצי שעה ויותר... מחלקים את הבצק ל 3 או 4 כדורים פותחים עלה מכל כדור ועל כל עלה מורחים: שוקולד/ריבה/ממרח תמרים/חמאת בוטנים וכו'... מקפלים בקצוות ומגלגלים. אופים ב 180 מעלות 30-35 דקות עד שמתקבל צבע זהוב ברגע שמוציאים מהתנור, חותכים לפרוסות עבות ומניחים להתקרר ** ניתן לפזר על העוגיות כשיוצאות מהתנור, אבקת סוכר
 

homets

New member
עוגיות שוקולד צ'יפס ב250 דולר

העוגיות שוקולד צ'יפס הכי טובות בעיני... מעולות ונשמרות מצוין. לקוח מהבלוג המהמם http://www.tals-cooking.com/?p=305 שתי כוסות קווקר שתי כוסות סוכר כפית אבקת אפיה כפית אבקת סודה לשתיה חצי כפית מלח שתי כוסות קמח לבן 200 גר' שוקולד מריר קצוץ כוס וחצי אגוזי מלך קצוצים 2 ביצים 200 גר' חמאה רכה 2 כפיות תמצית וניל איכותית מערבבים את הקוואקר, הסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקמח. מוסיפים שוקולד ואגוזי מלך. מערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את החמאה, הביצים ותמצית הוניל ומערבבים רק עד קבלת תערובת אחידה. יוצרים כדורים ומשטחים אותם קצת על התבנית ואופים ב180 מעלות 12-15 דק'. מוציאם מהתנור ומניחים לצינון על רשת על מנת שהעוגיות לא תמשכנה להיאפות. טעים טעים
נטלי אופים ב180 מעלות
 

homets

New member
טוב, כנראה יש בעיה בתפוז... לא מצליחה להעלות

תמונה למתכון. סורי...
 

homets

New member
עוגיות גרנולה חמוציות ושוקולד לבן

מעולות מעולות! לקוח מהבלוג של מירי http://www.room-4-dessert.com/category/cookies/page/3/ רכיבים: 125 גרם חמאה, רכה 145 גרם סוכר חום בהיר (דמררה) 1 ביצה, טרופה קלות 2 כפיות תמצית וניל 2 כפות חלב 140 גרם קמח 1 כפית אבקת אפיה קורט מלח 200 גרם שיבולת שועל 140 גרם שוקולד לבן, גרוס גס 85 גרם חמוציות מיובשות הכנה: 1. מחממים תנור ל - 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות אפיה בניר אפיה. מקציפים חמאה וסוכר יחד באמצעות וו גיטרה עד לקבלת תערובת בהירה וקרמית. מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל והחלב ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה. 2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ביחד. מוסיפים את שיבולת השועל, השוקולד והחמוציות ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת החומרים היבשים לתערובת הקרמית ומערבבים היטב. 3. מגלגלים כדורים קטנים מהבצק בעזרת הידיים או בעזרת כפיות, משטחים אותם קלות באמצעות מרכז כף היד או באמצעות מזלג מקומח ומניחים בתבנית. 4. אופים כ - 12-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב בהיר (לשים לב, שוקולד לבן נשרף בקלות, מומלץ להפוך את התבניות בתנור פעם אחת במהלך האפיה ולהשגיח השגחה צמודה). משאירים את העוגיות להצטנן בתבנית 5 דקות לפני ההעברה לצינון על גבי רשת
 

homets

New member
מאפינס פטל

המתכון מאתר המאפינס הישראלי רכיבים 1/2 1 כוסות קמח מחיטה מלאה- מחולקים 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס סוכר חום דחוס 2 כפיות אבקת אפיה 1/4 כפית מלח 1 כפית קינמון 1 ביצה מס' 1 100 גרם מרגרינה מומסת 1/2 כוס חלב 1/4 1 כוסות פטל קפוא או טרי 1 כפית קליפת לימון מגוררת הכנה: חמם מראש תנור לחום בינוני. שמן 12 שקעים בתבנית המאפינס. אבק את הפטל ב- 2 כפות קמח, ושים בצד. ערבב בקערה את הקמח הנותר, סוכר, סוכר חום, אבקת אפיה, מלח, קינמון. צור גומה וצוק לתוכה ביצה טרופה, מרגרינה מומסת וחלב. ערבב רק על מנת לשלב בין החומרים. הזהר לא לערבב יתר על המידה! הוסף את הפטל וקליפת הלימון ושלבם בתערובת במהירות. מלא כל שקע 3/4 מנפחו. להכנת הציפוי: ערבב אגוזים קצוצים, סוכר חום, קמח, קינמון וקליפת לימון. הוסף מרגרינה מומסת וערבב עד ליצירת פירורים. פזר את הפירורים מעל המאפינס אפה כ- 20 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי. יש לזה בעיקרון ציפוי לפי האתר, אבל אני חשבתי שזה מיותר ועשיתי בלי ציפוי. טעים. נטלי
 

homets

New member
עוגיות פרח ריבה

מתכון שלי: לבצק: 220גר' קמח לבן 50 גר' שקדים טחונים 100 גר' אבקת סוכר 30 גר' קורנפלור 200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות 2 חלמונים מביצים מספר 2 כפית תמצית וניל איכותית למילוי וציפוי: ריבת פטל אבקת סוכר במעבד מזון מניחים קמח, אבקת סוכר, חמאה, קורנפלור, שקדים טחונים ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים והתמצית וניל ומעבדים רק עד קבלת גוש בצק. משטחים לדיסקית ומניחים בקירור כשעה. מרדדים את הבצק לעובי של כ3 מ"מ וקורצים פרחים. בחלק מהפרחים עושים חור ע"י צנתר קטן. מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ10 דק' עד הזהבה. ממלאים בריבה ומכסים בעוגיה עם חור. מפזרים אבקת סוכר. נטלי
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה על המתכונים נטלי ../images/Emo39.gif

 
עוגיות פסיפס מפירות יבשים

אלו עוגיות נפלאות ומזינות, קלי קלוט להכנה מתאימות מאד גם למשלוח , ניתן לאחסנן בכלי סגור לזמן ממושך (רצוי במקרר) החמרים ======= 2 ביצים 5 כפות סוכר 7 כפות קמח רבע כפית אבקת אפיה 200 גרם צימוקים שחורים 150 גרם אגוזי לוז ושקדים לערבב את כל החמרים לשמן תבנית אינגליש קייק לאפות בחום בינוני כשהעוגה מתקררת לפרוס לפרוסות דקיקות המרקם נראה כמו פסיפס.
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה ../images/Emo13.gif העוגיות נראות מעולות

ובאמת קלי קלות להכין. ינוסו על החייל הפרטי בקרוב
 
עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס מתכון של פירגה שמים בקערה: 2\\1 2 כוסות קמח תופח 2 ביצים שלמות חבילה מרגרינה / חמאה רכה כפית סוכר וניל 3 כוסות שוקולד צ`יפס לבן/מריר- כמובן שאפשר להוריד את הכמות כוס סוכר לבן חצי כוס סוכר חום - אם אין חום אז לשים לבן מניחים הכל בקערה ומערבבים לתערובת אחידה. הבצק צריך להיות נוח ליצור עוגיות. אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף. אם צריך נוזלים, אז להוסיף מעט מים. יוצרים עיגולים אופים במרווחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. לא צריך לשמן את ניר האפיה. 180 מעלות כ-20 דקות תהנו
 
למעלה