מה שלומכם חבר'ה יקרים, בזמן האחרון

יוכי68

New member
מה שלומכם חבר'ה יקרים, בזמן האחרון

אני ממעטת להיכנס אבל כל יום מתעדכנת. מאיוש, אחלה מטעמים את מכינה. דרך אגב אני מנהלת את האתר הבית ספרי שלנו ומי שירצה להיכנס מוזמן...תמצאו שם גם את התמונה שלי (לא מציאה......חחחחח - מטפחת שחורה וחצאית ג'ינס) האתר בחיתוליו ומידי יום אני מעדכנת.

יוכי68

New member
עוגת פרג שוקולד לפי המתכון של פירגה

עוגה קלה וטעימה, מי שלא אוהב פרג יכול להחליף בקוקוס או באגוזים..............תודה לפירגה. העוגה נבקעה קצת מלמעלה אבל דבר זה לא פגם בטעמה הנפלא.

anet5155

New member
תוצרים מהממים

ואווווווו................ כמה שאת אלופה ויצירתית. המשיכי כך ,ותמיד אבל תמיד תענגי אותנו מיצירותיך הנאים והיפים וממעשה ידיך, ממני anet5155

יוכי68

New member
היי אנט, כיף לראות אותך איתנו, אחותך ספרה

לי שאת בשלנית מעולה, מחכה לתוצרייך והרבה תודות על הפרגון.

anet5155

New member
שאלה

שלחתי לך 2 הודעות ולא החזרת לי תשובה כמו כן עניתי לך על שאלותיך. אני מחכה לתשובה ממני :אנט5155

רותי410

New member
יוכי, העוגה נראית לעילא ולעילא!!!

פירגה לא כל כך נכנסת אז אני לא יכולה לבקש ממנה מתכון. אז, אנא ממך, מתכון בבקשה!!! אם אין לך זמן והוא נמצא כאן במקום כלשהו, אל תטרחי, אני אאתר אותו. אני מתה על פרג. אבל לא כשהוא מפוזר בעיסה אלא כשהוא בגוש וממש טועמים אותו!!!

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון עוגת פרג שוקולד/פירגה

כושית בפרג- עסיסית במיוחד – המון המלצות מקור:פירגה לתבנית חד פעמית 30X22 או עגולה קפיצית מס' 24. לשמן את התבנית. המצרכים: כוס קקאו כוס פרג טרי טחון (יש לקנות רק במעדניות ולטחון במקום --שומרים בפריזר עד להכנה) כוס קמח רגיל שקית אבקת אפיה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים רותחים אפשר להוסיף: כף רום\קוניאק\ליקר לציפוי: 2\1 מיכל – עד מיכל שלם של שמנת מתוקה (אפשר פרווה) 100 גרם שוקולד מריר מחולק לקוביות לקישוט: שבבי שוקולד / סוכריות צבעוניות/ קוקוס אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים למעט המים. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים לבלילה אחידה ללא גושים. לפי בחירה מוסיפים כף ליקר/רום/קוניאק. אופים כ 45 דקות בחום 175 מעלות. לציפוי: מחממים שמנת עד לסף רתיחה ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד ומחכים דקה. מערבבים ויוצקים חם, על עוגה חמה. לקרר היטב. לקשט בסוכריות או שוקולד צ'יפס או קוקוס. תהנו

רותי410

New member
../images/Emo51.gif איזו גאונית פירגה!!! זאת

העוגה הכושית שלה רק עם כוס פרג במקום אחת מכוסות הקמח. יצירתית בחסד. מגרדות לי הידיים להכין, אבל אין לי כרגע פרג בבית. נתאזר בסבלנות!!

יוכי68

New member
עוגיות עם טחינה ואגוזים........

אלתור בעקבות בצק פריך שנשאר.......ממלאים בצק פריך באגוזים מעורבבים בטחינה ובסוכר.

יוכי68

New member
עוגה לימונית ממש טעימה........

בסיס של עוגת המייפל - בלי המייפל והאגוזים ובתוספת גרידת לימון ולימון סחוט מעל מיד לאחר הוצאת העוגה שופכים סירופ לימוני מלימון סחוט וחצי כוס סוכר - מבושלים מס' דקות מצומצם.

רותי410

New member
הבצק של עוגת המייפל שלך ממש טעים, ותדעי

לך שהוא שימש אותי כבר לכמה מתכונים. הכנתי אותו עם מיץ תפוזים, ממרח קוקוס מלמעלה ואבקת קקאו, וגם הפרדתי ביצים והקצפתי את החלבונים והוספתי להם קוקוס. הוא ממש מעולה.

יוכי68

New member
רותי, גם אני אוהבת את העוגה הזו

במקור הביאה אותה איילת לבישול לילדים ומאז היא קבועה אצלי.

cial 1

New member
סאחטיין על המג'ווד יוכי ווא סחקה? בדג

זה בא לי באיור אני רוצה דג חריף אז נטו מג'ווד למתה כמובן השום כוסברה. אתקליה וכך נקרא הדג לאחוט בלמג'ווד

רותי410

New member
אם איתרתי אותך נכון אחרי התיאור שלך,

את נראית אחלה. ממש ילדונת. ורואים את שמחת החיים בהבעת פנייך. שמחתי להכיר אותך!! חחחח

יוכי68

New member
רותי, תודה - אני מאמינה שזיהית למרות

שאת לא מכירה אותי פנים מול פנים.

רותי410

New member
את פחות או יותר כמו שתיארתי אותך.

עכשיו אני מכירה אותך פנים מול פנים - יש לי יתרון עלייך. חחחחח

למעלה