יוכי ערב טוב וראש חודש נבורך../images/Emo6.gif המדיאס
או הסלט אין רוטב בסלט כן אבך בטיפטופים והממולאים בתםוח אדמה בטח שלא הכול יהיה מבסיב לירק חסה סלט מה שרוצים זה טארלטים בצורה שונה נכון אגב אחותי הכינה אני לא אבל גם אני יודעת להכין בעלה של אחותי האקס הוא שף מהגדולים במונות הילטון אלברט הפופולריס.. אגב היא עושה אותם גם עם בצק שלי של היין קמח ושמן כמו הסלסילות אין הרבה הבדל..
חנה פ האלופה כאן עם הפשטידות המפוארות../images/Emo3.gif
גמ'ני אקנה פיטריות ואת המתכון יש כאן ממך כמובן הכול יפה וגם פרוסת העוגה המגרה רק כך יש לאכול ממש יופי . חנה פ יום הכי חם לך וקל ועוד לאט לאט טעימות נהרגנו כאן??????? כמובן בקיף שלך .
גם אנחנו מתגעגעים אלייך. אולי תשכנעי גם את הבעלול להצטרף ולתת מתכונים. ממה שנראה ונשמע, גם הוא מבשל בכיף ואוהב את זה. וכמובן שהאוכל נראה מגרה כמו תמיד...
לבשל ולהשתמש בתבלינים שונים, הוא הכין גם קציצות עם תירס ושמיר ויצא ממש טעים. בימי שישי כשהוא לא עובד, אני משאירה דף הוראות עם מתכונים והוא על הבסיס הזה מכין בתוספת הטעם האישי שלו.
יש שני גבירות מתוקות כמובן ויש אחת עם משקפים ומעודנת ויש אחת עם ג'קט הלבן גם מעודנת עם הג'קט הלבן דומה לאחותי הבחורה כמובן הגב' כאן יותר צעירה אבל יש דימיון רב גם שהיא לא מאוד קרובה הרי זו תמונה קוצתית? ויפה להרשים. טוב רק תעדקני אותי עוד קצת בבקשה אני אחפש תמונה של אחותי וארה לך פעם גם אם זה לא על אותה הגב' בתמונה רק להבהיר שיש דימיון טוב וזה מחמם הלב כול מה שאת עוה שם והקבוצה כמובן יופי גם יהיה לנו עוד אתר לראות ומה ללמוד גם בטור ילדה מבוגרת כמוני? ליוכי באהבה חני המשך עשייה טובה לך
וחצאית ג'ינס.......זאת עם הג'קט הלבן זו המנהלת המקסימה שלנו וזו הממושקפת היא יו"ר ועד ההורים - מדהימה. וכתה ד' בנות היא הכיתה הכי הכי שלי. תוכלי לראות תמונה ברורה יותר באתרי כיתה >>ד' בנות יוכי.
הבנתי ילדונת מבורך הבעלול שלך מהכול חומד ומתיקות יש בך אני עוד פעם אבדוק בהגדלה את התמונה אבל צעירונת את יוכילה יש לך את הלוק יפה ועוד הכול מבורך מתנה טובה מבורא עולם תבורכי-יוכילה- אמן אמן גם אני אוהבת אותך עכשיו רותה אוכל שונה קצת כמובן לא מתוק עוד מעת אתן כאן משהו למענך אני אוותר על הכול גם על היצירה ממך יוכי יש הרבה בלי כול עיין הרע השראה ואשראה. זה מאושר ביושר כאן יופי יום טוב אני עוד כאן ומכינה משהו? גם