ואת המטרפה אותי אותנו תמיד. ואני אתן לך משהו להכין בעז"ה רק את זה בשבוע הבא כך יהיה לך באמת משהו? כן לנסות שלי את רק שלך עושה וכך את מטריפה אותי ועכשיו של פריגה מה עושים ואיתך כול העולם מתוקי נו גם חלק מהשיר. אצרף תמונה של עוגה הכי מטריפה אותי כן ואני חושבת גם אחרים ירצו עוגת קיוי זה העונה עם ויטמין -CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC AND I SAT ESAY SEE OR ON טוב כתבתי כן או לא? לתת מתכון עוגת הקיוי לשכנה יש יום הולדת המרכיבים על החשבון. ויש לי גם חלה לחם ביופי הכי מדליק. רוצה לשביל ההלה היא חונית? לב ויש בא עוד ועוד??????????????????????? וביחד ערב טוב עם הדברים שלך תמיד מדליקים אותי את העולם.
את תראי צמה ועוד כמה ברווזים מה למשל רוצה חמצמץ נכון יש לך את זה הגוך אחרי המתוק דושר בזכות את החמוץ או את ההפוף מה את רוצה בישול למשל? אגב גם בחמוצים הכוונה כבישה אני גם שם. אשלך עכשיו גם עוגה? וראי יש למתה עוגה שאני מכינה לשכנה הכול ממני יש לה יום הולדת מחר והם תמיד מריכים משהו? מאצלי אז גם מבקשים ותמיד אני מפסידה כי הם לא עושים דבר נדה? לגבי מתכון של החלה זה כמו כול חלה מתוקוה על תוסבת של בצק קצת קשה וביצה אני אתן הכול יש כאן עוגה עולה של שוקולד ליום חג היא שם ורדי למתה ראי את עוגת הקיווי שאני מכינה. משהו. הכול ישלי . השבוע גם אכין משהו ביתי? ערב טוב לך מתוקה בקשי מהו? הדבר החמוץ ועוד שיגעת אותי מחדש גם עם הדברים שלך אין עליך בלי עין הרע הכלה שלי רואה ומברכת אותך אני אומרת לה שהכול מתחלק אצך גם במשפחה וגם למי שצריך.. הכול מבורך אצלך תמיד כך יהיה אמן אני כאן גם עוד קצת. ומחר בעז"ה אתן מתכונים או יותר מאור אגב חזרתי לשיגרה של נורמל לישון מוגדם. המשך ערב רב לך כאן ובבית קבלי עוגת שוקולד גם לעשות אותה עם שינוי או אותו הדבר...
ראי העוגה כאן היא מאוד זול הכול צחוק הדבר של השקעה קטנה וכמובן לתת את היד למתכון בזמן הנכון וברגע המתוק כאן עוגה לשכנה היא מכרה לי מצלמה ואני מכינה לה עוד עוה ואז יש הנחה על המצלה? היא לא רוצה לכחת ממני כי היא יודעת שהבן שלי גם קנה לי מצלמה. אבל הכול בתום לב הסיסיס של העוגה כמו לכול עוגה בסיסית שוקלד נכון עם קצת שבבי שוקולד וקרם למעלה מרוח כמו המחיר לעוגה? ויש כמה תותים ומעת פצפוצי שוקולד כנו שאת מוסיפה למפאן אגב אני לא אוהבה שום עוגיות או מפאן בפצפוצי שוקולד עוגת שוקולד זה שוקולד כך הראש שלי הדפוק . אני עבדתי כעוזרת לבורנטית במפעל של שוקולד ומשם יש לי טראומה על השוקולד ולפני זה אני ההייתי אחד המשועבדות לשוקולד אחד מהסיפורים שלי מי ידיד מי חבר מה את רוצה חני פרח לא שוקולד וכך הכול בחיים כן משתנה עוד סיפור קטן מצחיק וגם רוצה שתצחקי מתוקה אני סבלתי הרבה מהשקדים תמיד מחפשים איך ליפול? נו אז במפעל השוקולד הרבה פועל על הקירטר וזה המכה לשקדים? טוב אני נופלת חולה חופש מחלה בבית מי בא אלי לבקר קושי תכנאי כי הוא היה חי עם מרוקאית הוא בא לבקר וגם לבקש ממני להכין להם?קוסוקס אחרי שארגיש טוב כמובן? אבל המצחיק והמרגיז שהיה ביד שלו חפיה של שוקולד וגם לא בסדר וגם הכי זולה למה אני אומרת זולה אם אני לא רוצה אותה אז מה עושים נותנים לאחר כמחווה? אבל לא זו חפיסה של סתם של היום? זה 7 שקלים אז לפני עשור היה הרבה פחות למה כעסתי ומחקתי אני במפעל הזה מה אני עוד צריכה ממנו דייייייייייייייייייייייליייאז אותה חפיסה נותרה לה בודדה ללא בקשות? טוב משתפים גם אחרים פה אני אתן מסודר את המתכון אבל כואב לי על העוגה של הקיווי למתה היא העוגה יום טוב לך לכולם כאן
את המתכון שלך, לומדים ממנו ומקבלים השראה וזה מה שיפה בלהביא מתכונים ותמונות וכל אחד יקח את זה לאן שחשקה נפשו. ראיתי את התמונה של עוגת הקיוי - קצת קשה לראות היכן הקיוי כי התמונה קטנה יחסית - יש לך אפשרות להגדיל אותה?
ואני לשכנה הכנתי הכול רק לקרם היום אני אצלם לפני שהיא תתנפלת על העוגה? אם זו תמונה שאני לכחתי עם המתקון אתמול רציתי להכין הכול אבל אצלי זה איתי גם בגלל הבעיה שלי וגם מטבעי אני איטית קצת אבל אני מתגברת על הכאב ברגל ואני נחה וממשיכה עוגת השוקלד נמסר כמובן עוגת הקיווי ממש טובה היא משהו לא מהעולם הזה אני אתן גם המתכון אל דאגה וגם אצלם את שלי. השכנה רוצה אחתלאורחים מרחוק ואחת שקילה לילדים טוב לא לדאוג לגבי הקיווי יש בה קצת עבודה אבל לא הרבה מוצרים? טוב חומד אני אתפנה ואצן עוד היום מתכונים והעחצ צילונים ויש לי להגיד לך קרן מעורב עם שקולד חם תמיד יום אחרי או כמה שעות טובות הוא הופך לכול מטרה גדולה נכון. כך.
אני אתן כמה תמונות וגם המתכוניים כמובן למי שרוצה לאמץ קצת שונה אבל מהמוכרים תמיד יש מקום לשנות לך יוכי וכמובן לכול החברות שלי כאן באהבה שקעתי באוכל וזה גם למען אחותי אורחת מדרום אפריקה והיא הכינה גם יחד יש רק בדר אחד שאני אלמד אותו טוב ממנה באהבה לכם השם מרים אחות של חני האופה הקטנה של המשפחה אכן כן אני הכי צעירה בן הבנות אימי בת 15 נולדה לה בת הבחורה סולונג' כן שם יפה והיא גם משהו בענף המטבח אבל הכי היא תופרת גדולה. טוב לתמונות
למתכון 14 תפוחי אדמה דזירה אם רוצים גדולים 400 גרם בשר תחון הודו או בקר לא שומני 1 ביצה חופן פטרוסילה חצי כוס תחון. 2 שני שום מלח פלפל לבן -1/2 כפית גם חווייג' או פלפל אנגלי 1בצל גדול קצוץ עדיף בפומפיה דק. 1תפוח אדמה מבושל מעוך 2 כפות שמן לתעורת שמן לטיגון או למי שיש תבנית של המפאן יש לשמן וחלמם אותה טוב.? זה דומה מעט לקיש? אופן ההכנה מערבבים את כול המרכיבים למאת שמן הטיגון? כך מקלפים את התפוח אדמה עד ליופי של קבלת צורה אחידה של העיגול ומוציאים את הליבה של תפוח אדמה. מחמים שמן לא עמוק מטגנים על כול הצדדים את התפוחי אדמה רק טיגון עדין מסירים ממלים בתעורת מי שמפחד יש פטנט והוא להקציף ביצה אחת ולהבריש מלמעלה לפני שמכניסים לתנור דגש לא חייב טוב התנור חומם מראש ל-200 מעלות חום לתת לזה רק 25 דקות להוצי להגיש על חסה מה שרוצים תמיש הירק מרשים וגם נאכל כאן השדרול תבנית המפאן זה במקום לטגן את התפוח אדמה? טוב יש לכול השקעים של התבנית מפאן להוסיף בצורה של יוקים מעט שמן לא לפחד כמו כפית ולמרוח גם ואז הפפנט להכניס את התבוח אדמה ולתנור שחומם ל-14 דקות כך יש לנו את התפוח מוכן פשוט להוסיף בעדינות את כול המרכיב כאן כן חייב הרשה של הביצה כך הכול מתחק לו. בתאבון
לא קשה למתכון החומרים הדרושים לבצק 8 כוסות קמח לבן מנופה 8 כפות שמן+ 2 כפות מרגרנה מומסת 2 כפות חומץ של תפוח עץ 1/2 כפית מלח ועוד קורט 2 כוסות מים חמים לא רותחים. ולמרכיב 2 ביצים קשות קצוצות 2 כפות פטרוסילה קצוץ 500 גרם בשר תכון מה שאתם אוהבים 4 כפות בצל ירוק קצוץ 1/2 כוס של זיתים ירוקים גם לקצוץ מי שאוב יוסיף גם שחורים מהיבשים במלח 4 כפות שמן כף פפרקה חריף או מתוק 1 פלפל צ'ילי אני מצהירה זה פלפל מעט מאוד חריף ונון יותר טעם. לא לפחד +1 ביצה להברשה ו100 גרם סומסום לא קלוי. אופן ההכנה מכינים את הבצק-- את כול המרכיב שלו בקערה לבצק אחיד נוח. -מניחים בצד או על שתח מקומח מכינים את התערובת במחבת מי שוצה בשר קודם כך לא יהיו מים ואז להוסיף מיד את המן ואת שאר המרכיבים לחצי טיגון לא צריך הרבה זמן יש עוד לאפות זאת? מחלקים את הבצק תמיד 3 חלקים כך נוח לרדד טוב להכין את העיגולים כמו גודל של תחתית כוס רחבה כמובן. ולהכין עדיף את כול החתיכות כך הולך יותר קל עם כף אוספים מהמרכיב של התערובת ולמלות כול עיגול מסביב מהדקים עם מזלג או עם הגלגל חיתוך וגם לתת צורה יש לחמם תנור לכרוך בתבנית למרוח את הביצה התרופה לפזר מעט סומסום עוד פטנט ידוע טיפה של מים בביצה להברשה כך גם סוגר וגם גם?