מה תגידו על הפטנט החדש?

אנימו

New member
מה תגידו על הפטנט החדש?

שינת לילה מה שלא ברור לי האם שנת צהריים נחשבת?
הולכת לנסות. נשקלת לפני ואחרי....אודיעכם תוצאות במהלך אחה"צ....

ע ו מ ר 4

New member
אנימו....

בלילה שעבר ישנתי כמעט 12 שעות..... אבל אז הפסדתי אותכם..... מה עדיף? להיות רזה? או להיות בפורום?

אנימו

New member
עומר-../images/Emo6.gif נחליט שנלך לישון כולנו באו

באותה השעה - לתרועת חצוצרה....ונתעורר ביחד... עם קריאת התרנגול. ואז איש לא יפסיד רעהו וגם נרזה. ככה יהיו לנו 2 צפורים ביד.

shkedud

New member
לפי המשקל שלי, הייתי אמורה לישון

המוון, אבל האמת שאני לא מחזיקה יותר מ- 5-6 שעות בלילה ועוד אחת בצהריים. אבל היום ישנתי כמה שעות טובות, והגב מה זה השתפר. אפשר להציע לYNET - שינה כפתרון לכאבי גב? עומר - תמיד כשיש לנו משהו אחד, אנחנו מפסידים משהו אחר - חוק עולם ומה שלום הנסיך שלך? אנימו, מה שלומך היום? חושבת עלייך

ע ו מ ר 4

New member
שקדודה.....

קיימים חוקי עולם שלא מסכימה עימם.ככה אני.... בקושי הסתדרתי עם חוקים קיבוציים. הנסיך מיתפנק.............יום שישי....איי סיישל.ובynetכתוב שזה גן עדן של איים טרופיים בו יתגשמוכל חלומותכים...בעלי חיים נדירים... אוהבת שחושבים עלי. תגידי שקדוד...בתמונה זה דלעת?

ע ו מ ר 4

New member
טוב...טוב...שקדוד...

קשיים בהבנת הנקרא. חשבתי שאת חושבת עלי......... מבשלת תירסים...... שולחת לכם....

shkedud

New member
חושבת עלייך המוווווון עומר, אולי

אצלי הקשיים בהבנת הנקרא?

shkedud

New member
אני???? קראת לך דלעת???../images/Emo6.gif

מתי? איפה? איך? אגב - אצל האמריקנים דלעת היא כינוי חיבה. וחוצמזה, אל תתרגשי שאני לא זוכרת. אצלי הזיכרון - פסה. מה שטוב בזיכרון דפוק, זה שכל דבר נראה חדש... לא משעמם אף פם

shkedud

New member
התעוררתי כמו חדש. לכבוד האירוע

הזה, ולכבוד חווהל'ה מקדישה לכם: אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים את העולם אם מתגלגל הגל מצחוק עד השמים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם? כדאי, כדאי ללמוד מן הפרחים לא לקמץ בחיוכים והעולם, תראו, יהיה פתאום כה טוב כדאי לצחוק ולחייך נסו רק פעם כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב. צריך קצת לחייך, מותר לכעוס אך בזהירות לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר אפשר לחלום ולקוות נסו רק פעם אפשר לצחוק ללא סיבה, אפשר גם לשיר. אדם הולך בעיר, והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק. ושוב נושקת שמש את העיר המאוהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך כל כך חשוב.

שקדודית../images/Emo45.gif אויף מיר געזאגט../images/Emo9.gif אבל

אין דבר, עדיין נורמלטיבי

shkedud

New member
ואל תשכחי דולצי - העיקר זה האופי,

השאר זה רק האריזה
וחוץ מזה זאת הירושה הגנטית השווה היחידה שקיבלתי

ע ו מ ר 4

New member
אם ככה אז מוכנה להתאמץ

ולרזות. בתנאי.....שמותר לאכול גלידה לפני השינה.

odo13z

New member
איזו גלידה מפתה. הבעיה ש......../images/Emo4.gif

אסור לי לפתוח ת'פה. על כל גרם שאני אוכל אני משמין קילוגרם. לפעמים אני אומר לבנות במשרד שיפסיקו לאכול כי....אני משמין מזה. בקיצור אני שובר את כל חוקי הפיסיקה. אצלי י ש יש מאין.

למעלה