מה תגידו על הפטנט החדש?

נכנסתי להגיד שלום ולא ידעתי לאיזה

שירשור להדביק את עצמי, אני מקווה שזה בסדר ולא, שאלוהים יסלח לי. ראשית כל, נהדר אנימו לראותך חוזרת לאט למסלול, ואת שוב איתנו, הרי צריך להמשיך, למרות הכל. לשקדוד ולכל המתלוננות על כאבי גב, זכרו שמזג האויר משפיע וגם התעודת זהות יש לה מה להגיד, לכן אנחנו צריכים לטפל גם בגופינו, ולעשות טיפולים, ז"א, ללכת לבעלי מקצוע מחוץ לקופת חולים, לרפואה האנטרנטיבית, שיש במרפאות מחוץ, או פרטי,נכון שזה עולה כסף, אבל לפי דעתי, שווה כל פרוטה, כמו לעשות מסז' או כמו אנימו פיזיוטרפיה, כל אחד לפי התצרוכת שלו, כי זה נותן איכות חיים. אני עושה כל כמה שבועות טיפול מונע, טיפול מקיף, ששיך לרפואה הסינית, שאני מאוד מאמינה בה.
 
זה בגלל שאתם רזים מדי, אז יש לכם

כאבי גב
 
תבר'ה, קחו ממני טיפ,

ומחר אחרי השקילה תספרו. בבוקר, לפני שאני קם מהמיטה, אני מושך אלי לחזה (הקטן
) רגל אחת בתנועה איטית, כך שש פעמים. אח"כ הרגל השניה, אותו הדבר. אח"כ מקפל רגליים ומטה את שתיהן לאט לאט ימינה ואח"כ שמאלה - מקסימום שאפשר. וכך שש פעמים לכל צד. ואז נוטה לאט לכיוון היציאה מהמיטה (אצלי זה בצד ימין), ומתרומם לאט. ועכשיו שאני מצ'וטט איתכם, הנחתי בחלקו התחתון של הגב בקבוק מים חמים - גם תומך את הגב התחתון וגם מחמם את המקום. מה לעשות, אילו הלכנו על ארבע לא היינו סובלים מכאבי גב, אבל אלוהים ברא את אדם וחוה (זוכרים, מי קדם למי?
) ללכת על שתיים.
 

bimbo.

New member
אני בכלל לא מבינה את השאלה:../images/Emo2.gif

ברור שעדיף להכנס לפורום על חשבון המשקל....
אתן רוצות להיראות ככה
 

maxima

New member
ערב טוב כולם .....תסלחו לי ...../images/Emo13.gif

שלא אנסה אפילו לקרוא את השרשורים של כל היום קראתי רק את הכותרת של השרשור הזה ועכשיו אני מבינה למה אני אל מצליחה לרדת במשקל...חבל לי לבזבז את הזמן בשינה...
 

אנימו

New member
התעוררתי!אמנם כבר לפני שעתיים אבל

ממשיכה לארח ולכן קרה לי פנצ'ר - שכחתי להשקל אחרי הקימה
עכשיו נזכרתי אבל בינתיים הכנסתי לפי דוגמית של עוגת...קצפת. וגם התלבשתי כמו דובי ולא בא לי עכשיו להתפשט....בקיצור - תאלצו להתאפק עד הבוקר ומקוה לא לפשל אז. ובכלל על פי נסיון - ברור שבבוקר שוקלים פחות מאשר בערב. וחוזרים לעובדה שמרזים - אם סוגרים את הפה!
 

maxima

New member
אנימו...מזה הפישול הזה.??..

לא בסדר אנחנו מצפים במתח לתוצאות ובסוף את מפשלת.
... שיהיה לך לבריאות עם דוגמיות העוגה...
 

ע ו מ ר 4

New member
לא מיכה...

בשמונה כיבוי אורות.... הערב נפסיק לדבר כבר בשעה מוקדמת. כמובן שרק מי שמעונין להיות יפה ורזה....או יפה ורזה.
 
אולי נדחה למחר עומר?

ביצוע: אילן ואילנית מילים: עמוס אטינגר לחן: נורית הירש כבר אחרי חצות, עוד לא כיבו את הירח. כי לפני כיבוי אורות אורות של כוכבים, נותנים עוד רגע קט לאוהבים. מחר יהיה זה יום חדש ומה אפשר מיום חדש כבר לצפות? אז תן לנו עוד רגע, רק עוד רגע אף על פי שכבר אחרי חצות.
 

ע ו מ ר 4

New member
מיכה.....

לא כולם וכולן חייבים בזה..... כתבתי..רק מי שבאמת רוצה להיות רזה. לי יש בעייה.רוצה את שני הדברים.
 

הענאלע

New member
לדעתי הרוב זה גנטיקה, השאר

זה אורח חיים: הרגלי אכילה, שינה, פעילות גופנית וכו'. ישנה 6-7 שעות בלילה ולפעמים פחות, לא עושה פעילות גופנית ( הפעם האחרונה שהתעמלתי זה היה בתיכון...אני עצלנית בעניין... ) ולא מתגאה בזה. לפי התיאוריה הנ"ל המשקל שלי היה צריך להראות אחר לגמרי.
 

shkedud

New member
ואפרופו השמנות וכו' קיבלתי משהו

נחמד לאללה מאחותי במייל, והריהו לפניכם: בראשית בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ, והארץ היתה מכוסה ברוקולי, כרובית ותרד, וירקות ירוקים, צהובים וכתומים מכל הסוגים, ואדם וחווה חיו חיים ארוכים ובריאים. ויברא השטן את גלידת בן וג'רי, ואת בייגל נאש. ויאמר השטן לאדם: אתה רוצה גבינת שמנת עם זה? ויאמר לו אדם: כן! ותאמר חוה: אני גם רוצה. עם חמוצים. ויעלו השניים 3 קילו כל אחד. ויברא אלוהים יוגורט מלא בריאות כדי שהאשה תוכל לשמור על הגיזרה שאדם כל כך אהב. ויברא השטן את הקמח הלבן מחיטה, וסוכר לבן מקנים, ויערבב אותם. ותעבור חוות ממידה 36 למידה 44. ויאמר אלוהים: מהסלט הירוק שבגני תאכלו לתיאבון. ויאמר השטן: ותוסיפו לו רוטב גבינה כחולה עם לחם שום בצד. ויפתחו אדם וחווה את חגורותיהם בעקבות הסעודה. ויאמר אלוהים: שלחתי לכם ירקות בריאים ללב, שמן זית כתית טהור! ויפרוש השטן על השולחן קבב כבש, שווארמה בפיתה ועוף מטוגן בציפוי פריך לאכול ככל יכולתך. ויעלה הכולסטרול של אדם וחווה השמיימה בסערה. ויברא אלוהים את תפוח האדמה, דל שומן באופן טבעי וגדוש אשלגן ורכיבים מזינים. ויקלף השטן את תפוח האדמה ויגזור אותו רצועות רצועות ויטגן אותו בשמן עמוק מן החי ויקרא לו "צ'יפס", ויוסף השטן ויתבל אותו במלח בלי חשבון. ויוסף האדם ויעלה עוד במשקל. ויצמחו לחווה חצ'קונים. ואלוהים ברא את נעלי הריצה, ויתן לילדיו, למען ישרפו את עודף המשקל. ויתן השטן לאדם וחוה טלויזיה בכבלים עם שלט רחוק, למען לא יסבול האדם בהחלפת הערוצים. ויצחקו ויבכו אדם וחווה אל מול האור המהבהב, ויחלו ללבוש טרינינגים רפויים עם גומי במותניים. ויתן אלוהים לאדם וחווה בשר רזה, ומוצרים דיאט, ונקניקים לייט, למען יצרכו פחות קלוריות. ויברא השטן את מקדונלדס, ואת הצ'יזבורגר הכפול בחמישה שקלים. ויאמר השטן לאדם: אתה רוצה גם צ'יפס? ויאמר לו: כן! ותגדיל לי! ויחטפו אדם וחווה התקף לב. ויאנח אלוהים, ויברא את ניתוח המעקפים המשולש. ויגחך השטן בקרבו, ויברא את... משרד האוצר וקופות החולים.
 

ע ו מ ר 4

New member
שקדוד....ובעניני רזון ושוקולד....

הציצי באימייל. בועז..אם גם אתה בעניני שינה והרזייה..אז גם לך מחכה מכתב...וגם לך פלומה. והעיקר שנהיה יפים למפגש שלנו. קר כאן....מאז אחר הצהריים יש ריח של גשם....וכלום לא קורה.
 

ע ו מ ר 4

New member
לחצתם על התמונה?

תמיד מבקשת...כי זה יפה כלכך. ואודו תרגע....ואל תשאל שאלות בקשר לתזוזה...
 

shkedud

New member
הייתי במוזיאון הקשוקולד בברצלונה, ו

הנה דון קישוט שהוזכר כאן היום (או אתמול?)
 
למעלה