מה תגידו על הפטנט החדש?

shkedud

New member
אנימו, ההודעה על המחצצר היא בתשובה

לשאלתך. לא יודעת איך ברחה

אנימו

New member
שקדוד- מכיוון שביל הוא בן-בית אצלנו

האם אפשר להזמין אותו עם הסקספון על תקן מחצצר? אולי יסכים לעבור באופן אישי מבית לבית....נו, זו תהיה חגיגה...כבר לא צריך לישון כדי לרזות, רק מההתרגשות אני נכנסת לדיאטה ומרזה.

ע ו מ ר 4

New member
שקד......

הכל טוב? הוא עם אשתו כאן.אל תסמכי על זה שיסכספן(יש מילה כזו?)..... מתחת לחלון. אבל את יודעת מה? תזמיני אותו.בטח יאהב לראות ככה מקרוב איך חיים הקיבוצניקים. קחי אותו לרפת...ללול...לחדר האוכל....

shkedud

New member
עומר יקרה, א. מותר לי להמציא

מילים. ב. נראה לך שאקח את העדינפש הזה לרפת ולול? חדראוכל כבר מזמן אין. נמצא לנו כבר מקום...

עדיף להיות בפורום ולהתלבש בהתאם

לקובץ המצורף

ע ו מ ר 4

New member
דולצינה....

אם אצטרך להתלבש בהתאם לקובץ המצורף.......? דולצינה!!! אין קובץ..... מה ללבוש?

p a l o m a

New member
למכורי קפה טסטרסצ'ויס הקשיבו הקשיבו

הנחות בהיפנרנטו בקוסמוס ובכל סניפיהם... לא פרסומת אין לי עמלות.. פשוט נהניתי ואני רוצה שגם אתם תהנו... כי אתם מהזה נחמדים...

בת אל 7

New member
היי פלומה../images/Emo8.gifאת שולחת אותנו לקנות

קפה?? תזמינו אותנו לשתות קפה

ע ו מ ר 4

New member
כאן.....כבר כמעט חורף...

יש ריח של גשם באויר. אוהבת. וגם לי יש שאלה..... שאלה קטנטנה:..תגידו...תגדנה אולי...אם מישהו היה פונה ואומר לכן..."את כלכך יפה... איך הייתן מגיבו, "היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך אך בכאב עצום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב, היא והשושנים. ........ כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מיתבייש לתת."

זה כבר שלב ב', שלב א' היה מול המסך

רגע, אני מנסה להעתיק אותו ממך לכאן, אי אפשר, תמונות של JPG מקבלות אוטומטית במחשב שלי JPEG והתפוז לא מקבל אותן, אבל תסתכלי אצלך ב- 14.53, רעיון נחמד עם
והערב שלנו מסודר

ע ו מ ר 4

New member
דולצינה.....

כתבתם אתמול משהוא על אני...ואיך ומתי לא להגיד אני. אבל אני...איני כזו...אבל אני אני איני כזו(כמו זו שבתמונה) ליד המחשב...בדרך כלל

ע ו מ ר 4

New member
ד'ולצינה......אנימו כבר ישנה..

ומרזה. אנחנו כאן. צריך לספור רק כבשים....מקסימום...טלאים. שינה טובה. אבל..... מה תעשי בלילה אם תשני כעת?

shkedud

New member
אפשר לספור פרחים, כוכבים, גרגרי

חול - זה אפ פם לא נגמר...

למעלה