מה
היכן
מתי
גמר סדרת הסתיו

MaD PenGuiN

New member
אה!

זה טלפון, והוא מנותק. הציפיה היא לטלפון שלא יגיע, בגלל זה אומרים "טיפות גשם נוקשות על עדן החלון" זה הניחוש שלי P:

../images/Emo35.gif שאלה מספר 2

הפעם השחקנים ענו נכון, והשוו את התוצאה ל-1:1. בארץ אחת במזרח ארגן השליט התחרות: מי יצליח לטפס לראש המגדל הגבוה. הקהל רטן, שזוהי משימה קשה מדי, מסוכנת מאוד ובלתי ניתנת לביצוע. ואכן, רוב המשתתפים ויתרו על הניסיון לטפס עד הסוף, וחלקם ניסו אבל נפלו והתרסקו. רק אדם אחד העפיל עד הסוף בהצלחה! מי ייחד את האיש הזה מכל האנשים?

gadieid

New member
נסיון

הוא היה שומר המגדל והיה לו את המפתח ולכן יכל לטפס מבפנים.

../images/Emo41.gif תיקון טעות הקלדה ../images/Emo26.gif

מה ייחד את האיש הזה (שהצליח לטפס למעלה) משאר האנשים?

djdror

New member
רעיון - כנראה לא נכון

הייתה לו סבלנות. הוא חיכה לחורף, היה הרבה שלג, קצה המגדל מעולם לא היה קרוב כל כך.

djdror

New member
שמח להיות כאן - תודה

האמת היא שמפעם לפעם אני מבקר, מציץ וממשיך הלאה. השבוע ראיתי את ההודעה על התוכנית שהיתה אתמול, והחלטתי שהגיע הזמן לראות במה מדובר. כמה חבל שאין תרגום. באמת חגיגת טלויזיה. כפי שאתם רואים דרך אגב מהתשובות שלי, כלום לא הבנתי, אבל עדיין היה כיף לראות. והקפטנית של הקבוצה - מה זה חמודה, במיוחד בדקה שצריך לחשוב, כשהיא נראית מרוכזת כל כך ומשפריצה רעיונות בקצב מסחרר. שאר המתחרים נראו מה זה חנאנות, חבל על הזמן. אני במקומך טלמון, קונה את הזכויות על השידור בישראל, או לחילופין את נוסחת התוכנית, ומציע אותה לאברי גלעד, נראה לי שיש פוטנציאל אדיר לתוכנית שכזאת.

../images/Emo6.gif "זכויות" זה לא התחום שלי

והמשחק משודר בארץ, כפי שאנו רואים, בערוץ מרוסיה. המשחק מוכר מאוד בארץ, ויש עשרות מועדונים (בארץ!) ותחרויות (כולל בינלאומיות), לפחות בשפה הרוסית. אני מתאר לעצמי, שכיום "הזכויות" אכן מחולקות בין חברות שונות.

ראית איך היא

בקושי התאפקה שלא לבכות אחרי ההפסד? אגב, הזמרת שהופיעה פעמיים היא אַלסוּ, שהופיעה בזמנו באינטרויזיון וזכתה במקום שני, אחרי שקו הטלפון הלטבי להצבעה עבור רוסיה "התקלקל במקרה". לעניות דעתי, בשנים הקודמות היא היתה יותר מרשימה. רוב הצופים שעמדו מסביב הם שחקנים ותיקים, ה"אריות" של המועדון.

djdror

New member
לצערי לא ראיתי עד הסוף

קשה לראות את כל התוכנית כולל פרסומות כשלא מבינים כלום מהנאמר. כל כך רציתי שמישהו יתרגם לי בלייב מה קורה שם בדיוק. אני עזבתי כשהתוצאה היתה שלוש שתיים, והבטחתי לעצמי לבדוק היום כאן, מה קרה שם. והנה אני כאן.

אכן הפרסומות מעצבנות.

במקור, בשידורים לארץ הפרסומות היו ישראליות, למוצרים וחברות ישראליים, ברוסית. אחרי התקבל בארץ איסור לפרסום פרסומות בערוצים מרוסיה, והיה אפשר "ליהנות" מהפרסומות השפה האוקראינית, שאמנם דומה לרוסית, אבל רק דומה. עכשיו רוב הפרסומות שאנו רואים בארץ בשידורים מרוסיה הן פרסומות גרמניות בשפה הרוסית. אפילו מציעים לנו (כלומר לגרמנים דוברי הרוסית) להתיישב בפרגואי, מעניין בתור מי, ושלוש חברות טלפון גרמניות שונות מבטיחות את המחירים הזולים ביותר לשיחות עם רוסיה, אוקראינה וקזחסטן. אני מזכיר, שבקזחסטן היתה האוכלוסיה הגרמנית הגדולה ביותר לפני העלייה הגדולה של שנות ה-90, כי בזמנו סטלין הגלה אותם לשם, וכנראה רבים עדין נשארו.

m a t a n 9 2

New member
נסיון

אולי זרועותיו היו ארוכות מספיק להקיף את החלק העליון של המגדל?

למעלה