מה?

קפת

New member
אמשך קפת*

*קוראת פרקי תהילים. אני לא. איננית קפת. אומרים שאני אינני אני. אה?

נינטייב

New member
ביטויים שנשכחו

1. אייזן-בטון 2. ישראבלוף (אם כי זכה לתחייה מסויימת לאחרונה) 3. "המפתחות בפנים" 4. "חפש/י אותי בסיבוב" 5. אם...אז אני קוגלאגר.. והערה ל"אכל אותה", ברצינות. אכל את הדיסה שהוא בישל...בעצם עוד ביטוי.

יס באך

New member
בעניני הלשון של דיסו

אכל אותה- היא פרפרזה לסדרת האידיומים הללו [אני מצטט מהזכרון ולא מספר הניבים שאיבדתי לצערי]: מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת ; כמו שתציע את מיטתך ; מי שישן עם כלבים שלא יתפלא שיקום עם פשפשים ; המגדל נחש .. וגו'

קפת

New member
מה?

למה הפסקת בחלק הכי מותח? מה קורה למי שמגדלת נחש...? אוף!

יס באך

New member
רקפת בוקובזה

מייד, אבל מייד ללכת לחדר האמבטיה ולשטוף הפה טוב טוב בסבון!

מה הבעיה?

נשאל את צ'יצ'ולינה. אגב, היתה על הגברת כתבה ב-FHM (מהדורת ארץ מולדתה) לפני שנתיים. היא בגילו של באך, give or take, ונראית טוב מתמיד, תודה שהתעניינתם. אני מאמין שהנחש כבר לא נראה מי-יודע-מה.

קפת

New member
דיסו

עם ארבע שכבות של שפכטל לקיר כל אחד/ת י/תראה טוב.

קפת

New member
בוגו

עם התאורה הנכונה, אפילו קיר לא ניראה כאילו יש עליו שפכטל קיר. האפידרמיס שלה פקאקט, אפילו רונית רפאל לא תעזור.

צפיתי בדיוק תגובה כזאת

המעניין הוא, שהשפכטל נראה טוב יותר מהמקור לפני 20 שנה, וזה כשלעצו הישג לא רע. כל הכבוד למשפץ.

מה קרה לאפידרמיס שלך, כפרה?

כל תאורן הכי אהבל יודע שאם הוא יאיר, אפילו את ירדנה ארזי, מהפרונט - לא יראו את הקמטים ולא את הפאדיחות של רונית רפאל. הכי חשוב זה לא לחייך יותר מדי ולא לשתות מקשית. אבל, אף שקוצר לא יוחזר. ואם צ'יצ'ו עושה את זה לדיסו, אז שיבושם להם. ואני, מה יש לי בכלל עם כל הכירוגיה הזאת?

זה פטיש זה?

זה לומיק, זה פטיש אויר, זאת מקדחה רוטטת, זה מפתח שבדי עם אחריות לכל החיים.

קפת

New member
פטיש, בוגו, מפטישיזם, כזה?

יענו סגידה, הערצה, פולחן? דה?

קפת

New member
בטח שלא

כי אנלא מבינה מה כתבת שם. אנלא יכולה לעשות לך דברים שאני לא יודעת איך להגות אותם. את באה לאיקאה, עוד שעה, נניח, אחורי שאני אגמור להשתגל במוח פה עם כמה עניינים פעוטים ולא ממש חשובים?

למעלה