מה?

צ'יצ'ו לא עושה לי כלום

מכיון שניערתי אותה מהאבק והנפטלין, ציינתי גם שהיא נראית מעולה לגילה (52). תודו. ניתן להתווכח על לגיטימיות של פלסטיקה, אבל היכן נמתח את הגבול? כן להרמת עפעפיים אך לא לשיפוץ אף? כן להרמת שדיים אך לא לסיליקון? ומה עם כל יתר העזרים היומיומיים שכבר הפכו לנכסי צאן ברזל אצל נשים (בעיקר): איפור, קונסילר, צביעת שיער, חזיית פוש-אפ, נעלי עקב...

יס באך

New member
דיסו, אתה רחוק מהמטרוסקסואל

כרחוק מדבר גובי מהים התיכון. אבל לפני זה, אתה בטוח שהגברת בתמונה הזו היא בת 52? [יותר חטיארה ממני, צ'יצ'ו, ותמיד עוררה בי תחושת קבס ומיאוס, במיוחד הקטע הפרוורטי עם הנחש, פיכס, להזדיין עם חיות? מסכנות החיות, לא מספיק אנחנו אוכלים אותן, משתמשים בהן לניסויים, מכים, מתעללים, אז גם לזיין אותן? פיכס!] נחזור למטרוסקסואל: למשל, גיליתי לאחרונה שגברים רבים בני גילי צובעים את שיערם לשחור, בלונד ואף לצבעים אחרים. גיליתי שלא רק אנוכי משתמש בשלל משחות - אלא גברים רבים בני גילי מתעסקים בפניהם ובעור הפנים, גיליתי שגברים רבים מרימים עפעפיים, שואבים שומן, מותחים עור פנים מקצרים אף, מגדילים זין, וזה ללא קשר לנכסי צאן ברזל כמו: אפטירשייב, דיאודורנט, בשמים, וחלק מתקדם במיוחד :איפור, קונסילר, תחתוני פושאפ, נעלי עקב וכו'

אני עוד יכול להרשות לעצמי

לא לצבוע שומן או לשאוב שיער מפאת גילי הרך (הכל יחסי). ולמרות שיש לי תריסר שערות לבנות בכל צד, אולי עדיף לי להניח להן לנפשן; אני נראה צעיר בהרבה מגילי הכרונולוגי, ובתור רופא לעתיד זה עלול להיות בעוכרי ("ילד, אתה מנסה לעבוד עלי? קרא לרופא אמיתי תיכף ומיד!") תגיד, באך, גם גברים מטרוסקסואלים פותחים דלתות לנשים?

אהמ, לא אהבתי את ההגדרה של בוגו

אבל כן

למעלה