מוות קליני

תום30

New member
את יש לנו להגיד..

להלן כמה עובדות ואתה מוזמן לבדוק אותן: א. מתוך כל המליונים שחוו מוות קליני ממש מתי מעט חזרו עם החוויה שאתה מדבר עליה. ב. כל אלה שחזרו עם סיפורי המנהרות\האור הלבן\פגישה עם קרובים\ושאר חוויות LSD, שמעו לא פעם את הסיפורים הללו לפני החוויה עצמה. ג. הוכח בצורה מדעית כי כשהמוח נמצא במצבי לחץ קיצוניים (במחקר שנעשה על טייסים והגעה לנקודות ג'י קיצוניות ביותר) מדווחים כולם על "אור לבן". זה תוך תכנית בערוץ 8. מי ייתן ותדע להסיק את המסקנות הראויות מהעובדות (אני אופטימי חסר תקנה
) ליל מנוחה.

היו כאלה חילונים....

שחוו את חווית מוות קליני ולא שמעו על התופעה הזאת בכלל ופתאום זה בא להם מבלי שהם יגעו בכלל והאור הלבן הזה "שבא במצב לחץ קיצוני של המוח"שים לב למה שאתה אומר אתה מדבר איתי על עוד שהמוח חי והתופעה שכל האנשים חווית ומספרים עליה קוראת להם אחרי שהרופאים קבעו שהם מתים ומחליטים לבצע החיאה ועכשיו עזוב את הקטע עם האור הלבן נגיד והמדענים צודקים(מה שבכלל לא יכול להיות הגיוני כי המוח לא מתפקד יותר ולכן הוא לא יכול ליצור הזיות כי הוא פשוט מת ולא פעיל יותר) עכשיו אני ידבר איתך על זה שאנשים שחוו את המוות קליני סיפרו שהם ראו שמשהו יוצא מהגוף שלהם ועלה חמש מטר באוויר(וכולם מדברים על ריחוף של חמש או ארבע מטר באוויר בערך)והם מסתכלים על הגוף שלהם מלמעלה ועצם זה שהם רואים את הגוף שלהם כבר מראה שהם לא הוזים או משהו כי הם אף פעם לא ראו את הגוף שלהם מהזוית הזאת לכן הם לא יכולים לדמיין או להזות את זה ובנוסף לכך הם מספרים שהם שמעו את הרופאים מה הם מדברים ואפילו כמה סיפרו שהם יכלו לדעת מה הם חושבים(ונגיד שתיטען שהם השמעו אותם כי הם היו איתם באותו חדר אז אני יגיד לך שהיו מקרים שהם היו בבית חולים ובני משפחתם ישבו בחוץ וחיכו להם שיצאו בריאם ושלמים והם שמעו גם אותם מה שהם מדברים אחד עם השני ומה שהם אומרים ואחר זה הם סיפרו לבני משפחתם את זה והם נדהמו) נ.ב אתם החילונים טוענים ששוטפים לנו הדתיםאת השכל אבל ההפך הוא הנכון אתם אלה ששוטפים להם את השכל ואני רואה את זה כל כך בבירור אתם לא מוכנים לקבל שום דבר רק את מה שאבא ואמא או מה שאיזה חילוני אחד הכניס לכם לראש ובינתים עם כל הפיגועים שקורים בארץ נגד יהודים וכל האוטובוסים שמתפוצצים וכל המשפחות האבלות וכל האסונות שקורים ואפילו ניסנו לשלוח אסטרונאוט לחלל וגם זה לא הצליח רק לנו היוהדים קורים כל המכות מעניין למה כולם שונאים אותנו כולם רודפים אחרינו כל העולם נגדנו ואנהחנו עם קטן שרד את כל התקופות שאימפריות נפלו ואנחנו שרדנו בקציור כל מה שקורה לנו עכשיו זה דפיקות דלת כן כן דפיקות דלת של הקדוש ברוך הוא הוא כל הזמן דופק בהתחלה זה חלש אחר כך זה הופך להיות לקצת יותר חזק ויותר חזק הוא אומר לנו תיתעוררו תקומו מהר לפני שאני יפרוץ את הדלת למה אתם מחכים

למה אתה מנסה להפחיד?

זה לא הדרך. אם אדם יאמין מתוך פחד זה חמור מאוד לדעתי! ולגבי המוות אני רוצה להוסיף משהוא. שמע. זה שהבנאדם מת לא אומר שכל מה שהוא כביכול ראה, הוא דווקא מאותו זמן שהוא הייה מת בפועל. יכול מאוד להיות (ולהתווכח על כך אין ממש ערך), שכל הזכרונות והדמויות שנצפו, הם מהזיכרון שלפני המוות בפועל! ולכן נדמה לו שזה קרה לאחר המוות הוודאי. עכשיו לך ותוכיח, שזה לא כך! גם הדוגמן לא יוכל להוכיח שאני טועה. אתה מבין את העניין? הוא לא עוקב אחרי השעה העולמית כדי להיות בטוח באיזה מצב הוא היה באותו זמן. אתה מבין? אז לדעתי, אין צורך לחשוב שמי שלא חושב\מאמין כמוך הוא בכוונה לא רוצה לאמין! תחשוב...

ישלי ישלי ישלי ישלי

שאלה: לחיות יש גם נשמה? אם כן. מאיפה הנשמה? לאן היא הולכת אחרי המוות?

טוב אז ככה.....

הנשמה הולכת או לגן עדן או לגיהנום כי הרי אם לנו יש את המנגנון הזה של טוב ורע ואנחנו שולחים לבית כלא את מי שלא מתנהג טוב אז ברור שגם לבורא שלנו יש את המנגנון הזה של טוב ורע ובשביל מה הוא נתן לנו את התורה במעמד הר סיני הוא נתן לנו את התורה בשביל ללמד אותנו איך להיתנהג בחיים שלנו בסך הכל מה יש בתורה מה אה? היא אומרת לנו בסך הכל להיתנהג כמו בני אדם ולהעריץ את השם נו ואם ניתנהג ככה כמו שהיא אומרת לנו ונלך בדרכה בסוף נמות לא? אבל בשביל זה אלוהים ברא לנו את הגיהנום לרשעים ולכל אלה שלא הכלו בדרך התורה והוא גם ברא לנו את גן עדן לכל אלה שהלכו בדרך של התורה זה עינין של שכר ועונש

Lu Tze

New member
וכשכלבלב מת,

הוא הולך לגן עדן לכלבלבים, נכון? תתבגר.

תנסה להסביר יותר לעומק..

מעיין מגיע "נשמה בהמית"? מעיין מקורה? מאלוהים? אתה יודע מה? אם כך, לבהמה מגיע יותר להגיע לגן עדן מלבני אדם! עדיף להיות בהמה.. צודק?

קודם כל לא זו הייתה השאלה.

שאלתי לגבי נשמות בעלי החיים. כלומר חיות... ואם כבר הכנסת אותי לגן עדן - גהנום אז בוא נראה מי יוצא עכשיו פרייר. בנאדם כיום לא ממש זקוק לתורה בכדי לחיות ע"פ כללים של טוב ורע. אז למה אתה מנפנף בתורה כדי להפחיד מישהו? למה? עכשיו מי יוצא פרייר? כנראה שאתה. כי אתה חיי כמו פתי! יש לך הוכחה כלשהיא שאתה לא מעריץ אלוהים לחינם? מה ההבדל בינך לבין עובד אלילים? אין הבדל כנראה. כי אין הוכחה! מה לעשות? נולדתי לא פתי כמוך. או שהפסקתי להיות פתי. מה רע? תאמין לי שאם יש אלוהים אז הוא לא טמבל כמו שאתה חושב! הוא הייה דואג להוכיח לאותם אלה (כמוני למשל) שבאמת רוצים לדעת את האמת בחיים, ולהתגלות בצורה כלשהיא פעם ביובל. זה שהמציאות הובילה אותי לחשוב כך, לא אומר שאתה אדם טוב יותר ממני או מכל אדם לא פתי. מה לעשות.

שים לב....

וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל-מֹשֶׁה, הִנְּךָ שֹׁכֵב עִם-אֲבֹתֶיךָ; וְקָם הָעָם הַזֶּה וְזָנָה אַחֲרֵי אֱלֹהֵי נֵכַר-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר הוּא בָא-שָׁמָּה בְּקִרְבּוֹ, וַעֲזָבַנִי, וְהֵפֵר אֶת-בְּרִיתִי אֲשֶׁר כָּרַתִּי אִתּוֹ. יז וְחָרָה אַפִּי בוֹ בַיּוֹם-הַהוּא וַעֲזַבְתִּים וְהִסְתַּרְתִּי פָנַי מֵהֶם, וְהָיָה לֶאֱכֹל, וּמְצָאֻהוּ רָעוֹת רַבּוֹת, וְצָרוֹת; וְאָמַר, בַּיּוֹם הַהוּא, הֲלֹא עַל כִּי-אֵין אֱלֹהַי בְּקִרְבִּי, מְצָאוּנִי הָרָעוֹת הָאֵלֶּה. יח וְאָנֹכִי, הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא, עַל כָּל-הָרָעָה, אֲשֶׁר עָשָׂה: כִּי פָנָה, אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים וכל זה היה רשום כבר בתנ"ך וזה עוד כלום הרבה דברים חשובים רשמוים בתנ"ך ובספר הזוהר שאתה בכלל לא יודע עליהם אבל אני יעלה כבר הודעה לפורם פה ואתה תראה שאיך זה שרבי שמעון בר יוחאי ידע דברים שגילו רק במאה הזאת והוא ידע את זה עוד לפני 2000 שנה

שים לב 2

המובא התאים מתאים ויתאים בכל זמן. עבר, הווה, ועתיד. אז מה בדיוק רצית להסביר בזה? עכשיו אני ישאל אותך: למה צדיק סובל ורשע 'טוב לו'? יש לו כסף והכל.. תענה: כי צדיק סובל בעולם הזה. ורשע יסבול בעולם הבא! ומעניין מה תענה לי עכשיו.. למה רשע סובל, וצדיק טוב לו?? יש לו כסף לימוזינה וכו'.. וזה צדיק צדיק.. אתה יכול לתת לי תשובה הגיונית?

תן דוגמא

תן לי דוגמא לאחד שוהא רשע ורע לו ולאחד שהוא צדיק וטוב לו ואל תמציא ככה סתם דברים מבלי שאתה יודע על מה אתה או על מי אתה מדבר

neko

New member
דרעי נכנס לכלא, הועף מהמפלגה שלו

והוחלף ע"י נהג. טומי לפיד שר בממשלה. דוגמא מספיק טובה?

נו אז מה שאמרת זה המשפט

"טומי לפיד שר בממשלה"רשע וטוב לו "דרעי נכנס לכלא"צדיק ורע לו

neko

New member
לא הבנת את הרמיזה

או שפשוט התעלמת? טוב נו, אפשר לחשוב שחסרים אנשים רעים בכלא שלא בדיוק הכי טוב להם. ואפשר לחשוב שחסרים אנשים טובים בחוץ.

מזה יש?

תן לי דוגמא גם אני יכול להגיד לך יש ויש ויש אבל זה לא יכול להיות אמיתי תן דוגמא לאדם רשע שרע לו ולצדיק שטוב לו

למעלה