מוות קליני

preacher

New member
אוי אתה דפוק

זה שאומרים רשע וטוב לו צדיק ורע לו לא אומר שכל הצדיקים סובלים! זה אומר שזה יכול לקרות ושאין קשר בין העולם הזה לשכר ועונש.

גם אתה לא כל כך חכם

בינתים לא נתת לי דוגמא אחת לה: צדיק וטוב לו רשע ורע לו בוא אני יתן לך דוגמא לצדיק וע לו רשע וטוב לו נגיד שכמה חברים הולכים ברחוב וראוים מכונית עם גג נפתח ויש שמה מאה שקל אז אחד החברים אומר ממה מאה שקל בוא ניקח את זה ויש עוד חבר שאומר למה ניקח את זה לבנאדם אולי הוא צריך אותם יותר ממה שאנחנו צריכים את אז וחוץ מזה אסור לגנוב אז החבר שלו אומר לו לך יחנון אחד מה אתה מפחד מה יכול לקרות כולה מאה שקל ניקח בלי שאף אחד ירגיש וכל החברים רואים שהחבר שאומר לגנוב את המאה של יותר "כול" ו"אמיץ" "ובככל לא פוחד משום דבר" או בקיצור "גבר" ורואים ש החבר שאומר לא לגנוב הוא"חנון" פחדן" " או בקיצור "נקבה" ובסוף הם מחליטים לגנוב את המאה שקל וגונבים וכל החברים מעריצים את זה שגנב ואילו זה שאמר לא לגנוב הוא זה שאכל אותה כי עכשיו החברים ראו שהוא "פחדן" "ונקבה" והם יצחקו עליו ועוד דוגמא יש איש רשע שאין לו רחמים בכלל והוא מחליט ללכת לעולם התחתון ושמה הוא עושה הרבה רעש והופך להיות איש עם כבוד והרבה כסף וטוב לו אבל הצדיק שמחליט ללכת בדרך הישר הוא מתאמץ ועובד קשה בחיים שלו בשביל לפרנס את המשפחה והחיים שלו קשים וכמובן שאם הוא צדיק הוא לא ירמוס אחרים בדרכו ולא יגנוב או יעשה איזה מעשה לא הגון וכך הוא יתקדם בחיים ובגלל זה רע לו כי הוא צריך להיתאמץ"בזעת אפך תאוכל לחם"

neko

New member
ואז שניהם נכנסים לכלא וכבר לא כ"כ

טוב להם. חוצמזה, נגיד והמשפט נכון ויפה - אז מה? זה שפעם יהודי אמר משהו נכון אומר שהיהודים צודקים בהכל? נ.ב: רוב הסיכויים שמי שאמר את המשפט הזה כן עשה צבא (במונחים של אז) וכן עבד, ובטח ובטח שלא הכריח אנשים לעשות מה שהוא חושב לנכון.

הצדיק - עובדיה יוסף.

והצדיק אלי ישי, והצדיק- ראש הישיבה הזה וההוא, וזה שיש לו עסקים חובקי עולם, וההוא שיש לו 3 וילות ו.. ו.. ו..! מה איתם? רע להם? בחיית 'מלך'... רשעים שרע להם גם לא חסר! הכל זה סתם משחקי מלים! פשוט אתה בנאדם כזה שאומרים לו: "אאא" ואתה חוזר אחריו: "אאא". אומרים לך: "באא" אתה אומר: "באא". חבל! אתה יודע על מה אני אולי יכול להסכים איתך? על כך ש: כל מי שטוב לו: רשע! כל מי שרע לו: צדיק! (זה מה שאתה אומר, לא?) אז לפי החישוב הזה, עובדיה יוסף למשל רשע! ובאצם 90% מכל הרבנים עם ה'מרכבות' ו'שומרי ראש' וכו' וכו', רשעים! וכל האנשים הרגילים שאין להם לחם בבית, או אפילו פושעים שסובלים בכלא לשארית ימיהם, צדיקים! (הנה, לדוגמא" יגאל אמיר=צדיק!) אז מה הוחלט?

אתה צריך להבין

שלא כל מי שיש לו כסף וקשור לדת הוא צדיק או משהו כזה צדיק יכול להיות הכי פשוט בעם וההוא זה שיש לו שלוש וילונות(אריה דרעי)למה אתה מאמין לתקשורת לך לבית שלו ותראה כמה ברזים של כסף יש לו וכמה הוא עשיר הוא בכלל גר בקומות אם אתה לא יודע ואישתו אמרה שכל מי שרוצה יכול להבוא לבית שלה ולראות "כמה אריה דרעי עשיר"(הרי לא סתם היו מללא דתים מפגינים שלא רצו שהו אילך לכלא ומה אתה רומז לכך שכל מי שבכלא הוא רשע ומאיפה אתה יודע אם טוב לו או לא טוב לו לך תשאל אותו והוא יגיד לך ואל תנסה לשער פה ככה סתם דברים וחוץ מזה מה אם הוא ביצע פשע או משהו מה אתה אומר שהוא ישאר בחוץ ויעשה עוד פשעים כאלה וחוץ מזה לא כל הרשעים בכלא נשארים שמה לכל החיים

אתה מסובב?

כמה קילו של בלה בלה הורדת כאן! וואו. מישו דיבר על אריה דרעי? שורה תחתונה: כל ה"צדיקים" האלו שנוסעים במרצדסים למניהם, הם באצם 'רשעים'. (לפי המתמטיקה שלך) עכשיו יותר ברור לך?

DuStOfAnGeLs

New member
אני חושבת ש...

או שהאנשים האלה, סלחו לי על הביטוי, מזבלים בשכל, או שבאמת יש חיים אחרי המוות. לא לי לדעת, לא הייתי שם. אבל אני מאמינה בגלגול נשמות, אז כנראה שחייב להיות משהו אחרי שאנחנו מתים. (דרך אגב, הגוף שלנו מת, והנשמה- פה יש ??? גדול.)

למעלה