מוחמד עלי-מייק טייסון

Boxline

New member
רק אל תשכחו להביא את שחאדה

כדי שיהיה שיפוט הוגן!! חחחחחחחחחחחחח

BROWN BOMBER

New member
תצתרך לשכנע הרבה יותר אנשים

לא רק אותי ואת דסקאלו... אלה גם את טדי אטלס, אנג'לו דאנדי, שוגר ריי לאונרד, שיין מוזלי... ד"א גם את מייק טייסון עצמו...

MikeTyson

New member
מצידי תבוא אלי הביתה

אני אראה לך סרטונים של טייסון רץ על הים, אז תגיד לעצמך "מוחמד עלי לא היה רץ ככה. לפני ואחרי הפרקינסון". אז תשתכנע???

BROWN BOMBER

New member
מוחמד עלי ....

אלוף הריצות... לא היה כבד שהיה מסוגל לרוץ כמו עלי...

BROWN BOMBER

New member
תסתכל על זה אחרת...

טייסון ניצח את מייקל ספינקס בסיבוב אחד... כמה זמן לדעתך זה היה לוקח לעלי ??? לא פחות מ 6 או 7 סיבובים... אבל עלי היה מנצח באותה צורה גם את אוונדר הוליפילד ובטח שאת לנוקס לויס... גם כשלא היה בשיא... לדעתי עלי היה גומר את לנוקס לויס בלא יותר מ 6 סיבובים והקרב עם הוליפילד היה ממש שובר קופות... אבל גם בקרב הזה עלי היה יוצא עם ידו על העליונה... בנקודות כמובן.... מה עם טייסון ??? גם בשיאו ... אני בספק שהיה מנצח את אוונדר הוליפילד... אוונדר גם כמו עלי... הוא גם פותר תשבצים והוא הצליח לעשות זאת בצורה מושלמת מול טייסון... טייסון הגיע לאותו קרב כשהוא מוכן היטב... אבל הוליפילד היה מוכן יותר כי הגיע לא רק אחרי אימונים מפרחים אלה גם עם שיעורי בית מוכנים על טייסון ופתרון אסטרטגי...

MikeTyson

New member
לפעמים אתה מצחיק אותי

בימיו הגדולים של טייסון, הוליפלד לא היה מחזיק מול טייסון 4 סיבובים. לואיס היה נופל בסיבוב השני. תראה מתי באת לו, ב-1996 אחרי ששבע מעוד תואר והשתחרר מהכלא. התאסלמות ולקיחת סמים.

BROWN BOMBER

New member
הוליפילד ??? מה קרה לך ???

את הוליפילד אף אחד לא הוריד בנוק אאוט... הוא היה אוכל מכות שהיו מפילות פיל ואחרי זה היה מצליח לקום ולנצח קרב... הפעם היחידה שהוא באמת הפסיד בנוק אאוט זה היה בקרב השלישי מול רידיק בוואי... הוליפילד פונה באותו לילה לבית החולים ועבר ניתוח לב... הוא עלה לקרב כשהוא חולה ועדיין עשה חיים קשים לבוואי... אני לא חושב שמישהו היה מצליח להוריד את הוליפילד בנוק אאוט... אפילו לא טייסון... עם היו נפגשים ב 1988 אז זה באמת היה קרב הרבה יותר מעניין עם סיכויים הרבה יותר טובים לטייסון...

MikeTyson

New member
אכן

יש לו כח סיבולת כמעט כמו של פראנק ברונו. אבל פראנק ברונו זה כבר רמה אחרת.

BROWN BOMBER

New member
ועוד דבר...למה כל כך אהבו את טייסון

כשהגיע לזירה המקצוענית.... עם פרישתו של רוקי מרצ'יאנו המשקל הכבד והאלופים שהחזיקו בתואר איבדו את מה שהקהל הכיר ואהב במשקל הכבד... האלוף היה מאז ומעולם מתאגרף שמוריד יריבים בנוק אאוט !!! מאז רוקי מרצ'יאנו לא היה מתאגרף כזה ששלט באנף והחזיק בתואר תקופה ממושכת... היה את פלויד פאטרסון שהוא מתאגרף מוכשר, זריז, טכני וכו'... אבל דבר אחד היה חסר לו... הוא היה בחור טוב מדי... גם בזירה הוא לא התלהב מהרעיון של לכסח יריב כך שלא יוכל לקום... הנוק אאוטים שלו לא הגיעו כתוצאה מהתעללות מתמשכת ביריב שהקהל תמיד אהב... הוא היה מומחה לנוק אאוט קלאסי... מכה אחת מדוייקת ולא צפויה... כך גם מוחמד עלי... למרות הלשון החדה שלו והביקורתיות והכל... בזירה הוא ממש לא היה רוצח... מה שאהבו ואוהבים גם היום... עלי היה מראה אומנות גבוהה של איגרוף שלא ראו עד אותו היום בזירה בכלל... אבל גם הוא לא היה רוצח בזירה... מייק טייסון הגדול החזיר לזירה את האבירה של הימים הטובים של ג'ו לויס ורוקי מרצ'יאנו שהיו נוהגים לכסח יריבים עד חצי מוות לפני שהיו מורידים אותם בנוק אאוט... המתאגרפים היו יוצאים על אלונקות מהזירה בקרבות מול לויס ומרצ'יאנו... טייסון בגדולתו ממש סיפק את הסחורה לא פחות טוב מלויס ומרצ'יאנו ועל זה אהבו ואוהבים אותו... חבל שהקריירה שלו נגמרה בצורה כזו... הוא היה גדול...

daskaliano

New member
מסכים לניתוח הזה בומבר

עלי היה טכניקן גדול וגם פלויד פטרסון. אגב - פלויד פטרסון היה תלמיד של קאז דאמאט'ו. גם חוזה טוררס. לטייסון גם היתה יכולת חבטה מצויינת אבל מה שהיה גדול אצלו היה התזמון בהגנה האקטיבית.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif ... ד"א מה עם מייקי שלא מגיב ?

הלך לישון בטח... חבל..

MikeTyson

New member
טוב אני בעקבות דסקליאנו

מחר דייג, ב-6 בבוקר. בורים ומרמירים חופשי... תמצאו אותי עם החבר'ה במזח בבת ים. לילה טוב.

למעלה