מוכנים ליום חמישי???????

מוכנים ליום חמישי???????

כולם יכולים לבוא????? מקווה שהגשם לא יתפוס אותנו כי אמרו שיתחיל בערב!!!! תגידו, מישהו יודע אם יש שם מקום חניה?????? יום מקסים אורית

פרלמנים

New member
דיברתי עם דיאדה

הי, דיברתי עם בית הקפה. ביקשתי לארגן מקום נוח לכ-10 אנשים עם אופציה ליותר
ושיהיה נוח לילדים ותינוקות (עגלות וכו') המנהל יחזור אלי בערב אם תשובה סופית. זה בסדר מבחינתכם? קפה ועוגה פלוס מינוס... ג'סיקה

פרלמנים

New member
זהו, הוזמן מקום

המנהל של בית הקפה בדיאדה התקשר לאשר- פינה אנטימית ככל האפשר, בערך 10 אנשים. שעה 17:00. איזה כיף! נפגש..

ליבי א

New member
איזה כיף שנפגשים מחר

איפה נפגש שם למעלה במשחקיה או בבית קפה?

לא מכירה את המקום אבל לדעתי צריך ..

להיפגש במשחקיה,, אחרי הכל, שם גסיקה הזמינה את המקום... נתראה, מקווה שאמצא בקלות...

פרלמנים

New member
אוי, יש שם משחקיה???

אופס, אני הזמנתי בבית הקפה מקום (כתבתי את סה למעלה). דיברתי איתם עכשיו, המשחקיה מחר רק עד 16:00 ומתאימה רק עד גיל שנתיים בימי חמישי.. בית הקפה זה לא טוב? תעדכנו אותי אם אתם רוצים להחליף מקום, שנתארגן. ג'סיקה

רק שיסע האוטו

ששוב התקלקל ומחר נכנס למוסך. לנו אין בעיה אם בית הקפה במיוחד שכל כך הרבה יכולים להגיע.

ליבי א

New member
הילדים לא ישתעממו?

בית קפה לא כל כך מענין את הילדים אני חשבתי על המשחקיה אבל אם כבר קבענו אז לא נורא נסתדר

ליבי א

New member
יש חניה שם בתשלום כמובן

זה נמצא ממש ליד המקום אם אני לא טועה. להת' מחר.

vered43

New member
כרגע אנחנו חולים ../images/Emo4.gif

ליעד, אח של מעיין חולה, עד אתמול היו לו 40.2- 40.8 מעלות חום!! כרגע הוא מרגיש טוב יותר, אבל נראה שזה התחיל אצלי. בכל אופן אנחנו נשתדל להגיע...

אולי לא נוכל לבוא

ניסיתי להתכחש למצב. אושרי היה אמור לחזור מחר לגן אך נראה שהמחלה מחמירה במקום לעבור. כך שגן בטח לא. פתאום יש גם פריחה. אם יקרה נס נגיע. אבל אני כבר לא בטוחה. אני כל כך מבואסת. גם האוטו שההורים שלי השאילו לנו- (את שלנו מכרנו מהר מידי ואנחנו לא מוצאים חדש) במוסך, כך שנצטרך להשאיל מהם את הרכב השני שלהם ואני לא יודע אם הוא פנוי. אוף שיבריא כבר. אעדכן מחר.

יו..... אז מה נעשה...? פתאום...

נראה לי שהרבה אנשים לא יכולים להגיע או שהמקום לא מתאים,,, האם תרצו להחליף מקום? מי בכל אופן מגיע וכמה אנשים ...

פרלמנים

New member
סיכומון ביניים:

איפה עוד יכולה להיות משחקיה לא המונית מדי? אולי לא בלב ת"א? משהו יותר אינטימי ? מישהו מכיר? מגיעים: אורית, נוש האחד, ג'סיקה, ליבי, שבלולית, סמדר, אולי: אילנה, עידית, ורד וזהו... השאר לא אישרו ולא הודיעו כלום!

ilana k

New member
אנחנו נראה לי לא נוכל להגיע

בעלי עובד, ואני לבד מפחדת לנסוע לתל אביב. אם מישהו נוסע מהכיוון שלנו (אני גרה באור עקיבא) ויכול לקחת אותנו טרמפ נשמח לבוא. תודה

למעלה