מוכנים ליום חמישי???????

פרלמנים

New member
אילנה, אני יכולה לעזור עם הנסיעה

אני בעין שריד. אלי את יכולה להגיע? (אזור נתניה, כביש גהה או אפילו נפגש באיקאה) צרי קשר (במסר?). ג'סיקה

אנחנו לא באים

המחלה רק מחריפה. עלה גם החום. ייאוש. תהנו תהנו. כבר מחכה מאוד למפגש הבא. אורית וג'סיקה, כל כהבוד על הארגון. עידית

פרלמנים

New member
שמעתי שעמוס שם מאוד בחמישי

וכשעמוס אז הכניסה היא רק למנויים... אוף, מה נעשה?

פרלמנים

New member
נכון מאוד...לגדולים צריך תעסוקה

מתבאסת לבטל, הלוואי שיכולתי אצלי בבית...אבל הבית פצפון ורחוק לכולם... אולי בכל זאת בקניון כלשהו

ליבי א

New member
אני חושבת שבכפר הירוק

יש שם מדינה הילדים או משהו כזה אני אברר והודיע לכם ונראה מה נעשה

זה נראה כאילו אני שוללת הכל אבל...

נראה לי שהכפר הירוק הוא קצת רחוק, לפחות בשבילינו וגם פקוק,,, סליחה על השבתת השמחה. אני חוזרת שוב לעזריאלי אבל המשחקייה שם באמת עצובה ועלובה, כך שבאמת כמעט נגמרו לי הרעיונות.... מה אתם מציעים? עידית, מה קורה עם אושרי?, איך הוא?, אתם מתכוננים לבוא? ורד?, איך אתם?

ליבי א

New member
את נשמעת ממש מיואשת

ונראה לי כאילו הכל עומד להתבטל לצערי וכבר בדקתי בכפר הירוק אבל זה רק למנויים אני יודעת על תך ברוך צפון ומיקדו סנטר יש שם פעילויות לילדים תגידו לי אם זה מתאים ואם כן אני אברר כמה עולה ואת כל הפרטים. מחכה לתשובה. פשוט כל כך חיכיתי להיום שנפגש

אכן כן, זה ממש מבאס אותי... לגבי

תל ברוך, נשמע לי יותר נורמלי עוד מעט אני חייבת לזוז אז כשאחזור , אכנס ואראה אבל השאלה היא לא רק אני אלא לגבי אנשים שמגיעים יותר מרחוק..... מה זה מיקדו סנטר?

לא לדחות קבעתם פגישה תעמדו בה

במיוחד שהרבה אנשים כבר פינו זמן בשביל המפגש תעבירו את המפגש למקום אחר מעניין יותר אני בטוח שבאזור המרכז לא חסר מקומות אפילו לסתם קניון קטן לא חייב להיות משהו מרכזי אל תשכחו הקטנים שלנו ידעו להיסתדר בכל מקום. תריצו טלפונים ותפגשו לא לשכוח לצלם. אנחנו לצערנו לא ניגע .

ליבי א

New member
צודקת יש את מדינת הילדים בקרית שאול

מה אתם אומרות על זה. או שבאמת בקניון להסתובב כי באמת כבר קבענו ובגלל זה לא תכננתי שום דבר אז באו נעמוד במה שקבענו ונחשוב ביחד על מקום.

למעלה