מוכנים ליום חמישי???????

nush האחד

New member
לדעתי...

סתם להסתובב בקניון די מפספס את המטרה שהיא בעצם לשבת כולם יחד ולהכיר. לגבי מדינת הילדים- יש גם בהוד השרון ובכפר אז"ר (ליד קריית אונו) שניהם מאד נחמדים. הבעיה עם משחקיות שכל אחד "מושך" לכוון אחר, בעיקר כשמדובר במשחקייה גדולה. יש בפ"ת משחקיה קטנה ואינטימית, ממש נחמד שם. היא נמצאת ליד התחנה המרכזית וכניסה שם עולה 25 ש"ח, היינו שם מספר פעמים וממש נהנינו. אנחנו הולכים לשם לשעת סיפור ולהצגות לגילאי 3+ אבל המשחקייה בהחלט מתאימה לגילאים גם הרבה יותר קטנים. בכל מקרה, אנחנו בעד להפגש, כל פעם לא יוצא ותמיד המפגשים מתבטלים, לרוב בשל מיעוט משתתפים וחבל... כך לעולם לא נפגש. אמשיך לעקוב ולראות מה הוחלט. יום נעים לכולם

פרלמנים

New member
../images/Emo183.gifאנחנו

פנויים היום, כמו שקבענו. מעדיפה כמה שיותר קרוב אלינו וכמה שפחות להתקע בפקקים, ולכן ההצעה של nush באזור פ"ת נוחה לנו מאוד( לא קל לנסוע עם דניאל-עוז למרחקים) המשיך להתעדכן, ג'סיקה.

ליבי א

New member
אני רואה שזה רק הולך ומסתבך

לדעתי להשאיר את מה שקבענו ונלך לדיאדה יש בחוץ ליד הבית קפה מתקן מתנפח לגדולים יותר אני מוכנה להגיע לשם למרות שהמשחקיה תיהיה סוגרה נוגה מסתדרת בכל מקום. המשיך להתעדכן. אם נמשיך לחשוב על מקומות אחרים כולם בסוף יתיאשו ולא נפגש בכלל.

חברים יקרים אתם מתברברים סתם

תקבעו מקום וזהו אני מאמין שכולם יעשו מאמץ למען מטרת המפגש קחו אחריות

חברים יקרים אתם מתברברים סתם

תקבעו מקום וזהו אני מאמין שכולם יעשו מאמץ למען מטרת המפגש קחו אחריות

nush האחד

New member
מה קבענו??

אתם יודעים, לכולנו יש חיים מעבר להחלטה להפגש/ לא להפגש. עם כל הרצון הטוב (ויש כזה!!), כל אחד רוצה לדעת איך להתארגן, בעיקר כשיש עוד ילדים וצריך לדאוג גם להם מבחינת סידור וכו'.

טאניוש

New member
../images/Emo45.gif אל תבטלו ואל תשנו ../images/Emo70.gif

ככה המפגש לעולם לא יתקיים. לדעתי יש התפקדות לא רעה בכלל יחסית לפורום קטן כמו שלנו. שישה אנשים זה מצויין, ואולי יגיעו אפילו יותר. תאשירו את המקום שבו נקבע המפגש, לשנות ברגע האחרון לא יעזור אלא ממש להפך. אנחנו בקבוצת המתלבטים, יותר בכיוון של לא. מחכה להחלטה של עידית כי בלעדיה בטוח לא. תהנו!

ליבי א

New member
אני כבר מבולבלת

ולא יודעת מה לעשות אף אחד לא מחליט מה הוא רוצה

nush האחד

New member
אוף... כבר יצא לי החשק... ../images/Emo4.gif

אני גם בדיעה שצריך להשאיר את המפש באותו מקום ובאותה שעה. כמובן שגם לי הכי נח קרוב לבית אבל די כבר, בואו נפגש וזהו! למה זה הפך להיות כזה פרוייקט?? מה שכן, חייבת לדעת בשעה הקרובה מה קורה, לדעת אם להגיד לבעלי לצאת מוקדם יותר מהעבודה. לא יכולה להשאיר את זה לרגע האחרון. יאללה, אף פעם זה לא יתאים לכולם. קבענו מראש נכון? תהיו רציניים!

מצטערים מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!

זה לא יוצא לפועל... זה בעלה של אורית ואני כותב בשמה... סבתא שלה אושפזה פתאום, והיא מתנצלת שלא תוכל להגיע.... בנוסף היא דיברה עם ג'סיקה שגם סברה שאין צורך לעשות את המפגש בהרכב כזה של אנשים.... היא מתנצלת מאוד מאוד ומבקשת סליחה על הטרטורים וההטרדות....

פרלמנים

New member
../images/Emo23.gifלכולם

מצטערת מאוד שבסוף ביטלנו. אחרי כל האישורים והתכנונים בסוף המון נהיו חולים והנסיבות השתנו. מפגש שנוסעים בשבילו שעה לכל כיוון צריך להיות מפגש כמה שיותר גדול ונוח, והיום, אחרי כל הביטולים והבלת"מים, יכלו להגיע רק ארבעה אנשים... זה קצת מעט... בכל מקרה אני כבר ממש רוצה להפגש, ומתנצלת שנוצרה אי וודאות במהלך היום! (תודה לבעל של אורית שהודיע על הביטול), לא יודעת מתי נפגש אבל יודעת שאני כבר מחכה. כשנעבור דירה (בע"ה בקרוב) אני אארגן מראש שיהיה מקום למפגשים...
שבת שלום, החלמה מהירה ותודה לכולם. ג'סיקה

למעלה