מומולדת לאחד והיחיד
!:)

יקיייייררררוש../images/Emo65.gif../images/Emo110.gif

יקיררררר...
היוםםם יומולדדתתת.. אזז כמו שהבנתי חיכית לזה המווןן.. [אני מכירה את זהה..] מלא מזל טובבבב... עדדד 135! ויומולדדתת שמח! אני מקווה שאתה מנצל תיום הזה.. אזז.. אני מאחלת לך הרבה אושר.. בריאותת.. אהבהה.. שתמיד תהיה שמח ותחייך.. שתהיהה לך שנה מדהימה וקלהה.. הרבה בהצלחההה בכל דבר. אני מקווה ומאחלת לך שתצליח להגשים כל חלום שלך:]] תמשייךך לגלוש כאן בפורוםם.. ותהנהה מהחייםם
וזהוו..
מיכל

היללי 2

New member
אני אכתוב מחר...../images/Emo23.gif

פשוט אין לי זמן עכשיו.. בנתיים- מזל טוב

פוסה

New member
מזל-טוב../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

+
איזה יום הוא בלתי נשכח??
היום בו אתה הכי מאושר...
היום שכולו מוקדש לך...
יום ההולדת שלך...
יום שבחיים לא תשכח
יום של אהבה שמחה אושר ואחווה
תנצל את היום הזה...
ואל תיתן לאף אחד להרוס את השמחה
!| כי לחייך זה בחינם אז לשמוח זה הכי כיף שבעולם!!D: אל תשכח את זה לעולם!!!
*סורי על האיחור הרגע חזרתי ממימדון*

יקיר15

New member
תודה מאמיי ../images/Emo24.gif

צודקת תמיד חישוב לחייך ... חיוך לא עולה כסף אבל שווה זהב

TOUSH

New member
אהובי../images/Emo8.gif../images/Emo210.gif

לא להתלהב
אני והוא סתם חולים אחד על השני.
ישבתי וחשבתי, לא מוצאת מילים, כי לילד כה מקסים, אוכל לאחל הרבה דברים. אושר, בריאות, שמחה ואהבה, כי אין כמוך ילד מדהים... עוזר, תומך ואוהב כשצריך, ילד נפלא שיודע לעריך! מוצא את הטוב בכל דבר, ואת הטפל מן העיקר... ובלי לחשוב יצאו המשפטים, ובלי לכתוב יצאו גם חרוזים, ולא שכחתי כלום... את הכול כתבתי, בעצם כן... המון מזל- טוב! אוהבת הכי בעולם רעות...

יקיר15

New member
אהובתיי ../images/Emo99.gif

תודה רבהה מאמי שליי איזה ברכהה יפההה חולה עלייךך תהיה לך עכשיו משימהה ואני יגיד לך אותה כבר אחר כך ... אממ זהו תודה רבה ותודה גם שהתקשרת ובניגוד לאיילה כן שרת [ אפילו שזו הייתה רק שורה אחתת חחח
כפרעלייך...] חולה עלייך

מתוקי שליי:)../images/Emo65.gif../images/Emo204.gif

ווואי אני לא יודעת מאיפה להתחיל. אממ אני זוכרת שאני ומישו\י *לא אזכיר את שמו\ה לפני איזה שנה או פחות ריכלנו עלייך
חחחחחחחחחחחחחח שאתה מעצבן שאתה חש את עצמך בפורום השני של אגםםם:p אני זוכרת משו במעורפל כזה
אני זוכרת ששנאתי אותך בקיצור
. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך חמודית..תודה
. אני בכלל לא חלמתתתתתתתתייי שאחרי איזה חודשש או יותר ככה תיכנס לחיים שלי עמוק עמוק:). אז..אני רוצה להגיד לך שאתה אחלה של ידיד..באמת!. מכל שיחה איתך אני יוצאת עם חיוך:]. ותמיד שאני קצת עצובה או בלי מצב רוח\לא מרגישה טוב אנאערףףףףףףףףףףף אני ישר מתקשרת אלייך חחח.. אתה קולט שאני אשכרה קמתי מוקדם בשביל להעיר אותך בבוקר:)? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פראיירית אני אע:p? *עכשיו שמתי לב שנעצו לי ת'שירשור:p* אממממ יש איזה משו שאתה לא יודע שקרה אבל רק אם תבקש יפה אני אספר לך בכל אופן זה כבר עבברר חחח *חלי אווי לך אם את מספרת לפני:p* אני מאחלת לך רק טוווובבב ושתמשיך להיות ככההה *אני דומעעתתת:p* תומך ועוזר ותמיד שם בשביליייייי... המון בריאות אושר אהבה והצלחחחהה..*יאיר צודק שזה הכי חשובבב:p* שיהיו לך חיים ארוכים ומאושרייםםם, שתדע להוציא את הטפל מן העיקר *ככה אומרים ת'משפט הזה?
* אממ אני כל כך רוצה לפגוש אותך שאין לך מוששגגגג:p זה כבר יוצר מצב של : "באר שבע" .."מישו אמר באר שבע
?" ככה זה כל הזמן בכיתה:p מדברים על באר שבע ואני קופצת *
האמ מיכל יעל ואביחי* (כמובן שזה קשור גם בחלי אבל היא לא קשורה עכשיו:p..) אממ האמת חשבתי שאינ אעשה איזו מגילהההה של איזה 40\50 שורות.. ועכשיו המילים לא יוצאות לייי...אולי אני מתרגשת חחח ואולי פשוט אין לי יותר מה להגיד. רק שאתה באמת הידיד הכי טוב שלי..,ואתה ילד מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם באמת, אין הרבה ילדים כמוך.. מווווווואה

סתמי אני באמת דמעתי../images/Emo204.gif

זה קרה לי גם בברכה של אביחי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי זה נוסטלגיה כזאת

יקיר15

New member
נשמאמיי שלייי ../images/Emo99.gif

סנדליי מה קורה מאמיי תודה רבה על הכללל
איזה ברכה יפהה כפרעלייך ... גם את התקשרת אבל לא רצית להקריא לי ת'ברכה שלךך
ובטח שינעצו תשרשור שלי אני סלב חחח
[ בקרוב בעזרת ה'] אני גם רוצה לפגוש אותךך - רק שזה יקרה כברר... "רק שאתה באמת הידיד הכי טוב שלי..,ואתה ילד מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם באמת, אין הרבה ילדים כמוך.. מווווווואה " המילים האלה שדי חזרו על עצמם גם אצלך גם אצל תותי וגם אצל חלושש הכי ריגשו ושימחו אותי תודה

לא תקבלו סירטון../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

חחחח אין לי אתר להעלות אותו אליוווו.. זה 450 MB:| זה יצא רבע שעה הסירטוןן אני לא יודעת מה לעשוותתת מישו יכול לעזור לי:)?

שלומי 55

New member
מזל טוב אחי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

שיהיו לך הצלחות רבות, היסוסים מעטים וכישלונות אפסיים. שתידע להבחין בין רע לטוב בין אח רחוק לחבר קרוב. הרבה מזל ורק טוב.

יקירררררר ../images/Emo24.gif

סליחה על האיחור.. אבל לא היה לי זמןןן אני מאחלת לך המון המון המון מזל טוב!!
עד 120
שיהיה לך יום הולדת שמחחחח
והשאר אני כבר שולחת במסר.. חח ולא לצחוק עליי

למעלה