מומולדת לאחד והיחיד
!:)

טל ועדי1

New member
יקירוש ../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

המון המון המון המון
אמן שיתגשמו כל חלומותייך
ושתזכה ל-120 שנה ויותר
שהיום הזה יהיה הכי מתוק שאפשר
שתקבל מליון מתנות
שתהיה מאושר כל הזמן
שתהיה בריא
[שזה הכי חשוב
] ושתמשיך להיות כזה מקסים כמו שאתה
אוהבות המון
טל
ועדי

טל ועדי1

New member
פתחנו בטעות הודעה חדשה... ../images/Emo4.gif

יש מצב שיעבירו אותה לשרשור יום הולדת

תכתבו אותה גם כאן../images/Emo204.gif

תעתיקו... ויאיר ימחק מתי שהו.. כיי עד שהוא ימחק יעבור הרבה זמןן:p ואולי יקיר לא יראה את מה שכתבתןןן

יקיר15

New member
טלוש ועדידושש ../images/Emo24.gif

איפה ההודעה שלכם אני לא מוצא אותהה ... תרשמו תברכה פה בבקשהה

יקיר15

New member
מהממים שליי ../images/Emo99.gif

תודה רבה רבה רבהה על הכלל שימחתם אותי מאוד אני חולה עליכםםם
אני מצטער שרק עכשיו אני נכנס פשוט לא היה לי זמןן ... אתמול מהרגע שחזרתי מהעבודה היו לי פול דברים לעשות לקראת היום הולדת שעשיתי בלילה ... ואז שסיימתי כבר לארגן הכל ולארגן ת'צמי באו אלי חבריי האוהביםם כפרעליהםם ...
באו אלי איזה 30 בערך שזה די הרבה אני חושב והיה ממש כיףף ... היה קטעיםם והיא גם איזה הומלס אחד שזרק עלינו אבנים
הוא היה שיכור רצחח ובקיצור מזה רבנו איתו והוא קיבל מכותת ( מסכן לא רציתי שירביצו לו כי בסך הכל הוא מסכן אבל הוא מזוכיסט הוא לא רצה ללכת
) בקיצור הזמנו להם משטרה וגם רבתי עם הפוסטמה הזו שענתה לי שהזמנתי ת'משטרה - למפגרים האלה יש זמןן עד שהגיעה המשטרה בנאדם יכל למות אז אחרי חמש דקות שהמשטרה לא באה התקשרתי אליהם שוב ואמתרי לה מה קורה המשטרה עוד לא הגיעה ? לאן הזמנת אז אמרתי לה ת'כתובת טוב הם עוד מעט יגיעו אמרתי לה מה את אומרת כמה זמן לוקח לכם להגיע מישהו כבר יכול למות עד שתבואי אז מה היא ענתה החצופה ? " זה מה יש אין מה לעשות "
אז אמרתי לה פשש אחלה תשובה של עובדת ממשלתית והיא ענתה כן שיהיה לך לילה טוב ביי
היא כל כך עיצבנה אותיי רציתי לקרוע אותהה בסוף המשטרה באה רק אחרי רבע שעה
בקיצור ישבנו אצלי עד 2 בלילה ככה ואז הלכנו לשבת במקום הקבוע שלנוו ואני פרשתי הבייתה ב-3 כי הייתץי פשוט גמור מעייפות והיום גם הייתי צריך לקום מוקדם ... והיום לא הייתי בבית עד שעה 9 בערב ..
ואז התקלחתי וראיתי האלופה ובאתי לכאן אפילו שאני מת מעייפות אני חייב לענות לכולכםם אני תכף אענה לכל אחד אישית ... תודה רבה לכולם חולה עליכםםם

יקיר15

New member
סיימתייי ../images/Emo3.gif

***********-------- ***--************--*********** *-------- * ------- *--------*----------* *-------- * ------- *--------*----------*-----* *-------- * ------- *--------*----------*-----* *-------- ******--- *--------*--------- *-----* תודה רבה רבה רבה לכולכםםם חולה עליכםם
יקיר
*אני מקווה שיצא טוב השקעתי בזה די הרבה זמןן* עכשיו אנטי פםורש לישון שיהיה לכולם לילה טוב והמשך שבוע מדהיםםם

אייללוש

New member
סורי שאככה אבל מזה אמור להיות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

[אם תגיד אולי אני אראה בזווית שונה
]

הורס../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

ואיי, איזה איחור
מזל טוב עד 120:] המון אושר ועושר בריאות וכושר
אוהבת אותך מלאנאלפים
ההורסת שלך:]

טל ועדי1

New member
יקירוש ../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון המון
אמן שיתגשמו כל חלומותייך
ושתזכה ל-120 שנה ויותר
שהיום הזה יהיה הכי מתוק שאפשר
שתקבל מליון מתנות
שתהיה מאושר כל הזמן שתהיה בריא
[שזה הכי חשוב
] ושתמשיך להיות כזה מקסים כמו שאתה
אוהבות המון
טל ועדי

../images/Emo41.gif|8||8|הסירטון!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

חחח, אני רוצה להתנצל בפני ניצן שהאותיות לא זזות בשלה משום מה חחחחחחחחחחח הברכה שלי יצאה מהר מדייייייייייייייי ובפני יעל שהיא יוצאת אחרת מכולם
וכמובן..איוכת הסירטון גרועה מכיוון שהאיכות הגבוהה יותר הייתה רק בAVI וזה עם המון מגה בית אזזז...לא הצלחתי לעלות את זה לשום אתר.. אני מקווה שבכל זאת קצת תאהבו את זה
*אע שכחתי להגיד שהשיר מחרפן כבר
* וזהו
http://www.megaupload.com/il/?d=N28YPYQI

יקיר15

New member
דסע תודה רבה מאמיי

על הכלל אני עוד מעט יראה את זהה רק שזה יגיעע לוב יווו

einatit4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo119.gif

אני לא מצליחה להוריד
איןןן האתר הזה שונא אותי.. אני אפילו לא מגיעה לקטע של לכתוב את האותיות.. זה נתן לי רק פעם אחת וגם אז לא הצלחתי להוריד

פוסה

New member
אני שולחת לך הצעה במסר../images/Emo8.gif../images/Emo221.gif

אני שולחת לך מסר ותעני אם את רוצה
מקווה שאני אעזור תנסי לעשות הרבה פעמים אענן באתר גם לי זה פעם קרה
טוב מקווה שאני אעזור

למעלה